Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 04, 20:20)
Aciu Qwertama, uz padrasinima ir priemima smile.gif
Jo,uzsuku cia karts nuo karto paskaityt kaip jums sekasi ax.gif
O siaip pati neseniai grizau namo,buvau pas drauge,tai prisijuokem,vis bandem fotografuotis ir nesekmingai,nuotraukos kazkokios gaudavosi,kad vos save atpazinom blush2.gif
O jei ir prisijungciau,tai koki ketvirtadini,pazaisciau kartu ka nors smile.gif

tai puiku tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 04, 20:19)
Taip, taip, su mumis - smaguuuu  drinks_cheers.gif
As jau kaip laukiu to ketvirtadienio, man atrodo taip faina bus  thumbup.gif

as zinok irgi, man irgi atrodo kad vakaras turetu labai smagiai praeiti, nes kiek teko zaisti stalo zaidimus, tai tikrai labai smagiai laikas pralekia, ir taip greitai.... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 08 04, 20:20)
Aciu Qwertama, uz padrasinima ir priemima smile.gif
Jo,uzsuku cia karts nuo karto paskaityt kaip jums sekasi ax.gif
O siaip pati neseniai grizau namo,buvau pas drauge,tai prisijuokem,vis bandem fotografuotis ir nesekmingai,nuotraukos kazkokios gaudavosi,kad vos save atpazinom blush2.gif
O jei ir prisijungciau,tai koki ketvirtadini,pazaisciau kartu ka nors smile.gif

tai mielai, prisijunk. dar susitarsim per artimiausias dienas del 4adienio vakaro: kur susitinkam ir panasiai.

P.S. Saridones kazkaip nematyti si vakara unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 04, 20:24)
as zinok irgi, man irgi atrodo kad vakaras turetu labai smagiai praeiti, nes kiek teko zaisti stalo zaidimus, tai tikrai labai smagiai laikas pralekia, ir taip greitai....  mirksiukas.gif
Papildyta:

tai mielai, prisijunk. dar susitarsim per artimiausias dienas del 4adienio vakaro: kur susitinkam ir panasiai.
Ok mirksiukas.gif
P.S. Saridones kazkaip nematyti si vakara  unsure.gif

Atsakyti
Mergickos, ka veikiat si vakara? As tai pasigaminau vistienos su tuo padazu, kur su tavim, Qwertama aptarem, is medaus, sojos, cesnako ir tt... rolleyes.gif Dar sedziu uzsidegus zvakiu, klausaus fainos muzikos, uz lango tamsu ir lyja, o namie taip jaukuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 04, 20:32)
Mergickos, ka veikiat si vakara? As tai pasigaminau vistienos su tuo padazu, kur su tavim, Qwertama aptarem, is medaus, sojos, cesnako ir tt...  rolleyes.gif Dar sedziu uzsidegus zvakiu, klausaus fainos muzikos, uz lango tamsu ir lyja, o namie taip jaukuuuu  wub.gif

as tai dar dirbu, kaip atsisedau nuo 18 val tai iki dabar. jau net burna isdziuvo nuo kalbejimo. bet zinai seiliu greit prisigamino kai pagalvojau apie skaniaja vistiena su saldziarugsciu padazu. kai susitiksim as butinai uzsirasysiu recepta, pagal kuri tu darai ta padaza, nes nelabai ismanau kokiom proporcijom deti ten viska mirksiukas.gif eina sau, kaip tau faina wub.gif
Papildyta:
nu ka, darbai baigti. tongue.gif dabar jau ir as eisiu kazka uzkasti ir pasileisiu kitas, gal bent smagiai prisijuoksiu is lietuvaiciu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 04, 20:58)
as tai dar dirbu, kaip atsisedau nuo 18 val tai iki dabar. jau net burna isdziuvo nuo kalbejimo. bet zinai seiliu greit prisigamino kai pagalvojau apie skaniaja vistiena su saldziarugsciu padazu. kai susitiksim as butinai uzsirasysiu recepta, pagal kuri tu darai ta padaza, nes nelabai ismanau kokiom proporcijom deti ten viska  mirksiukas.gif eina sau, kaip tau faina  wub.gif
Papildyta:
nu ka, darbai baigti.  tongue.gif dabar jau ir as eisiu kazka uzkasti ir pasileisiu kitas, gal bent smagiai prisijuoksiu is lietuvaiciu.  doh.gif

Na kad mano padazas toks pat kaip tavo, na nebent proporcijas pasakysiu kuriom as dedu smile.gif
Ooo, einu ir as pasijuokti is Kitas drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutės, mergičkos
Aš neseniai tik grįžau, šią savaitę ilgiau dirbu. verysad.gif
nelabai supratau kada planuojam susibėgimą, ryt ar ketvirtadienį g.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 04 rugpjūčio 2008 - 20:24
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 04, 21:23)
sveikutės, mergičkos
Aš neseniai tik grįžau, šią savaitę ilgiau dirbu.  verysad.gif
nelabai supratau kada planuojam susibėgimą, ryt ar ketvirtadienį g.gif  g.gif  smile.gif

Sveikute 4u.gif
Ir ryt ir ketvirtadieni biggrin.gif Bent jau as uz si varianta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 04, 21:42)
Sveikute  4u.gif
Ir ryt ir ketvirtadieni  biggrin.gif Bent jau as uz si varianta  thumbup.gif

Dėl ketvirtadienio nežinau, bet ryt turbūt galėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tai puiku, ka ryt sumastom? bigsmile.gif Siaip pasedet paplepet?
Atsakyti
Turiu, tik yra kita problema kuo toliau tuo mažiau noriu linksmintis, o pastarosiom dienom mane užvaldes liūdesys, bijau kad į depresija nepulčiau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 04, 22:26)
Na tai puiku, ka ryt sumastom?  bigsmile.gif Siaip pasedet paplepet?

man darbas iki pusės 7 nusimato.
Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 04, 22:33)
Turiu, tik yra kita problema kuo toliau tuo mažiau noriu linksmintis, o pastarosiom dienom mane užvaldes liūdesys, bijau kad į depresija nepulčiau...  unsure.gif

aš irgi dažnai tingiu, nenoriu niekur eiti, bet prisiverčiu ir labai dėl to džiaugiuosi. O kada jei ne dabar? Kol nėra vaikų? Ir ką senatvėj prisiminsim?
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 08 04, 22:26)
Na tai puiku, ka ryt sumastom?  bigsmile.gif Siaip pasedet paplepet?

Vėl kokį barelį aplankyti, gal vyninėj rasim stalelį šį kartą? mirksiukas.gif
Atsakyti