Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Otome @ 2008 08 06, 21:09)
Oi man taip linksma pasidaro skaitant kaip tu savo kiaulaites vadini vaikais o save motina  thumbup.gif Nu tokia netradicine seimyna sakyciau  lotuliukas.gif Tai vieno sunelio vardas Dainius, o kito koks?  laugh.gif
Qwertama, jo, zinok, noriu as ta mamma mia parsisiust, patinka man miuziklai, tik kad tose programose is kuriu as siunciuosi, kol kas yra tik labai prastos kokybes, filmuotas kamera kino teatre, tai toki nefaina net ziuret, dar reik pakentet kol ides geresnes kokybes  g.gif O gal kas matet Hankoka?
Kelinta val ryt mazdaug jau mastom susitikt?  bigsmile.gif

gal kokia 18.30? arba 18? ne, Honkongo as nemaciau, kazin ar man patiktu jis g.gif as irgi hauso laukiu, visai pamirsau, kad ji rodys. aciu kad priminet, turesiu ko laukti si vakara. ok, atsijungti reikia, eisiu valgyti kazka tongue.gif tikriausiai graikiskas salotas su skaniuoju fetos suriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 06, 21:09)
Oi man taip linksma pasidaro skaitant kaip tu savo kiaulaites vadini vaikais o save motina  thumbup.gif Nu tokia netradicine seimyna sakyciau  lotuliukas.gif Tai vieno sunelio vardas Dainius, o kito koks?  laugh.gif
Qwertama, jo, zinok, noriu as ta mamma mia parsisiust, patinka man miuziklai, tik kad tose programose is kuriu as siunciuosi, kol kas yra tik labai prastos kokybes, filmuotas kamera kino teatre, tai toki nefaina net ziuret, dar reik pakentet kol ides geresnes kokybes  g.gif O gal kas matet Hankoka?
Kelinta val ryt mazdaug jau mastom susitikt?  bigsmile.gif

tai kad jie kaip vaikai, sakai kažko nedaryti, pasižiūri nekaltom akytėm ir vėl savo imasi doh.gif pirma išmoko iš narvo pabėgt vienas, po to kitus išmokino. Pakeliui visus baldus reikia paragauti, koks sofos, stalo skonis doh.gif
Perkeliam kai šilta juos į balkoną, ten slenkstis aukštas. Bet ir tai jiems ne kliūtis, išmoko į kambarį pareiti, išgirsti, kad kažkas traška, žinok, kad vazoną graužia. Ryte išalksta ir pradeda narvą barškint! Koks tada miegas doh.gif
Vyriausias Spirgis, vidurinis Dainius, jaunėlis Meškutis. Supažindinsiu kada nors biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 06, 21:20)
gal kokia 18.30? arba 18? ne, Honkongo as nemaciau, kazin ar man patiktu jis  g.gif as irgi hauso laukiu, visai pamirsau, kad ji rodys. aciu kad priminet, turesiu ko laukti si vakara. ok, atsijungti reikia, eisiu valgyti kazka  tongue.gif tikriausiai graikiskas salotas su skaniuoju fetos suriu  tongue.gif

man irgi jos patinka, tik ne visada skaniai pagamina motušė maxima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 06, 21:20)
gal kokia 18.30? arba 18? ne, Honkongo as nemaciau, kazin ar man patiktu jis  g.gif as irgi hauso laukiu, visai pamirsau, kad ji rodys. aciu kad priminet, turesiu ko laukti si vakara. ok, atsijungti reikia, eisiu valgyti kazka  tongue.gif tikriausiai graikiskas salotas su skaniuoju fetos suriu  tongue.gif

Nu geras, kokie sutapimai???? Spek ka as valgiau ka tik pries pusvalanduka?? Ogi graikiskas salotas su skaniuoju fetos suriu bigsmile.gif
Tai galim kad ir 18, as tiesiai po darbo tada ryt smile.gif Dar laukiam kada tinka TiTiju, Augusta lyg zadejo prisijungt, gal dar kas nors? Saridon'es tai lauksim po darbu atlekiant smile.gif

Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 06, 21:22)
tai kad jie kaip vaikai, sakai kažko nedaryti, pasižiūri nekaltom akytėm ir vėl savo imasi doh.gif pirma išmoko iš narvo pabėgt vienas, po to kitus išmokino. Pakeliui visus baldus reikia paragauti, koks sofos, stalo skonis doh.gif
Perkeliam kai šilta juos į balkoną, ten slenkstis aukštas. Bet ir tai jiems ne kliūtis, išmoko į kambarį pareiti, išgirsti, kad kažkas traška, žinok, kad vazoną graužia. Ryte išalksta ir pradeda narvą barškint! Koks tada miegas doh.gif
Vyriausias Spirgis, vidurinis Dainius, jaunėlis Meškutis. Supažindinsiu kada nors biggrin.gif

Papildyta:
man irgi jos patinka, tik ne visada skaniai pagamina motušė maxima tongue.gif

Niu jau, motule maxima, gi taip paprasta jas paciai pasigaminti, as va per pora minuciu susimakalavau cool.gif
Aliuka viena turiu, ale nesmagu vienai gurksnot, tai bet gi prisiminiau, kad lyg tu turi, tai gal pagurksnojam draugiskai? g.gif Vis ne vienisa jausiuos...

Nu sakes, kaip juokiausi is tu nekaltu akyciu, negaliu, taip ir isivaizduoju dabar ta vaizda pries akis lotuliukas.gif Bet klausyk, trys jie pas tave, tai tu gi daugiavaike motina esi, respects lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ar gauni pasalpa is valstybes? g.gif
Vajej, tikrai noresiu kazkada su tavo suneliais susipazinti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otome: 06 rugpjūčio 2008 - 20:39
QUOTE(Otome @ 2008 08 06, 21:38)
Nu geras, kokie sutapimai???? Spek ka as valgiau ka tik pries pusvalanduka?? Ogi graikiskas salotas su skaniuoju fetos suriu  bigsmile.gif
Tai galim kad ir 18, as tiesiai po darbo tada ryt  smile.gif Dar laukiam kada tinka TiTiju, Augusta lyg zadejo prisijungt, gal dar kas nors? Saridon'es tai lauksim po darbu atlekiant  smile.gif

Papildyta:
Niu jau, motule maxima, gi taip paprasta jas paciai pasigaminti, as va per pora minuciu susimakalavau  cool.gif
Aliuka viena turiu, ale nesmagu vienai gurksnot, tai bet gi prisiminiau, kad lyg tu turi, tai gal pagurksnojam draugiskai?  g.gif Vis ne vienisa jausiuos...

Nu sakes, kaip juokiausi is tu nekaltu akyciu, negaliu, taip ir isivaizduoju dabar ta vaizda pries akis  lotuliukas.gif Bet klausyk, trys jie pas tave, tai tu gi daugiavaike motina esi, respects  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ar gauni pasalpa is valstybes?  g.gif
Vajej, tikrai noresiu kazkada su tavo suneliais susipazinti  wub.gif

kad man parduotuvines salotos skanesnės. blush-anim-cl.gif2
o ir mažais kiekiais gamint nevisada išeina.
Gerai, išsiplausiu grindis ir alutį išsitrauksiu mirksiukas.gif
daugiavaikė, bet remia mane tik Žirmūnų pievos lotuliukas.gif
gerai, reiks prieš susipažystant su teta susišukuoti, manikiūrą pasidayti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 06, 21:49)
kad man parduotuvines salotos skanesnės.  blush-anim-cl.gif2
o ir mažais kiekiais gamint nevisada išeina.
Gerai, išsiplausiu grindis ir alutį išsitrauksiu mirksiukas.gif
daugiavaikė, bet remia mane tik Žirmūnų pievos lotuliukas.gif
gerai, reiks prieš susipažystant su teta susišukuoti, manikiūrą pasidayti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu sakes, smagu su jum merginos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 06, 22:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu sakes, smagu su jum merginos  thumbup.gif

IR MAN LABAI SMAGU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 06, 22:11)
IR MAN LABAI SMAGU thumbup.gif

thumbup.gif Gurksnoju aliuka ir ziuriu hausa
Nezinau dar ka daryt su savaitgaliu, ar varyt tom baidarem... Nu kolkas oras tai blink.gif
Bet gi gal savaitgali jau bus geriau... O ryt reik duot galutini atsakyma... Norisi man pabandyt tom baidarem, jei oras geras tai butu fainai pasibut gamtoj.. g.gif Zodziu mastau dar iki rytojaus.. Tu Saridon'e dar irgi nezinai ar vaziuosi i kaima?
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 06, 22:29)
thumbup.gif Gurksnoju aliuka ir ziuriu hausa
Nezinau dar ka daryt su savaitgaliu, ar varyt tom baidarem... Nu kolkas oras tai  blink.gif
Bet gi gal savaitgali jau bus geriau... O ryt reik duot galutini atsakyma... Norisi man pabandyt tom baidarem, jei oras geras tai butu fainai pasibut gamtoj..  g.gif Zodziu mastau dar iki rytojaus.. Tu Saridon'e dar irgi nezinai ar vaziuosi i kaima?

aš tvarkiausi ir viena akim Hausą žiūrėjau biggrin.gif susijungiau abu telikus, kad tik ko nepražiopsočiau. Dabar ir aš geriu alutį. Vaikus parnešiau iš balkono, kad neburbėtų gavo agurko. ax.gif
O dėl savaitgalio net nežinau, lyg lietų praneša. Jei į kaimą nevažiuosiu tai pas tėvus važiuosiu, krikšto mamą į piceriją pasikviesim, gal pavyks anytą prisikalbinti. Mama taip pasiilgo jos biggrin.gif
Net nežinau ką patarti ax.gif jei smagi kompanija ir oras nepamaišys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 06, 23:22)
aš tvarkiausi ir viena akim Hausą žiūrėjau biggrin.gif susijungiau abu telikus, kad tik ko nepražiopsočiau. Dabar ir aš geriu alutį. Vaikus parnešiau iš balkono, kad neburbėtų gavo agurko. ax.gif
O dėl savaitgalio net nežinau, lyg lietų praneša. Jei į kaimą nevažiuosiu tai pas tėvus važiuosiu, krikšto mamą į piceriją pasikviesim, gal pavyks anytą prisikalbinti. Mama taip pasiilgo jos biggrin.gif
Net nežinau ką patarti ax.gif jei smagi kompanija ir oras nepamaišys biggrin.gif

Oi patinka man tie burbantys vaikai biggrin.gif
Nu viskas, luztu as jau, labanaktis, susimatysim rytoj tikiuosi su visom merginom drinks_cheers.gif
Tu saridon'e nusiteik tiesiai po darbo lekt pas mus thumbup.gif
Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 06, 23:37)
Oi patinka man tie burbantys vaikai  biggrin.gif
Nu viskas, luztu as jau, labanaktis, susimatysim rytoj tikiuosi su visom merginom  drinks_cheers.gif
Tu saridon'e nusiteik tiesiai po darbo lekt pas mus  thumbup.gif
Labanaktis  4u.gif

jei 5 ryto keltų iš miegų, nes matai alkani jie, tai nebūtų linksma doh.gif bet vis tiek aš juos myliu, paniurkau, pradedi glostyti, su galva atstumia ranką, tipo trauk letenas nuo mano ševeliūros lotuliukas.gif, duodi bučkį... užsivedžiau truputį blush2.gif
gerai, labanakt, saldžių sapnų biggrin.gif
Tikiuosi ryt ilgai nedirbsiu. Jei bus kokių pasikeitimų ar trumpai tas klubas veiks arba neveiks, parašyk (-kit) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 06, 13:59)
panasu, kad tikrai nebus, nes su televizija ir transliacijom nepasigincysi.

Reikia džiaugtis kad is viso rungtynes rodo. mirksiukas.gif
O kaip juk filmas Mama Mia? Matet? g.gif bigsmile.gif Patiko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 07, 00:02)
jei 5 ryto keltų iš miegų, nes matai alkani jie, tai nebūtų linksma doh.gif bet vis tiek aš juos myliu, paniurkau, pradedi glostyti, su galva atstumia ranką, tipo trauk letenas nuo mano ševeliūros lotuliukas.gif, duodi bučkį... užsivedžiau truputį blush2.gif
gerai, labanakt, saldžių sapnų biggrin.gif
Tikiuosi ryt ilgai nedirbsiu. Jei bus kokių pasikeitimų ar trumpai tas klubas veiks arba neveiks, parašyk (-kit) ax.gif

Labas rytas, oi duokit dar tris valandas miegoooo man.... doh.gif
Saridon'e, jo butinai pranesim kaip kas mirksiukas.gif
Atsakyti