Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario minusai

QUOTE(gebene @ 2011 06 26, 21:22)
Is pradziu siulau pasiskaitineti, gydytoju paklausineti, zodziu susirinkti VISA informacija, kas yra geriau  mirksiukas.gif Visu pirma, ne apie save,  o apie vaikeli - kas jam geriau yra, nes ne vien jus gimdot, o vaikelis gimsta, tai jo gimtadienis  4u.gif Jei fiziskai sveika yra moteris, nera jokiu indikaciju CP, tai operacijos pirkimas yra nelegalus ir neteisetas  4u.gif
Daug buvo isdiskutuota temoje apie naturalaus gimdymo minusus, bet as niekada nesupratau ir nesuprasiu tokiu moteru, kurios savanoriskai gulasi po peiliu  g.gif Randas gimdoje ir kituose audiniuose - visam laikui... Suprantama kai tai gelbeja gyvybe mamos, ar vaiko, ar abieju, bet savanoriskai  schmoll.gif

kas cia per nesamones?nelegalu?neteiseta? doh.gif juokinga jau darosi nuo situ visu nesamoniu.Vaikui nesvarbu kaip jis gime ,juk daug cezarinuku ir visi normalus vaikai niekuo nesiskiriantis nuo gimusiu naturaliai 4u.gif
baikit nors karta tas kalbas,kas kaip nori tas taip gimdo,motinos pasirinkimas.nepradedam sneketi apie tai kad gamtos sutverta ir pan.jei taip-kodel skutate pazastis ar kvepinates?juk gamtos tai sutverta kam naikinti tai kas naturalu?kodel vazinejate su masina?juk kenkiante gamtai,einate pries ja?

jau taip giliai pabodusios man tos sapaliones doh.gif gal reikia uzvesti tema apie naturalaus gimdymo minusus ir vienas is ju akivaidus-smegenu aptirpimas doh.gif

o galiausiai tema apie cezario minusus,apie juos ir prasom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niamniuska: 27 birželio 2011 - 07:46
QUOTE(Gausteja @ 2011 06 26, 22:46)
O aš už cezario pjuvi,ir neskaitau kad tos kurios gimdo yra kažkuo geresnes,mano mama mane ir mano sese gimdė cezariu,sesuo pirmajį vaika cezariu,ir as norėsiu tik jo. Mano drauge gimde pati suplyšo taip kad negalejo sedėti labai ilgai,tad čia ginčytinas dalykas kas ksaudžiau ar blogiau.
Gal kas žino norit cezario reik reikalauti,susitarti,duoti pingų? mirksiukas.gif

Tai aisku,kad nera geresnes mamos pacios gimdziusios.Visiskas bukumas yra taip teigti.As gimdziau naturaliai ir sakau atvirai-jei yra galimybe,tai tik cezaris.Man tie "naturalus" skausmai tiek jau atsiede buvo,kad besaremiaudama galvojau,jog po tokio smagumo ir vaiko nesugebesiu mylet.Aciu dievui,praejo,bet vis tiek mintys baisios buvo uzpuolusios.Ir nemanau,kad mano vaikui labai malonu buvo gimt tokiu emociju apsupty.
Atsakant i Jusu klausima,tai cezario niekas nedarys vien del noro.Del sio dalyko cia pas mus dar akmens amzius-i moters nora ar baimes niekas neatsizvelgia.Bet aisku,sumokejus daro.Ne visi,bet pasidomejus tikrai susirasit.
O atsakant i tema,tai jei gerai sugyja randelis,cezario minusu nera jokiu(na nebent planuoji kokius 10 vaiku tureti lotuliukas.gif )
Atsakyti
Kadangi mano aplinkoj yra keletas nelaimingo naturalaus gimdymo pavyzdziu (vienu atveju tai buvo reples, kitu-vaakumas), tai as norejau tik cezario, ir tik del savo vaiko saugumo. Aisku, niekas man jo daryt nepuole, bet as matyt save ikalbejau smile.gif Gimdymo terminas praejo, vandenu pradejo mazeti, mazyles judesiai irgi retejo, o mano gimdos kaklelis, net ir skatinamas neatsiverinejo, del to ir padare CP. Minusu neizvelgiu jokiu.
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 06 27, 07:45)
kas cia per nesamones?nelegalu?neteiseta? doh.gif juokinga jau darosi nuo situ visu nesamoniu.Vaikui nesvarbu kaip jis gime ,juk daug cezarinuku ir visi normalus vaikai niekuo nesiskiriantis nuo gimusiu naturaliai  4u.gif
baikit nors karta tas kalbas,kas kaip nori tas taip gimdo,motinos pasirinkimas.nepradedam sneketi apie tai kad gamtos sutverta ir pan.jei taip-kodel skutate pazastis ar kvepinates?juk gamtos tai sutverta kam naikinti tai kas naturalu?kodel vazinejate su masina?juk kenkiante gamtai,einate pries ja?

jau taip giliai pabodusios man tos sapaliones  doh.gif gal reikia uzvesti tema apie naturalaus gimdymo minusus ir vienas is ju akivaidus-smegenu aptirpimas  doh.gif

o galiausiai tema apie cezario minusus,apie juos ir prasom  4u.gif

Niamniuska, tau sitoj vietoj, moteriske, geriau patylet wink.gif Pati uzvedei tema "naturalaus gimdymo minusai", nors esi visiskai nusiteikusi UZ cezari doh.gif Ne nepabandei pagimdyt naturaliai, Sm'e ieskai sio savo komplekso pateisinimu...
Tema apie cp minusus, apie juos ir parasiau, skirtingai nuo jusu temoje natualaus gimdymo minusai apraset vien tik cp "privalumus" doh.gif Kaip beje ir sioje temoje, cia juk CEzario minusai, o jus apie kazkokius pasirinkimus, gamtos sutverta ir panasiai. Tad pati gal baikite savo sapaliones per visa SM'a, dievazi, nebejuokinga doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
O as is savo antrojo cp prisiminsiu juokelius,kuriuos kartu su gydytoju ,,svaidem,,-linksmai viskas vyko,net nesitikejau.
Siaip-pries gimdant mastai,kas ir kaip del to cp,o poto-viska uzgozia kasdieniai rupesciai,vaikiuko auginimas,ir visai kiti dalykai svarbus pasidaro.
Atsakyti
Man CP neturi jokių minusų išsk. vieną-nuolatinį natūralisčių priekaištavimą ir "brokavimą", užknisa žeminantys ir užgauliojantys kai kurie postai ir svaičiojimai apie gamtos surėdymus doh.gif kartais net užuojautos reiškimas doh.gif
Džiaugiuosi, kad turiu sveiką ir stiprų sūnelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 06 27, 11:01)
Man CP neturi jokių minusų išsk. vieną-nuolatinį natūralisčių priekaištavimą ir "brokavimą", užknisa žeminantys ir užgauliojantys kai kurie postai ir svaičiojimai apie gamtos surėdymus  doh.gif kartais net užuojautos reiškimas  doh.gif
Džiaugiuosi, kad turiu sveiką ir stiprų sūnelį smile.gif

pilnai pritariu:)
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 06 27, 08:49)
Niamniuska, tau sitoj vietoj, moteriske, geriau patylet wink.gif Pati uzvedei tema "naturalaus gimdymo minusai", nors esi visiskai nusiteikusi UZ cezari  doh.gif Ne nepabandei pagimdyt naturaliai, Sm'e ieskai sio savo komplekso pateisinimu...
Tema apie cp minusus, apie juos ir parasiau, skirtingai nuo jusu temoje natualaus gimdymo minusai apraset vien tik cp "privalumus"  doh.gif Kaip beje ir sioje temoje, cia juk CEzario minusai, o jus apie kazkokius pasirinkimus, gamtos sutverta ir panasiai. Tad pati gal baikite savo sapaliones per visa SM'a, dievazi, nebejuokinga  doh.gif  doh.gif  doh.gif

jus manau viena is tu kuri dar man i privacia paraset biggrin.gif juokinga darosi ..cezario minusus irgi rasiau,reiskias neskaitot temos biggrin.gif kur noriu ten rasau savo nuomone -gi laisvo pobudzio forumas biggrin.gif
tokios kaip jus tai tiesiog juoka kelia smagu nuotaika pasikelti karts nuo karto susidurus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 06 27, 14:06)
jus manau viena is tu kuri dar man i privacia paraset  biggrin.gif juokinga darosi ..cezario minusus irgi rasiau,reiskias neskaitot temos  biggrin.gif kur noriu ten rasau savo nuomone -gi laisvo pobudzio forumas  biggrin.gif
tokios kaip jus tai tiesiog juoka kelia smagu nuotaika pasikelti karts nuo karto susidurus  lotuliukas.gif

Apie kokia cia privacia sneki??? Tipo, az? Pasitikrinkit dar karta, negaistu as savo laiko tokiom nesamonem, prasom nerasinet netiesos, nes paprasysiu moderatoriu isikisimo protest.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 06 27, 15:16)
Apie kokia cia privacia sneki??? Tipo, az? Pasitikrinkit dar karta, negaistu as savo laiko tokiom nesamonem, prasom nerasinet netiesos, nes paprasysiu moderatoriu isikisimo  protest.gif

o kur matet kaltinima?as klausiu ar tik ne jus viena is tu doh.gif prasykit moderatore sisikisimo nes nematau padarius nieko blogo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 06 27, 01:45)
kas cia per nesamones?nelegalu?neteiseta? doh.gif juokinga jau darosi nuo situ visu nesamoniu.Vaikui nesvarbu kaip jis gime ,juk daug cezarinuku ir visi normalus vaikai niekuo nesiskiriantis nuo gimusiu naturaliai  4u.gif

jau taip giliai pabodusios man tos sapaliones  doh.gif gal reikia uzvesti tema apie naturalaus gimdymo minusus ir vienas is ju akivaidus-smegenu aptirpimas  doh.gif

o galiausiai tema apie cezario minusus,apie juos ir prasom  4u.gif

gebene viska labai graziai ir teisingai parase, nesamones ir sapaliones kaip issireiskei rasineji cia tu, puldineji zmogu, kuris net i tave nesikreipe doh.gif Negrazu taip. Nu gime vaikas cezariu tai gime, bet kam cia rekti ir gincytis, kad tai nepavojinga? Daugiau uz medikus kazka zinai?

Bet kuris ginekologas sutiks, kad cezaris turi daugiau riziku nei paprastas gimdymas tiek mamai tiek vaikui, tai ko cia dar sukauti del to? Cia elementari tiesa. Ir cezaris beje yra klasifikuojama kaip sudetinga operacija, nes pjaunama per visus audinius pilvo + gimda.

As turejus ir cezari ir paprasta gimdyma. Gimdziau ilgai ir sunkokai pirma vaika, pogimdyvinis atsigavimas irgi nebuvo lengvas. Antra kart turejau cezari (nes dvynukai abu skersi gulejo ir prasidejo gimdymas, tai nebeliko kitos iseities). Operacija man praejo gerai, atsigavau greitai. Bet labai skaudu buvo, kad leliukus is karto paeme tvarkyti, o neleido pusvalandi koki pasidziaugti kaip su pirmagime, toks berysio jausmas - pilvas tuscias, vaiku net nematau per personala visa sulekusi. taip liudna pasidare, jokios euforijos kaip kad gimus pirmajai. O dar nuo vaistu kokteilio pykino taip, kad istisai ziaugciojau.

Ir didziausias minusas, kad vienam is dvynuku nepasisalino skysciai is plauciu (kas turi ivykti keliaujant per gimdymo takus, ir tai yra dazna cezarinuku problema) ir is kart po gimimo buvo prijungtas prie deguonies ir isveztas i reanimacija. O ten jau kaip zinia po operacijos labai greit nepateksi, subadytas visas buvo, maitinti is karto negalejau, tikrai nelinkeciau tokiu dalyku niekam. Ir beje, lankant vaika reanimacijoj pastebejau viena dalyka, kad kai tik operacinej budavo atliekamas cezaris taip reanimacijos seseles ruosdavosi eiti i operacine jo apziureti, ko paprastuose gimdymuose tikrai nebuna. Reiskia tiems vaikiukams tikrai riziku yra daug daugiau.

As dziaugiuosi, kad man viskas gerai praejo. Tiktai nemanau, kad mano pirmagime vien del to, kad pati gime be cezario bus protingesne, labiau mane myles ar dar ka. Gimimo budas tikrai ne vienintelis faktorius tam. Bet jei dar tektu gimdyti tai tikrai cezario savo noru nesirinkciau, ir niekada nesuprasiu tu kur savo noru jo prasosi rolleyes.gif Ypac tu kur net netureje paprasto gimdymo patirties, o renkasi cezari.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 06 27, 17:57)

Dėkui už palaikymą 4u.gif
Atsakyti