Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
sveiki 4u.gif

būtų įdomu sužinoti, kaip jūs vertinate rajoną, kuriame gyvenate. kas patinka, o kas ne? ką norėtumėte pakeisti? o gal slapta svojojate išsikraustyti į kokią ramią, gražią vietelę? nagi, pasidalinkite savo nuomone 4u.gif

aš pati gyvenu Londono rytuose - Barkinge, tačiau nesu labai patenkinta šiuo rajonu. aišku kiekvienas įžiūrėtų savų pliusų ir minusų. nėra čia didelių parduotuvių (ko man labai trūksta blush2.gif ), norėtųsi gyventi nuosavame namuke, o ne taip vadinamame "makarone" doh.gif o kaip pliusą įžiūriu žalią aplinką: kur pažvelgsi ten parkai su tvenkinėliais, žolynai, gėlynai, vaikučiams padarytos žaidimų aikštelės wub.gif

Atsakyti
siaures vakarai,londono pakrastys.gyvenu ten 2 metus bet vien pliusai:ramus rajonas,netoli normalus prekybos centras,nemazai kaviniu,restoranu ir seip pavalgyt ir isgert,pakankamai ati oro uostas kad su autobusu nuvaziuot,bet nera triuksmo,geras susisiekimas su londono centru,......
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2008 02 29, 23:35)
siaures vakarai,londono pakrastys.gyvenu ten 2 metus bet vien pliusai:ramus rajonas,netoli normalus prekybos centras,nemazai kaviniu,restoranu ir seip pavalgyt ir isgert,pakankamai ati oro uostas kad su autobusu nuvaziuot,bet nera triuksmo,geras susisiekimas su londono centru,......

o kokiame butent rajone gyveni? (jei ne paslaptis) blush2.gif matai sia tema uzvedziau, nes noriu suzinoti kitu zmoniu nuomone apie skirtingus rajonus, gyvenima juose. o kai turesiu bendra vaizda, tai jau bus galima rinktis, kur sau namuka pirktis blush2.gif
Atsakyti
as gyvenu rytuose,leytone na man patinka sopingai idomu pasivaiksciot,yra parkas vaikam kur zaisti netoli musu
Atsakyti
as gyvenu enfielde. cia gana ramu, nera grusties gatvese. shoping centras gana didelis, yra visos pagrindines parduotuves, o zmoniu ne tiek jau daug, gera apsipirkineti. susisiekimas neblogas traukiniais ir autobusais. pavaziavus i uzmiesti daug laisvu zaliu plotu. dirbu paciam centre, bet netiek daug laiko uzima nuvaziuoti. o siaip esu patenkinta, teko gyventi anksciau paciam centre, tai dabar tikrai daug geriau. be to centre sunku isigyti patinkanti busta, brangu.
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 03 01, 10:44)
as gyvenu rytuose,leytone na man patinka sopingai idomu pasivaiksciot,yra parkas vaikam kur zaisti netoli musu

gyvenau leytone.man asmeniskai ten nelabai patiko.viskas labai sugrusta-namukas prie namuko,parduotuve prie parduotuves.gerai buvo tik tai,kad metro buvo labai arti.be to,daug babaju,juodziu...na,cia tik mano nuomone.nieko nenoriu izeisti smile.gif
Atsakyti
Mes gyvename Hounslow rajone,netoli orouosto,tai rajonas lb judrus,vis triuksmas lektuvu...Siaip daug babaju lb ir lenku,yra pora parku,bet sis rajonas tikrai ne pats mieliausias...Labiausiai man patiko gyventi uz Temzes-Woolwich rajone,didelis sopingu centras,ramu,netoli nuo London Bridge su traukiniu mirksiukas.gif Be galo grazios vietos prie pat Temzes wub.gif
Atsakyti
Man taip pat teko gyventi Hounslow, tad ispudis nekoks. Zinoma, kai negali sau daug leisti ir ieskai kuo pigiau, tai tinka bet kur. Taciau ten grizt nebenoreciau... Gyvenom po lektuvu nusileidimo taku, aplink vien tik babajai su savo siukslem ir savo kvapais... Aisku, pliusas tas, kad daugiau praduotuviu.
Dabar persikelem i kaimeli salia Staines, tad kaimynai pagrinde anglai, gamta, ramybe...
Atsakyti
sveiki mirksiukas.gif mes gyvenam pietryciu londone west themesmead'e is pradziu nelabai buvo ,kadangi kaip kitos sako nera shoping'u tongue.gif bet kai turi masina neproblema .Ramus rajonas nors ir didelis internacionalas ,zmones malonus .Pakankamai zalia ,parkelis ,upes pakrante ,pasivaiksciot tikrai kur yra,labai didelis ir jaukus pub'as ,zmones ateina su visa seima pietums rolleyes.gif Nameliai gana nauji. Turiu tik pora priekaistu ;labai mazi garden'ai ir nera (bent jau neradau) vaiku zaidimo aiksteles unsure.gif O aplamai a patenkinta ,nes kainos namuku palyginus labai mazos . thumbup.gif
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 03 02, 14:13)
Mes gyvename Hounslow rajone,netoli orouosto,tai rajonas lb judrus,vis triuksmas lektuvu...Siaip daug babaju lb ir lenku,yra pora parku,bet sis rajonas tikrai ne pats mieliausias...Labiausiai man patiko gyventi uz Temzes-Woolwich rajone,didelis sopingu centras,ramu,netoli nuo London Bridge su traukiniu mirksiukas.gif Be galo grazios vietos prie pat Temzes wub.gif

niamniuskyte ,kraustykis atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2008 03 03, 13:33)
sveiki mirksiukas.gif  mes gyvenam pietryciu londone west themesmead'e is pradziu nelabai buvo ,kadangi kaip kitos sako nera shoping'u  tongue.gif  bet kai turi masina neproblema .Ramus rajonas nors ir didelis internacionalas ,zmones malonus .Pakankamai zalia ,parkelis ,upes pakrante ,pasivaiksciot tikrai kur yra,labai didelis ir jaukus pub'as ,zmones ateina su visa seima pietums  rolleyes.gif  Nameliai gana nauji. Turiu tik pora priekaistu ;labai mazi garden'ai ir nera (bent jau neradau) vaiku zaidimo aiksteles  unsure.gif O aplamai a patenkinta ,nes kainos namuku palyginus labai mazos . thumbup.gif
niamniuskyte ,kraustykis atgal  mirksiukas.gif

Tai va,kad neiseina,nes MB darbas yra arciau Hounslow...
O staines as irgi esu buvusi ir ten prie Staines yra kaimelis Layhlam jei neklistu tai gal jus ten gyvenate?ten lb ramu tik parduotuviu nera g.gif
Atsakyti
Nauja tema ir visai nebloga manyciau thumbup.gif Mes gyvenam rytu Londone-Bectone..kaip pirma karta atvaziavom apziureti namo,tai man sis rajonas padare didziuli ispudi,labai zalia,kazkuom net primena Lietuva thumbup.gif namai kitokie,kad ir kiemukai nedideli,bet gyvenam salia didziulio parko,yra ferma ,tai lankomes beveik kasdien,mazajai labai patinka gyvuneliai doh.gif o siaip kokie minusai,kad tikriausiai daugiausia cia lietuviu g.gif zinot lietuvis lietuviui -didziausi priesai doh.gif
Atsakyti
SOS, moterys, gyvenancios JK. Labai prasyciau Jusu pagalbos atsakant i anketos klausimus apie gyvenima JK ir integravimasi i visuomene. Esu VU magistrante, rasau baigiamaji darba apie lietuviu moteris, gyvenancias JK (Airijoje, Graikijoje ir Vokietijoje) (su kokiomis problemomis susiduriate, kokios gyvenimo salygos ir pan). Klausimai lengvi, bendro pobudzio, viskas anonimiska. Turiu surinkti 100 anketu , tai kiekviena respondente yra labai svarbi ir vertinima. Jei galite sugaisti kelias minutes laiko, parasykite man savo el. pasto adresa i mano deze, atsiusiu anketa. Buciau labai labai labai dekinga.
Atsakyti