Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario minusai

Pirma pagimdziau pati, antras CP, tai 100 kartu geriau pagimdyti paciai ax.gif
Atsakyti
Operacija yra operacija, visam gyvenimui isikisimas (siaip as ne karto negulejus ligoninej), o va kas yra naturalu, tai taip gamta pati sukure....aisku visai kas kita jei gresia pavojai, cia jau CP issigelbejimas, bat cia apie + ir -.
Atsakyti
didziausias cezario minusas tai zmoniu nusiteikimas apie ji smile.gif pati gimdziau cezariu,nes nepasitikiu gamta ir tuo dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
žmonės nenusiteikė prieš Cezarį, o prieš jo darymą, kai jo nereikia.
nereikia maišyti šių dviejų skirtingų dalykų. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2011 06 09, 08:56)
žmonės nenusiteikė prieš Cezarį, o prieš jo darymą, kai jo nereikia.
nereikia maišyti šių dviejų skirtingų dalykų.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

taip iseina kad jei jau extra cezaris tu super mama lieki,o jei planinis tada tu bloga mama? biggrin.gif cia nera du skirtingi dalykai vienas ir tas pats -kitos zinodamos rizika kad sunkiai gali pagimdyti vistiek renkasi ir bando tai daryti,tai cia jau nenusiteikimas pries cezari? g.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 06 09, 11:17)
taip iseina kad jei jau extra cezaris tu super mama lieki,o jei planinis tada tu bloga mama? biggrin.gif cia nera du skirtingi dalykai vienas ir tas pats -kitos zinodamos rizika kad sunkiai gali pagimdyti vistiek renkasi ir bando tai daryti,tai cia jau nenusiteikimas pries cezari? g.gif

dieve doh.gif iškarto etiketės "super mama" "gera mama"
tai kad jūs pati esate NUSITEIKUSI prieš natūralų gimdymą. tai matyt kitokia pozicija nesuprantama, o tik skirstymai į juodą ir baltą.
visos super mamos yra. nėra blogų mamų, tik asocialės, nors ir tos ne blogos - o tiesiog nemokančios.
žodžiui "nusiteikusi", galima paieškoti švelnesnių sinonimų, atsiprašau, kad apie tai nepagalvojau rašydama pirmą postą.
žodžiu žmonės ne nusiteikę pries cezarį, o teikia pirmenybę natūraliam, linkusios rinktis natūraliai gimdyti, prie ko čia nusiteikimas, smerkimas ir "blogos mamos" etiketė doh.gif doh.gif doh.gif jei pirmenybę teiki vienam o ne kitam pasirinkimui ar čia yra kažkoks neigimas nusiteikimas ??? o jei žmogus nori pabandyti tai padaryti jam priimtinesniu požiūriu tai jau nusiteikimas prieš kitą? ne nusiteikimas - o noras pabandyti, viltis, kad pavyks taip, kaip tu nori.
paieškokite aplamai savo žodžiam švelnesnių sinonimų - ir pasaulys neatrodys toks juodai nusiteikęs prieš jūsų pasirinkimus.
jūs tieiog esate labai nusiteikusi prieš tas, kurios teikia preferencijas kitokiam gimdymo būdui nei jūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2011 06 09, 09:35)
dieve  doh.gif iškarto etiketės "super mama" "gera mama"
tai kad jūs pati esate NUSITEIKUSI prieš natūralų gimdymą. tai matyt kitokia pozicija nesuprantama, o tik skirstymai į juodą ir baltą.
visos super mamos yra. nėra blogų mamų, tik asocialės, nors ir tos ne blogos - o tiesiog nemokančios.
žodžiui "nusiteikusi", galima paieškoti švelnesnių sinonimų, atsiprašau, kad apie tai nepagalvojau rašydama pirmą postą.
žodžiu žmonės ne nusiteikę pries cezarį, o teikia pirmenybę natūraliam,  linkusios rinktis natūraliai gimdyti, prie ko čia nusiteikimas, smerkimas ir "blogos mamos" etiketė  doh.gif  doh.gif  doh.gif jei pirmenybę teiki vienam o ne kitam pasirinkimui ar čia yra kažkoks neigimas nusiteikimas ??? o jei žmogus nori pabandyti tai padaryti jam priimtinesniu požiūriu tai jau nusiteikimas prieš kitą? ne nusiteikimas - o noras pabandyti, viltis, kad pavyks taip, kaip tu nori.
paieškokite aplamai savo žodžiam švelnesnių sinonimų - ir pasaulys neatrodys toks juodai nusiteikęs prieš jūsų pasirinkimus.
jūs tieiog esate labai nusiteikusi prieš tas, kurios teikia preferencijas kitokiam gimdymo būdui nei jūs  biggrin.gif

tai jus cia puolate ne as biggrin.gif vertetu sunerimti del nervu systemos veiklos 4u.gif
Atsakyti
Niu va, nusimato man antras CP, po pirmo komplikacija tik viena-netirpo siulai, organizmas atmete, tai ispjove dar karteli doh.gif
kazin, kaip bus dabar...
gal kuriai taip buvo nutike? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 06 09, 14:52)
tai jus cia puolate ne as  biggrin.gif vertetu sunerimti del nervu systemos veiklos  4u.gif

oi ne, ne as puolu, cia jus biggrin.gif
gal nervu sistema tuomet abi pasigydisim, ar tik sunerimt del jos uzteks smile.gif
Atsakyti
Bet tai kokios lietuvaites...baisu...nera temos, kur be pykciu ar priekaistu...geda
Atsakyti
O aš už cezario pjuvi,ir neskaitau kad tos kurios gimdo yra kažkuo geresnes,mano mama mane ir mano sese gimdė cezariu,sesuo pirmajį vaika cezariu,ir as norėsiu tik jo. Mano drauge gimde pati suplyšo taip kad negalejo sedėti labai ilgai,tad čia ginčytinas dalykas kas ksaudžiau ar blogiau.
Gal kas žino norit cezario reik reikalauti,susitarti,duoti pingų? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gausteja @ 2011 06 26, 21:46)
O aš už cezario pjuvi,ir neskaitau kad tos kurios gimdo yra kažkuo geresnes,mano mama mane ir mano sese gimdė cezariu,sesuo pirmajį vaika cezariu,ir as norėsiu tik jo. Mano drauge gimde pati suplyšo taip kad negalejo sedėti labai ilgai,tad čia ginčytinas dalykas kas ksaudžiau ar blogiau.
Gal kas žino norit cezario reik reikalauti,susitarti,duoti pingų? mirksiukas.gif

Is pradziu siulau pasiskaitineti, gydytoju paklausineti, zodziu susirinkti VISA informacija, kas yra geriau mirksiukas.gif Visu pirma, ne apie save, o apie vaikeli - kas jam geriau yra, nes ne vien jus gimdot, o vaikelis gimsta, tai jo gimtadienis 4u.gif Jei fiziskai sveika yra moteris, nera jokiu indikaciju CP, tai operacijos pirkimas yra nelegalus ir neteisetas 4u.gif
Daug buvo isdiskutuota temoje apie naturalaus gimdymo minusus, bet as niekada nesupratau ir nesuprasiu tokiu moteru, kurios savanoriskai gulasi po peiliu g.gif Randas gimdoje ir kituose audiniuose - visam laikui... Suprantama kai tai gelbeja gyvybe mamos, ar vaiko, ar abieju, bet savanoriskai schmoll.gif
Atsakyti