Pirma pagimdziau pati, antras CP, tai 100 kartu geriau pagimdyti paciai

Operacija yra operacija, visam gyvenimui isikisimas (siaip as ne karto negulejus ligoninej), o va kas yra naturalu, tai taip gamta pati sukure....aisku visai kas kita jei gresia pavojai, cia jau CP issigelbejimas, bat cia apie + ir -.
žmonės nenusiteikė prieš Cezarį, o prieš jo darymą, kai jo nereikia.
nereikia maišyti šių dviejų skirtingų dalykų.

QUOTE(bučkis @ 2011 06 09, 08:56)
žmonės nenusiteikė prieš Cezarį, o prieš jo darymą, kai jo nereikia.

taip iseina kad jei jau extra cezaris tu super mama lieki,o jei planinis tada tu bloga mama?

QUOTE(niamniuska @ 2011 06 09, 11:17)
taip iseina kad jei jau extra cezaris tu super mama lieki,o jei planinis tada tu bloga mama?
cia nera du skirtingi dalykai vienas ir tas pats -kitos zinodamos rizika kad sunkiai gali pagimdyti vistiek renkasi ir bando tai daryti,tai cia jau nenusiteikimas pries cezari? 

dieve

tai kad jūs pati esate NUSITEIKUSI prieš natūralų gimdymą. tai matyt kitokia pozicija nesuprantama, o tik skirstymai į juodą ir baltą.
visos super mamos yra. nėra blogų mamų, tik asocialės, nors ir tos ne blogos - o tiesiog nemokančios.
žodžiui "nusiteikusi", galima paieškoti švelnesnių sinonimų, atsiprašau, kad apie tai nepagalvojau rašydama pirmą postą.
žodžiu žmonės ne nusiteikę pries cezarį, o teikia pirmenybę natūraliam, linkusios rinktis natūraliai gimdyti, prie ko čia nusiteikimas, smerkimas ir "blogos mamos" etiketė

paieškokite aplamai savo žodžiam švelnesnių sinonimų - ir pasaulys neatrodys toks juodai nusiteikęs prieš jūsų pasirinkimus.
jūs tieiog esate labai nusiteikusi prieš tas, kurios teikia preferencijas kitokiam gimdymo būdui nei jūs

QUOTE(bučkis @ 2011 06 09, 09:35)
dieve
iškarto etiketės "super mama" "gera mama"
tai kad jūs pati esate NUSITEIKUSI prieš natūralų gimdymą. tai matyt kitokia pozicija nesuprantama, o tik skirstymai į juodą ir baltą.
visos super mamos yra. nėra blogų mamų, tik asocialės, nors ir tos ne blogos - o tiesiog nemokančios.
žodžiui "nusiteikusi", galima paieškoti švelnesnių sinonimų, atsiprašau, kad apie tai nepagalvojau rašydama pirmą postą.
žodžiu žmonės ne nusiteikę pries cezarį, o teikia pirmenybę natūraliam, linkusios rinktis natūraliai gimdyti, prie ko čia nusiteikimas, smerkimas ir "blogos mamos" etiketė
jei pirmenybę teiki vienam o ne kitam pasirinkimui ar čia yra kažkoks neigimas nusiteikimas ??? o jei žmogus nori pabandyti tai padaryti jam priimtinesniu požiūriu tai jau nusiteikimas prieš kitą? ne nusiteikimas - o noras pabandyti, viltis, kad pavyks taip, kaip tu nori.
paieškokite aplamai savo žodžiam švelnesnių sinonimų - ir pasaulys neatrodys toks juodai nusiteikęs prieš jūsų pasirinkimus.
jūs tieiog esate labai nusiteikusi prieš tas, kurios teikia preferencijas kitokiam gimdymo būdui nei jūs

tai jus cia puolate ne as

Niu va, nusimato man antras CP, po pirmo komplikacija tik viena-netirpo siulai, organizmas atmete, tai ispjove dar karteli
kazin, kaip bus dabar...
gal kuriai taip buvo nutike?

kazin, kaip bus dabar...
gal kuriai taip buvo nutike?

QUOTE(niamniuska @ 2011 06 09, 14:52)
oi ne, ne as puolu, cia jus

gal nervu sistema tuomet abi pasigydisim, ar tik sunerimt del jos uzteks

O aš už cezario pjuvi,ir neskaitau kad tos kurios gimdo yra kažkuo geresnes,mano mama mane ir mano sese gimdė cezariu,sesuo pirmajį vaika cezariu,ir as norėsiu tik jo. Mano drauge gimde pati suplyšo taip kad negalejo sedėti labai ilgai,tad čia ginčytinas dalykas kas ksaudžiau ar blogiau.
Gal kas žino norit cezario reik reikalauti,susitarti,duoti pingų?

QUOTE(Gausteja @ 2011 06 26, 21:46)
O aš už cezario pjuvi,ir neskaitau kad tos kurios gimdo yra kažkuo geresnes,mano mama mane ir mano sese gimdė cezariu,sesuo pirmajį vaika cezariu,ir as norėsiu tik jo. Mano drauge gimde pati suplyšo taip kad negalejo sedėti labai ilgai,tad čia ginčytinas dalykas kas ksaudžiau ar blogiau.

Is pradziu siulau pasiskaitineti, gydytoju paklausineti, zodziu susirinkti VISA informacija, kas yra geriau

Daug buvo isdiskutuota temoje apie naturalaus gimdymo minusus, bet as niekada nesupratau ir nesuprasiu tokiu moteru, kurios savanoriskai gulasi po peiliu