Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Otome @ 2008 08 05, 13:45)
Jo, 20 h prie flagmano  bigsmile.gif Na net nezinau, dairykis kur trys merginos ir klausk ar cia mes  biggrin.gif Bent jau mes kai visos nepazistamos susitikom pirma karta tai taip ir darem  drinks_cheers.gif Tiesa dar mes su Qwertama turim iproti vienodai apsirengt, bet siandien gal ir neiseis  lotuliukas.gif
Zodziu mes irgi dairysimes vienisos merginos lukuriuojancios, tai jau gal kaip nors susitiksim  mirksiukas.gif
Papildyta:

Na nesam mes visos kilusios is Vilniaus, bet siuo metu Vilniuj gyvenam  mirksiukas.gif

Tai šiuo metu esat vilnietes, aš tai baigus mokslus panorau iš Vilniaus pabegti, gal del to kad noriu ji pamirsti, gal taip bus lengviau... unsure.gif
Atsakyti
Dinariuke, kai busi Vilniuj tai junkis prie musu, prasiblaskysi tikrai 4u.gif
Labai smagus vakaras buvo bigsmile.gif Tokiu bus dar daug, neabejoju drinks_cheers.gif
Tikiuosi visos grizos nors ir slapios bet laimingai? Kad tik nei viena nesusirgtumem doh.gif Mano dzinsai jau dziusta biggrin.gif
Atsakyti
as jau namie, sildau kojas, nes jos ziaaaaaauriai slapios ir saltos ax.gif

vakaras buvo puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 05, 23:30)
Dinariuke, kai busi Vilniuj tai junkis prie musu, prasiblaskysi tikrai  4u.gif
Labai smagus vakaras buvo  bigsmile.gif  Tokiu bus dar daug, neabejoju  drinks_cheers.gif
Tikiuosi visos grizos nors ir slapios bet laimingai? Kad tik nei viena nesusirgtumem  doh.gif Mano dzinsai jau dziusta  biggrin.gif

Aš irgi jau namie. Vyras kotletus kepa, "vaikai" pašerti, tai ramu. Irgi padžioviau džinsus, alučio buteliuką pasistačiau blush2.gif
Tik vieno dalyko nesuprantu, kodėl mano galva šlapia, juk su skėčiu buvau atrodo? lotuliukas.gif
Buvo smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 05, 23:34)
Aš irgi jau namie. Vyras kotletus kepa, "vaikai" pašerti, tai ramu. Irgi padžioviau džinsus, alučio buteliuką pasistačiau blush2.gif
Tik vieno dalyko nesuprantu, kodėl mano galva šlapia, juk su skėčiu buvau atrodo? lotuliukas.gif
Buvo smagu thumbup.gif

ei, kas cia su aluciu erzina.... doh.gif hmz... reikia ir man saldytuve alucio kelis buteliukus isimesti, gal seimininkas neisgers lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu rimtai, kas cia erzina su aluciu ir dar su vyr kotletus kepanciu??? bigsmile.gif
Reiks nuomot ne tik Qwertamos kambarioka, bet ir tavo vyra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 05, 23:46)
ei, kas cia su aluciu erzina....  doh.gif  hmz... reikia ir man saldytuve alucio kelis buteliukus isimesti, gal seimininkas neisgers  lotuliukas.gif

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif užrašyk, "čia mano, neliesti" lotuliukas.gif
Beje, ilgai autiko dar laukėt? Kokiu važiavot? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 08 05, 23:57)
Nu rimtai, kas cia erzina su aluciu ir dar su vyr kotletus kepanciu???  bigsmile.gif
Reiks nuomot ne tik Qwertamos kambarioka, bet ir tavo vyra  biggrin.gif

biggrin.gif kotletai man nerūpi, va alučio tai niekada nebus per daug ( su saiku aišku) biggrin.gif
tai va, gal kada pasinaudosim šiais vyrukais? lotuliukas.gif
p.s. sakė, galės vištienos maiše prikept su daržovėm ir šviežiom bulbėm tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 05 rugpjūčio 2008 - 23:06
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 06, 00:04)
geras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif užrašyk, "čia mano, neliesti" lotuliukas.gif
Beje, ilgai autiko dar laukėt? Kokiu važiavot? biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif kotletai man nerūpi, va alučio tai niekada nebus per daug ( su saiku aišku) biggrin.gif
tai va, gal kada pasinaudosim šiais vyrukais? lotuliukas.gif
p.s. sakė, galės vištienos maiše prikept su daržovėm ir šviežiom bulbėm tongue.gif

Nu sakes, kulinaras tas tavo vyras, o dar ir aluciu aprupina, pasaka thumbup.gif
Mes dar kokias apie 10 minuciu lyg laukem nors gal ir trumpiau, 43 atvaziavo ir greit labai uzleke ant seskines kalno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 06, 00:10)
Nu sakes, kulinaras tas tavo vyras, o dar ir aluciu aprupina, pasaka  thumbup.gif
Mes dar kokias apie 10 minuciu lyg laukem nors gal ir trumpiau, 43 atvaziavo ir greit labai uzleke ant seskines kalno  biggrin.gif

savamokslis, tikiuosi į senatvę nepages biggrin.gif
Gerai, kad ne per ilgiausiai laukėt. Kažko Qwertamos nesimato? Gal su kamabarioku blynus kerta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 06, 00:17)
savamokslis, tikiuosi į senatvę nepages biggrin.gif
Gerai, kad ne per ilgiausiai laukėt. Kažko Qwertamos nesimato? Gal su kamabarioku blynus kerta? biggrin.gif

jis turejo i stotele ateit jos pasitikti... gal eina dar abu namo g.gif
Papildyta:
kodel jus dar neinat miegot? gi jums ryt i darba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2008 08 06, 00:26)
jis turejo i stotele ateit jos pasitikti... gal eina dar abu namo  g.gif

Ilgokai eina g.gif netikiu, blynus valgo lotuliukas.gif
O tu kurioj vietoj gyveni? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 06, 00:32)
Ilgokai eina g.gif netikiu, blynus valgo lotuliukas.gif
O tu kurioj vietoj gyveni? smile.gif