Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Otome @ 2008 07 29, 16:13)
Jo, manau tariames wink.gif Kur nors centre galim susimatyt ir sugalvosim kur nueit.. smile.gif kaip manot?

tai gerai tada, o kuria val?
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 29, 16:34)
tai gerai tada, o kuria val?

Na as manau apie kokia 20 val.. kaip tiktu? Sia savaite nerodys jokio krepsinio, gaila verysad.gif
Ka tu si vakara veiki? As mastau ka gamintis vakarienes... Ziauriai noriu kugelio, bet tingiu kept, neverta sau vienai, o daugiau nebus valganciu...
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 29, 14:06)
Oooiii, kaip fainai, o kas ten per darbas butu? Laikysim kumscius, kad priimtu  4u.gif

Sveikos mergičkos biggrin.gif
Aha, laikysim būtinai kumščius drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 07 29, 09:40)
Tai puikumelis tada  mirksiukas.gif Ziuresim dar kaip kitoms tinka  4u.gif
Papildyta:
Aisku, tai kai grisi griebsim jauti uz ragu ir tave perauklesim, ar ne, merginos?  biggrin.gif

Stengsimės... labai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 07 29, 18:39)
Na as manau apie kokia 20 val.. kaip tiktu? Sia savaite nerodys jokio krepsinio, gaila  verysad.gif
Ka tu si vakara veiki? As mastau ka gamintis vakarienes... Ziauriai noriu kugelio, bet tingiu kept, neverta sau vienai, o daugiau nebus valganciu...

Ir man laikas tinka thumbup.gif
Tikrai gaila verysad.gif sekmadienį namie žiūrėjau, tai tikrai nepalygsi su praeitu ketvirtadieniu, kai kartu žiūrėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 29, 22:08)
Sveikos mergičkos biggrin.gif
Aha, laikysim būtinai kumščius drinks_cheers.gif
Papildyta:
Stengsimės... labai biggrin.gif
Papildyta:
Ir man laikas tinka thumbup.gif
Tikrai gaila verysad.gif sekmadienį namie žiūrėjau, tai tikrai nepalygsi su praeitu ketvirtadieniu, kai kartu žiūrėjom  mirksiukas.gif

Tai kai tik rodys vel krepsini ziuresim vel kartu smagiai, ir tikesimes daugiau tokiu praleimejimu nematysim drinks_cheers.gif
Turejau sveciu, buvusia grupioke su vaikinu, padejo man siek tiek kompa pasitvarkyt ko nemoku, prisivalgem dar pyrago, va ir mano vakariene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 29, 22:32)
Tai kai tik rodys vel krepsini ziuresim vel kartu smagiai, ir tikesimes daugiau tokiu praleimejimu nematysim  drinks_cheers.gif
Turejau sveciu, buvusia grupioke su vaikinu, padejo man siek tiek kompa pasitvarkyt ko nemoku, prisivalgem dar pyrago, va ir mano vakariene  doh.gif

aš tai arbūzą valgiau. Ir kelias keptos duonos riekeles suvalgiau blush2.gif taip mėgstu, bet po to rytais labai pučia pilvą ax.gif
Aš irgi kompe nedaug ką žinau, jaučiu kažkoks virusas įsitaisęs, nes "grybauja" dažnokai g.gif g.gif
Kas dėl krepšinio, tai būtinai! drinks_cheers.gif
O kur mes ryt susitinkam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 29, 09:40)
Papildyta:
Aisku, tai kai grisi griebsim jauti uz ragu ir tave perauklesim, ar ne, merginos?  biggrin.gif

Oi tik negasdinkit biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites wink.gif

Is temos pavadinimo sprendziu, kad pataikiau butent ten kur reikia, nes buna ne vienas savaitgalis, kai nera su kuo ka nors idomaus nuveikti, kad ir kokia kavine ieiti pasedet... kartais su draugem jau ir nuobodu buna rolleyes.gif

siuo metu atostogauju, kiekviena diena kazkokios veiklos norisi, bet jau pavargau nuo veiklos, ir norisi su kazkuo idomiai pabendrauti...Gal priimsit mane i savo buri? Ar nesutrukdysiu jusu grazaus bendravimo? blush2.gif
Atsakyti
aš tai savatgaiais važiuoju su darugu pas savo arba jo tevelius tai nera ne kur nei kaip apart seimyniu pasisedejimu linksmintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 07 30, 01:44)

Is temos pavadinimo sprendziu, kad pataikiau butent ten kur reikia, nes buna ne vienas savaitgalis, kai nera su kuo ka nors idomaus nuveikti, kad ir kokia kavine ieiti pasedet... kartais su draugem jau ir nuobodu buna  rolleyes.gif 

siuo metu atostogauju, kiekviena diena kazkokios veiklos norisi, bet jau pavargau nuo veiklos, ir norisi su kazkuo idomiai pabendrauti...Gal priimsit mane i savo buri? Ar nesutrukdysiu jusu grazaus bendravimo?  blush2.gif

Sveika, mieliai priimsim 4u.gif
Mes kaip tik siandien zadam susibegti centre ir eit kur pasedet, paplepet, pabendraut, butinai prisijunk jei gali drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 29, 22:52)
aš tai arbūzą valgiau. Ir kelias keptos duonos riekeles suvalgiau blush2.gif taip mėgstu, bet po to rytais labai pučia pilvą ax.gif
Aš irgi kompe nedaug ką žinau, jaučiu kažkoks virusas įsitaisęs, nes "grybauja" dažnokai g.gif  g.gif
Kas dėl krepšinio, tai būtinai! drinks_cheers.gif
O kur mes ryt susitinkam? ax.gif

As irgi keptos duonos megeja rolleyes.gif Niamu niamu, kam ja man dabar priminei, sedziu darbe ir net skauda kaip noriu smile.gif
Tei va, kur cia galim susitikt, gal prie kokio flagmano, jei visoms patogu, arba siulykit kokias kitas vietas, kur tiktu, man tai bele kur tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 29, 18:39)
Na as manau apie kokia 20 val.. kaip tiktu? Sia savaite nerodys jokio krepsinio, gaila  verysad.gif

galejau vakar perskaityti rolleyes.gif kugeli labai megstu thumbup.gif o vakar kaip tik likau be vakarienes. doh.gif nu kita karta tikriausiai.

QUOTE(TiTiJu @ 2008 07 30, 01:44)

Is temos pavadinimo sprendziu, kad pataikiau butent ten kur reikia, nes buna ne vienas savaitgalis, kai nera su kuo ka nors idomaus nuveikti, kad ir kokia kavine ieiti pasedet... kartais su draugem jau ir nuobodu buna  rolleyes.gif 

siuo metu atostogauju, kiekviena diena kazkokios veiklos norisi, bet jau pavargau nuo veiklos, ir norisi su kazkuo idomiai pabendrauti...Gal priimsit mane i savo buri? Ar nesutrukdysiu jusu grazaus bendravimo?  blush2.gif

prasom, mielai priimsim. junkis kad ir siandien prie musu.

neje, del laiko. o anksciau neiseitu, nes kaip matot nelabai paskui kuo grizti yra doh.gif pvz kokia 19 val, bet jei visom gerai 20val, tai susiderinsiu. nors kita vertus, krepsinio neziuresim tai neuzsisedesim taip ilgai gal jau si vakara, kad nebutu kuo namuciu parvaziuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 07 30, 11:23)
galejau vakar perskaityti  rolleyes.gif kugeli labai megstu  thumbup.gif o vakar kaip tik likau be vakarienes.  doh.gif nu kita karta tikriausiai.
prasom, mielai priimsim. junkis kad ir siandien prie musu.
neje, del laiko. o anksciau neiseitu, nes kaip matot nelabai paskui kuo grizti yra  doh.gif pvz kokia 19 val, bet jei visom gerai 20val, tai susiderinsiu. nors kita vertus, krepsinio neziuresim tai neuzsisedesim taip ilgai gal jau si vakara, kad nebutu kuo namuciu parvaziuoti  lotuliukas.gif

Vajej, kodel likai be vakarienes? verysad.gif
Reiks kadanors organizuot kugelio kepima, kad jau ne as viena esu megstanti essen.gif Kaip tik einu pietaut, gal reiks kugeli valgyt thumbup.gif

O del laiko, man tinka ir 19 val, bet ligtai Saridon'e dirba iki 19, ar ne? Bet siaip manau si karta spesim iki autobusu darbo pabaigos kaip nors, o ir is centro turbut didesnis pasirinkimas kuo parvaziuoti mirksiukas.gif Kokiu tu vaziuoji iki centro?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 07 30, 09:47)
Sveika, mieliai priimsim  4u.gif
Mes kaip tik siandien zadam susibegti centre ir eit kur pasedet, paplepet, pabendraut, butinai prisijunk jei gali  drinks_cheers.gif

Aciu, kad priimat rolleyes.gif Mielai siandien prisijungciau, nes kaip ir planu neturiu jokiu. Tik biskuti koja skauda, tai paziuresiu kaip jausiuos su ta koja visa diena (ar sudetinga bus vaikscioti). Jei vakarop jausiuos gerai, tai prisijungsiu ir as wink.gif
Atsakyti