Sios gimnazijos vardas tikrai papustas. Man si gimnazija nepatinka del to, kad cia geri tik tie mokoniai, kurie atitinka ,,standartus", orginalios mintys ir kitoks mastymas cia nepraeis.
Kaip nebutu keista, net mokytojai, megsta is mokiniu pasisaipyti, taip uzduodami tona ir klases draugams.
Gal kas gali placiau apie sia gimnazija papasakoti?
Sveiki, gal kas galit ka nors pasakyti apie sia gimnazija?
Domina viskas: mokyklos atmosfera, mokytoju-mokiniu santykiai, popamokine veikla, patycios.. Zodziu, idomi kiekvieno nuomone.
Gal zinote kas planuoja buti klases aukletojomis? Ka rekomenduotumet?
Aciu,
Domina viskas: mokyklos atmosfera, mokytoju-mokiniu santykiai, popamokine veikla, patycios.. Zodziu, idomi kiekvieno nuomone.
Aciu,

QUOTE(visi @ 2011 04 03, 15:54)
Sveiki, gal kas galit ka nors pasakyti apie sia gimnazija?
Aciu,
Aciu,

Sveiki,
tik dabar suradau sita temute (nezinau ar kas ja beskaito). Mokosi mano vaikas joje jau trecius metus. Teigiamas dalykas, kad nera patyciu tarp mokiniu, tarp klasioku atmosfera gera. Neigiamas -kaip sioje temoje buvo jau mineta: kai kurie MOKYTOJAI patys tyciojasi is mokiniu. Manau, kad jie mano, kad yra nebaudziami.... Problema manau yra ta, kad direktore tai toleruoja....Manau, kad vaiku teveliai turetu buti vieningi ir pasipriesinti tokiems dalykams. Dar viena sios gimnazijos, problema kad joje laiko mokytojas, kuriu nervu, sveikatos ir atminties bukle reikalauja jas isleisti i pensija, o ne mokyti jaunaja karta...
Aisku yra ir labai geru mokytoju, pvz. geografijos mokytojas yra Mokytojas is didziosios raides, kad daugiau tokiu butu!
QUOTE(Laimučiukas @ 2012 11 08, 20:16)
Sveiki,
kai kurie MOKYTOJAI patys tyciojasi is mokiniu. Manau, kad jie mano, kad yra nebaudziami....
kai kurie MOKYTOJAI patys tyciojasi is mokiniu. Manau, kad jie mano, kad yra nebaudziami....
Baisu, turbut mokyklos neverta net bandyti...
Nezinau, ar kas nors tema beskaito, bet renkantis gimnazija po 8 klasiu pravers.
Mokausi sioje gimnazijoje nuo 9 klases dabar esu 12-toke.
Man sioje gimnazijoje labai patinka. Tiems, kas sako, jog vardas yra ispustas - netiesa
.
Daugmaz visi mokytojai yra geri, savo dalyka ismanantys zmones.
Del klasiu atmosferos - negaliu kalbeti uz visus, bet mano klase yra l. Gera. Patyciu nera visiskai. Visi susiskirste i skirtingas grupeles ir tiek.
ISKART galiu pasakyti, is vaikinu puses, kuris yra sportiskas ir kuno kulturoje pateks pas Juoza V. Labai jam patiks. Taciau jeigu jusu vaikas nesportiskas - kuno kultura jam taps nemegstamiausia pamoka:)... Su panelem kitas reikalas.
9-10 klaseje mokiausi pas lietuviu kalbos mokytoja A. Urbanaviciu. Tai yra Mokytojas is didziosios raides ir labai gaila, kad jis nedesto 11, 12 klasem. Jeigu Jusu vaikas pateks pas ji ir neskaitys knygu - vargas jam.
Istorijos mokytojas R. Birieta desto gan idomiai, tikrai ismano savo moksla zmogus, bet man asmeniskai buvo labai nuobodu. Gal delto, kad man nepatinka istorija.
Apie fizika ir chemija as patylesiu - kosmosas man siti mokslai, todel, aisku, nepatiko.
Geografija - nu ten mokytojas tai oho:D Man geografija labai nepatinka, tai buvo sunkoka.
Seip gimnazija yra gera, as tikrai nepasigailejau, kad cia ejau. Jeigu kazkur bandot stot ir neistojat - siulau eiti cia.
o kazkas rase, kad MOKYTOJAI tyciojasi is VAIKU - tai buvo tiktai ant tu, kurie VISISKAI nesimoke ir NENOREJO rodyti noro mokytis. Taciau ir to patyciomis nepavadinciau.
tai tiek.
Man sioje gimnazijoje labai patinka. Tiems, kas sako, jog vardas yra ispustas - netiesa

Daugmaz visi mokytojai yra geri, savo dalyka ismanantys zmones.
Del klasiu atmosferos - negaliu kalbeti uz visus, bet mano klase yra l. Gera. Patyciu nera visiskai. Visi susiskirste i skirtingas grupeles ir tiek.
ISKART galiu pasakyti, is vaikinu puses, kuris yra sportiskas ir kuno kulturoje pateks pas Juoza V. Labai jam patiks. Taciau jeigu jusu vaikas nesportiskas - kuno kultura jam taps nemegstamiausia pamoka:)... Su panelem kitas reikalas.
9-10 klaseje mokiausi pas lietuviu kalbos mokytoja A. Urbanaviciu. Tai yra Mokytojas is didziosios raides ir labai gaila, kad jis nedesto 11, 12 klasem. Jeigu Jusu vaikas pateks pas ji ir neskaitys knygu - vargas jam.

Istorijos mokytojas R. Birieta desto gan idomiai, tikrai ismano savo moksla zmogus, bet man asmeniskai buvo labai nuobodu. Gal delto, kad man nepatinka istorija.
Apie fizika ir chemija as patylesiu - kosmosas man siti mokslai, todel, aisku, nepatiko.

Geografija - nu ten mokytojas tai oho:D Man geografija labai nepatinka, tai buvo sunkoka.
Seip gimnazija yra gera, as tikrai nepasigailejau, kad cia ejau. Jeigu kazkur bandot stot ir neistojat - siulau eiti cia.

o kazkas rase, kad MOKYTOJAI tyciojasi is VAIKU - tai buvo tiktai ant tu, kurie VISISKAI nesimoke ir NENOREJO rodyti noro mokytis. Taciau ir to patyciomis nepavadinciau.
tai tiek.
QUOTE(Samsung1130 @ 2015 01 28, 23:04)
Nezinau, ar kas nors tema beskaito, bet renkantis gimnazija po 8 klasiu pravers.
Kaip Jūs galite turėti vaiką, gimusį 2005m, būdama dvyliktoke? Tomą gimdėt būdama trečioke? Ar tik čia ne mokytojos pareiga aukštinti savo mokyklą?