Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Evi @ 2008 03 06, 15:00)
Centriniam Croydone atmosfera dar nieko, labai didelis mixas zmoniu ir visi atrodo draugiski, gan smagu ten paslankiot. Su nusikalstamumu nesusiduriau, bet pilni laikrasciai nusikaltimu  doh.gif  ir autobusai pilni kazkokiu gresmingai atrodanciu paaugliu  doh.gif Kartais atrodo, kad vien uz zvilgtelejima i snuki gausi  doh.gif Kai niekur nesizvalgau, tai jauciuosi geriau  doh.gif
Ar Thamesmead geriau?  mirksiukas.gif

man patinka kur gyvenu su viesuoju transportu sunkiau ,bet man jo ir nereikia tongue.gif visur zalia ,namukai ne seno statymo rolleyes.gif
Atsakyti
laukiu gal kas parasys, kad gyvena kur nors enfielde blink.gif , nes gatveje lietuviu aplink nedaug sutinku, bet visai smagu butu turet kokia bedrataute kaimyne smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 07 kovo 2008 - 10:08
Sveikos visos, As anksciau gyvenau Wimbledon'e, labai patiko, pastojau, tai nusprendziau gryzti i LT ir gimdyti cia. Bet jau po menesio zadu gryzti atgal i UK pas vyra 4u.gif Tik neapsisprendziam kur gyventi, ar vel Wimbledon'e ar Slough (Berkshire), ten visai butu prie vyro darbo. Vat, Wimbledon'a tai puikiai pazinojau, o idomu, kaip butu Slough g.gif Vyras sake, kad ten labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 11, 18:16)
Sveikos visos, As anksciau gyvenau Wimbledon'e, labai patiko, pastojau, tai nusprendziau gryzti i LT ir gimdyti cia. Bet jau po menesio zadu gryzti atgal i UK pas vyra  4u.gif Tik neapsisprendziam kur gyventi, ar vel Wimbledon'e ar Slough (Berkshire), ten visai butu prie vyro darbo. Vat, Wimbledon'a tai puikiai pazinojau, o idomu, kaip butu Slough  g.gif  Vyras sake, kad ten labai grazu.

Na, kiek man teko girdeti is pazistamu, tai Slough ir Langley yra babaju ir lietuviu rajonai. Mes kai ziurejom pirkt nama, jau buvom besusigunde, nes labai nebrangus. Bet draugai atkalbejo...
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2008 03 12, 09:47)
Na, kiek man teko girdeti is pazistamu, tai Slough ir Langley yra babaju ir lietuviu rajonai. Mes kai ziurejom pirkt nama, jau buvom besusigunde, nes labai nebrangus. Bet draugai atkalbejo...

Sveika, mano vyras dirba Egham'e (prie universiteto), jis irgi noretu apsigyventi kur nors eghame,staines, sako staines didelis shopingas. Tai vat, kai tu gyveni staines, pasakyk, kaip ten, ar patinka, kaip shopingai? MB tikrai siulo man pagalvot apie tuos rajonus, o man patinka tie nauji daugiaauksciai namai Slaugh. Negazdina manes tie lietuviai ( zinau, kad svetur lietuvis lietuviui priesas), gal ten kokia drauge susirasiu, labai nesinoretu buti vienai.
Atsakyti
Dabar jau nebegyvenu, bet teko pagyvent Londone ir už jo...
Pirmoji mano vieta buvo East ham, na komentarų nereikia.... bet šiaip aš nesiskundžiau, man nei lietuviai nei kiti nemaišė, darbas buvo tam rajone, gtai nereikdavo niekur važiuot.
Paskiau persikėliau į Ilford, visai prie gants hill undergroundo. vieta normali, ramiau jau , prekybcentrių užteko, bet jau toliau buvo važiuot į darbą tik... o iš ten išvažiavau į Harrow. 5 zona.. aišku centras ir visa kita toli, bet nepalyginsi, ramu, tvarkinga, oras atrodo gyvesnis, parkų nemažai, sena mokykla ir aplinkiniai rajonai gražūs. tik va jau su parduotuvėm sunkiau reikdavo važiuot kur tolėliau jei norėdavos, bet šiaip man patiko.
bet jei dabar važiuočiau gyvent į Uk, tik Į londoną norėčiau. visgi galimybių daugiau.
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 12, 16:58)
Sveika, mano vyras dirba Egham'e (prie universiteto), jis irgi noretu apsigyventi kur nors eghame,staines, sako staines didelis shopingas. Tai vat, kai tu gyveni staines, pasakyk, kaip ten, ar patinka, kaip shopingai? MB tikrai siulo man pagalvot apie tuos rajonus, o man patinka tie nauji daugiaauksciai namai Slaugh. Negazdina manes tie lietuviai ( zinau, kad svetur lietuvis lietuviui priesas), gal ten kokia drauge susirasiu, labai nesinoretu buti vienai.

As gyvenu kaimelyje salia Staines, tai labai dziaugiuosi ta ramybe ir tuo, kad kaimynai pagrinde anglai. Shopingynas tikrai didelis thumbup.gif kolkas tai labai dziaugiuosi cia gyvendama... cia matai priklauso nuo zmogaus, mums pvz, nepatiko Hounslow, kur daug babaju ir lenku, lietuviu...
Atsakyti
Sveikutes, mes jau beveik 4 metai gyvenam Wembley Park. Ne arti metro stoties, bet autobusu 5 min. Pliusai greitas susisiekimas su centru Metropolitan Line 20 min.
Grazus seni namai, zalia, salia parkas, labai ramu. Didele Asda, Brentcross Shoping centras 10 min kelio. Mazyciu babaju parduotuviu arti nera, bet as ju nemegtu ir siaip. Yra juodu, babaju, kazkiek lenku, bet kur ju nera. kaimynai anglai bendravimas tikrai puikus.
Problema ta yra neviena nebloga pradine mokykla, bet vidurines nekokios. Galvojam ateity keltis i rajona, kur mokyklu reitingai geri, nes i privacia vaiku leisti neisgalesim smile.gif
Papildyta:
Anksciau irgi 4 metus gyvenome Criclewood ( Siaures vakarai taip pat). Arti centro 2 zona, naktiniu autobusu pusvalandis ir namuose. Daug dau restoraneliu, parduotuviu, kepykleliu labai patiko man su vyru. Manau puiki vieta jaunam zmogui, bet su seima per judru, o namai su dideliais sodeliai ten neikandami ax.gif
Atsakyti
na o as gyvenu Becktone, gal labiau tiktu lietuvaiciu sostine pavadint si rajona. gal daugelis tame mato minusa, bet man gerai gyvent tarp tautieciu juk vis delto pati esu lietuve smile.gif . o patinka man sis rajonas, kad zalias, didelis parkas su tvenkiniu, yra gyvuliu ferma ir pievoje daznai ganosi arkiai. piknikauti parke gali kad ir kiekviena diena, o sunus visados turi pakankamai erdves vazinetis su dviraciu, rieduciais, riedlente. nera cia nei labai judru, nei zmoniu minios, o ir susisiekimas su centru geras 20 min ir jau esi prie tauerio. malonu girdet rytais ciulbancius pakscius uz lango.
na o minusai tai kad gyvena nemazai juoduku ir nelabai toli yra kanalizaciju valymo stotis tai kai vejas papucia i musu raj. puse tai kvapas nelabai geras verysad.gif . na bet namo cia nepirkciau, nes patinka kitas rajonas, bet deja ji zinau tik turisto akimis zvelgiant smile.gif . beje rekomenduociau jame apsilankyt jei neesate buve, kam patinka laukine gamta, nes ten yra labai grazus parkas - HAMPSTEAD HEATH. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonora @ 2008 03 17, 18:35)
na o as gyvenu Becktone, gal labiau tiktu lietuvaiciu sostine pavadint si rajona. gal daugelis tame mato minusa, bet man gerai gyvent tarp tautieciu juk vis delto pati esu lietuve smile.gif . o patinka man sis rajonas, kad zalias, didelis parkas su tvenkiniu, yra gyvuliu ferma ir pievoje daznai ganosi arkiai. piknikauti parke gali kad ir kiekviena diena, o sunus visados turi pakankamai erdves vazinetis su dviraciu, rieduciais, riedlente. nera cia nei labai judru, nei zmoniu minios, o ir susisiekimas su centru geras 20 min ir jau esi prie tauerio. malonu girdet rytais ciulbancius pakscius uz lango.
na o minusai tai kad gyvena nemazai juoduku ir nelabai toli yra kanalizaciju valymo stotis tai kai vejas papucia i musu raj. puse tai kvapas nelabai geras verysad.gif . na bet namo cia nepirkciau, nes patinka kitas rajonas, bet deja ji zinau tik turisto akimis zvelgiant smile.gif . beje rekomenduociau jame apsilankyt jei neesate buve, kam patinka laukine gamta, nes ten yra labai grazus parkas - HAMPSTEAD HEATH. smile.gif

Mes taip pat Bectone gyvenam(pamenat mus ax.gif )nu jo as uzmirsau pamineti apie tuos kvapelius,o ypac vasara,kai atsidarai langus,tai Dieve Dieve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2008 03 03, 11:33)
sveiki mirksiukas.gif  mes gyvenam pietryciu londone west themesmead'e is pradziu nelabai buvo ,kadangi kaip kitos sako nera shoping'u  tongue.gif  bet kai turi masina neproblema .Ramus rajonas nors ir didelis internacionalas ,zmones malonus .Pakankamai zalia ,parkelis ,upes pakrante ,pasivaiksciot tikrai kur yra,labai didelis ir jaukus pub'as ,zmones ateina su visa seima pietums  rolleyes.gif  Nameliai gana nauji. Turiu tik pora priekaistu ;labai mazi garden'ai ir nera (bent jau neradau) vaiku zaidimo aiksteles  unsure.gif O aplamai a patenkinta ,nes kainos namuku palyginus labai mazos . thumbup.gif

cia ne i tema, bet idomumo delei - gyvenome South Thamesmead pries 12 metu, tai tu visu gana nauju nameliu, kas dabar yra West Thamesmead, tada nebuvo nei kvapo tongue.gif tose vietose buvo platus zali laukai smile.gif tik kazkur tuo metu ten prasidejo statybos, o jau po triju metu ten buvo visas naujas miestas rolleyes.gif tiesa, tuo metu ne tik Thamesmead, bet ir aplamai visam SE London isvis nebuvo lietuviu rolleyes.gif

Atsakyti
Mes jau 2 metai gyvenam Walthamstow, man visai patinka shopingas ir po turgu pasivaikscioti. Paskutiniu metu atsirado daug lietuviu blink.gif . Seniau gyvenau Wembley ir fainos vieteles. O labiausiai tai noriu issikelti is Londono. Galvoju apie Bedford labai man patiko tas miestelis. thumbup.gif
Atsakyti