Įkraunama...
Įkraunama...

Kokiame Londono rajone gyvenate?

Apklausa: Kokiame Londono rajone gyvenate? (296 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 03 03, 15:13)
Tai va,kad neiseina,nes MB darbas yra arciau Hounslow...
O staines as irgi esu buvusi ir ten prie Staines yra kaimelis Layhlam jei neklistu tai gal jus ten gyvenate?ten lb ramu tik parduotuviu nera g.gif

Mes gyvenam Stradforde tai pliusai tokie: netoli parkas, vaiku zaidimo aiksteles ir vaiku uzsiemimo centras. Minusai-mazai zalumos, nera geru parduotuviu, apart Morisono ir stradfordo prekybos centro. Dideles spustys ir siaip nelabai man patinkanti vieta, taciau pakolkas gyvenam. g.gif

O del lietuviu tu teisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soli @ 2008 03 03, 19:38)
Mes gyvenam Stradforde tai pliusai tokie: netoli parkas, vaiku zaidimo aiksteles ir vaiku uzsiemimo centras. Minusai-mazai zalumos, nera geru parduotuviu, apart Morisono ir stradfordo prekybos centro. Dideles spustys ir siaip nelabai man patinkanti vieta, taciau pakolkas gyvenam.  g.gif

Mes taip pat gal pora metu gyvenom Stratforde,labai geras susisiekimas,didele autobusu stotis,vaziuoja Centrine linija,,,jubelis,,DLR,overgraund thumbup.gif
Atsakyti
as esu gyvenus gana daug kur ir ilforde ir leytone nepatiko visiskai,nes vien lietuviai ir babajai doh.gif
gyvenau ir houslaw nepatiko ir ten,vien tik lenkai doh.gif
gyvenau pietryciu londone- forest hill'e visai nieko,geras susisiekimas su traukiniu iki london bridge 15min. tik vienas minusas daug juoduliu ,o dabar gyvenu biskiuka uz londono kent'e -swanley miesteli,tai esu labai patenkinta,netoli yra parkas gan nemazas,ir pats didziausias pliusas nera nei lietuviu nei lenku,keli juodulei ir keli babajai .vien tik anglai beveik visi vieni kitus pazista ir labai mandagus
Atsakyti
QUOTE(Soli @ 2008 03 03, 21:38)
Mes gyvenam Stradforde tai pliusai tokie: netoli parkas, vaiku zaidimo aiksteles ir vaiku uzsiemimo centras. Minusai-mazai zalumos, nera geru parduotuviu, apart Morisono ir stradfordo prekybos centro. Dideles spustys ir siaip nelabai man patinkanti vieta, taciau pakolkas gyvenam.  g.gif

Jo susisiekimas geras, gaila, kad tik viena kart undergroundu vaziavau ir ne karto autobusu blink.gif kazkaip kur reikia vyras paveza arba peskom su vezimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 03, 13:32)
zinot lietuvis lietuviui -didziausi priesai

tikra tiesa! drinks_cheers.gif jau geriau kaimynus tureti kokius svetimsalius, tik ne tautiecius! is tikruju kartais net geda pasidaro, del ju elgesio parduotuvese ar viesajame transporte. kai isivaizduoja, kad ju niekas nesupranta ir gali garsiai kalbeti visokias nesamones. doh.gif uztat kazkaip nebesinori savo namuka nusipirkus, kaiminysteje matyti slankiojancius piliecius "is po vakar" schmoll.gif

QUOTE(witule @ 2008 03 03, 21:12)
as esu gyvenus gana daug kur ir ilforde ir leytone nepatiko visiskai,nes vien lietuviai ir babajai  doh.gif
gyvenau ir houslaw nepatiko ir ten,vien tik lenkai  doh.gif
gyvenau pietryciu londone- forest hill'e visai nieko,geras susisiekimas su traukiniu iki london bridge 15min. tik vienas minusas daug juoduliu ,o dabar gyvenu biskiuka uz londono kent'e -swanley miesteli,tai esu labai patenkinta,netoli yra parkas gan nemazas,ir pats didziausias pliusas nera nei lietuviu nei lenku,keli juodulei ir keli babajai .vien tik anglai beveik visi vieni kitus pazista ir labai mandagus

nezinau kiek teisybes, bet kalbama, kad tikri anglu miesteliukai (kurie iki tol nebuvo primaisyti rasiu ir tautybiu) kazkaip nelabai palankiai nori isileisti svetimsalius g.gif kazin ar is tikruju taip?

QUOTE(Soli @ 2008 03 03, 21:40)
Jo susisiekimas geras, gaila, kad tik viena kart undergroundu vaziavau ir ne karto autobusu blink.gif  kazkaip kur reikia vyras paveza arba peskom su vezimu blush2.gif

lotuliukas.gif gerai tu cia!
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 03 03, 22:04)

nezinau kiek teisybes, bet kalbama, kad tikri anglu miesteliukai (kurie iki tol nebuvo primaisyti rasiu ir tautybiu) kazkaip nelabai palankiai nori isileisti svetimsalius  g.gif kazin ar is tikruju taip?

na nezinau kiek cia teisybes,bet mano kaimynai labai draugiski,va pvz kai mums gime mergyte kaimynai su kureis tik pasisveikinu ir dovaneliu atnese ir atvirutes parase,ko lietuviai tikrai nedarytu
Atsakyti
esu gyvenusi romforde-gans hill rajonelyje-tai man ten buvo super ir vietos atzvilgu ir kaimynu ax.gif esu gyvenus ir walthamstone tai ten vien babajai ir susisiekimas nelabai geras buvo g.gif
Atsakyti
Esu gyvenus ir Finsbury park,Kentish town-ten man labai patiko thumbup.gif ,didziulis parkas salia,susisiekimas labai geras,arti centro,gyvenom ir Edmontone,o dabar gyvenam Walthamstow,minusas kad neturim gardeno,bet yra vaiku zaidimu aikstele ir didziulis soft play vaiku centras salia,parkelis kiek toleliau,bet zadam kraustytis is cia,tik dar neapsisprendem kur-patinka South Woodfordas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte00 @ 2008 03 05, 16:16)
Esu gyvenus ir Finsbury park,Kentish town-ten man labai patiko thumbup.gif ,didziulis parkas salia,susisiekimas labai geras,arti centro,gyvenom ir Edmontone,o dabar gyvenam Walthamstow,minusas kad neturim gardeno,bet yra vaiku zaidimu aikstele ir didziulis soft play vaiku centras salia,parkelis kiek toleliau,bet zadam kraustytis is cia,tik dar neapsisprendem kur-patinka South Woodfordas rolleyes.gif

Walkamstow geras rajonas tik del parduotuviu ir turgaus,mes kartais nulekiam ten pasivaikscioti ax.gif
Atsakyti
Gyvenu Croydone i South Norwood puse. Croydonas gerai shopingo ir transporto prasme - Croydono centre yra visos imanomos parduotuves, pub'ai, nuostabus darzoviu turgus. East Croydon stotis yra be laiptu (mamoms su vezimeliais thumbup.gif ) ir iki centro (London Bridge) tik 15 min. traukiniu. Yra tramvajus kuris veza per nuostabias kaimiskas apylinkes thumbup.gif Bet va zmones tai nelabai, nes nemazai juodaodziu, kurie man nekelia pasitikejimo. Butu nuoma nera is paciu pigiuju. Nusikaltimu, sako, nemazai, su kuriais as asmeniskai tfu tfu tfu nesusiduriau, bet vakarais vaikstineti gatvem nesinoretu. Parku yra, bet visi jie kazkokie nykus (lygus zalias plotas su keliais medziais). Jeigu galeciau, kelciau kur nors kitur (prie Wimbledono ar i SE arciau Temzes), bet draugo darbas laiko...
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 03 06, 11:13)
Gyvenu Croydone i South Norwood puse. Croydonas gerai shopingo ir transporto prasme - Croydono centre yra visos imanomos parduotuves, pub'ai, nuostabus darzoviu turgus.  East Croydon stotis yra be laiptu (mamoms su vezimeliais  thumbup.gif ) ir iki centro (London Bridge) tik 15 min. traukiniu. Yra tramvajus kuris veza per nuostabias kaimiskas apylinkes  thumbup.gif Bet va zmones tai nelabai, nes nemazai juodaodziu, kurie man nekelia pasitikejimo. Butu nuoma nera is paciu pigiuju. Nusikaltimu, sako, nemazai, su kuriais as asmeniskai tfu tfu tfu nesusiduriau, bet vakarais vaikstineti gatvem nesinoretu. Parku yra, bet visi jie kazkokie nykus (lygus zalias plotas su keliais medziais). Jeigu galeciau, kelciau kur nors kitur (prie Wimbledono ar i SE arciau Temzes), bet draugo darbas laiko...

zinau labai gerai ka turi minti ,nes pries maziuko gimima dirbau croydon'e supper'iniai sopingai thumbup.gif bet liaudis ,atmosfera ir nusikaltamumas ziaurus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2008 03 06, 14:12)
zinau labai gerai ka turi minti ,nes pries maziuko gimima dirbau croydon'e supper'iniai sopingai  thumbup.gif  bet liaudis ,atmosfera ir nusikaltamumas ziaurus  doh.gif

Centriniam Croydone atmosfera dar nieko, labai didelis mixas zmoniu ir visi atrodo draugiski, gan smagu ten paslankiot. Su nusikalstamumu nesusiduriau, bet pilni laikrasciai nusikaltimu doh.gif ir autobusai pilni kazkokiu gresmingai atrodanciu paaugliu doh.gif Kartais atrodo, kad vien uz zvilgtelejima i snuki gausi doh.gif Kai niekur nesizvalgau, tai jauciuosi geriau doh.gif
Ar Thamesmead geriau? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evi: 06 kovo 2008 - 15:01