QUOTE(dange @ 2011 04 09, 21:22)
Du dalykai: neišsipildę lūkesčiai pagimdyti kaip rašoma minėtuose straipsniuose ir pakirsta savivertė(nes straipsniai,nėščiųjų kursai, forumai
ir etc akcentuoja pozityvaus nusiteikimo svarbą ir ryžtą gimdyti natūraliai ir tik natūraliai). Pridėkim dar visus aprašytus siaubus baubus po CP, kurie šviežiai iškeptai gimdyvei iš "gali būti" transformuojasi į "tikrai taip ir bus"(pvz pieno nebus, vaiko intelektas bus žemesnis ir tt ir pan) ir gaunam "sprogstamąjį mišinį"- moterį, kuri eina iš proto nes "jai nepavyko".

QUOTE(paslydaunetycia @ 2011 04 09, 22:05)
taigis man asmeniškai liko du minusai..... pilvas uzvirtęs, ir kad suskausta.....
o po natūralaus, liko gilesnių randų...... ilgam...tiek ilgam, kad bijau ir bepastoti.....
bet čia ne visos gi taip būna......
o po natūralaus, liko gilesnių randų...... ilgam...tiek ilgam, kad bijau ir bepastoti.....
bet čia ne visos gi taip būna......
Pilvas su laiku praeis. Aišku, oda toje vietoje apmirusi, bet gyvenimo kokybei tai netrukdo

QUOTE(kisaaa @ 2011 04 10, 06:58)
tai cia sitoj situacijoj viskas aisku
bet man idomiau motyvai tu moteru, kurios gimdo pirma karta ir dar pries gimdyma rekia:'darykit cezari!' (o gal jom pacioms pavyktu pagimdyti, vaikas tarkim nedidelis, seimoj moterys gimdydavo lengvai ir tt.) 

Gal būsimos mamos nuojauta? Čia aš apie motyvus