Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario minusai

na taip didziausias cezario minusas ir yra zmoniu nusiteikimas jam...manau po dar kokiu 10 metu viskas bus kitaip...

daug informacijos yra kad atbaidyti nuo cezario ,bet dauguma informacijos skelbiama del to kad valstybes biudzetuose yra per mazai lesu jiems o ji vis daugiau moteru renkasi...

gaila moteru kurios nesupranta kad geriau randas ant pilvo nei smegenyse visam gyvenimui po sunkaus ir skausmingo vaginalinio ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2011 07 14, 10:23)
Gal but, nezinau. Mno mama sake, kad spirti akuserei ar gydytojai, bet neleisti naudoti repliu  lotuliukas.gif Nes ji mat zino atveji, kai vaikas panaudojus reples buvo labai sutraumuotas ir turi invaliduma.  verysad.gif

tokiu "pazistamu" zmoniu atveju yra visokiausiu. As zinau atveju kur vaikai traumuoti tiek naturalaus gimdymo metu, tiek cezario. Bet juk tai nera jokia indikacija tarkim man, mano gal visai kitokia situacija, tai kam ten pazistamu atvejais gasdintis ir vadovautis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2011 07 14, 18:58)
Kiek suprantu, Lietuvos medikai nemoka vakumu naudotis, kad geriau renkasi cezari  ax.gif

bigsmile.gif Patikėkit, LT medikai moka naudotis vakuumesktraktorium, o ir CP nėra mažiau įgūdžių reikalaujantis būdas. Yra kitas niuansas- valstybėse, kur mediko darbas nėra pakankama apimtimi draudžiamas, arba ten, kur gerai išvystyta žalų atlyginimo sistema, gydytojas komplikuotą gimdymą bus linkęs pabaigti CP, nei replėmis ar ekstraktorium mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 07 14, 20:23)
gaila moteru kurios nesupranta kad geriau randas ant pilvo nei smegenyse visam gyvenimui po sunkaus ir skausmingo vaginalinio  ax.gif

O gal geriau nekomplikuotas vaginalinis nei randas gimdoje iš pilve visam gyvenimui mirksiukas.gif ? Bet , pasak jūsų, taip niebūna doh.gif
Visos gimdo ilgai ir sunkai, jas kerpa arba plyšta, po to gija vos ne visą gyvenimą , seksas nebe toks... blink.gif Nekalbant apie tai, kad vaikai traumuoti ...
Čia ne jūsų , nimniuska, žodžiai, o reziume iš planinių cezarių pagal moters pageidavimą šalininkių teiginių.
Oi, vėl ne į temą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dange @ 2011 07 14, 21:01)
bigsmile.gif Patikėkit, LT medikai moka naudotis vakuumesktraktorium, o ir CP nėra mažiau įgūdžių reikalaujantis būdas. Yra kitas niuansas- valstybėse, kur mediko darbas nėra pakankama apimtimi draudžiamas, arba ten, kur gerai išvystyta žalų atlyginimo sistema, gydytojas komplikuotą gimdymą bus linkęs pabaigti CP, nei replėmis ar ekstraktorium  mirksiukas.gif

Tikrai taip 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 07 14, 13:23)

daug informacijos yra kad atbaidyti nuo cezario ,bet dauguma informacijos skelbiama del to kad valstybes biudzetuose yra per mazai lesu jiems o ji vis daugiau moteru renkasi...

vejus kalbi, isvedineji teorijas kazkokias doh.gif JAV uz cezarius moka privatus draudimai, tai ligoninems ir gydytojams jie labai naudingi, nes penkiazenkles sumas atnesa cezariai, bet kazkodel informacija vistiek skelbiama pries cezarius... tai kur cia tavo teorija pasiteisina?
Atsakyti
QUOTE(Kaktusija @ 2011 07 14, 19:03)
O gal geriau nekomplikuotas vaginalinis nei randas gimdoje iš pilve visam gyvenimui  mirksiukas.gif ? Bet , pasak jūsų, taip niebūna  doh.gif
Visos gimdo ilgai ir sunkai, jas kerpa arba plyšta, po to gija vos ne visą gyvenimą , seksas nebe toks...  blink.gif  Nekalbant apie tai, kad vaikai traumuoti ...
Čia ne jūsų , nimniuska, žodžiai, o reziume iš planinių cezarių pagal moters pageidavimą šalininkių teiginių.
Oi, vėl ne į temą  4u.gif
Papildyta:

Tikrai taip  4u.gif  4u.gif  4u.gif

oi ne tikrai zinau nemazai vaginaliniu gimdymu praejusiu gerai...bet tarkim man asmeniskai nieko juose grazaus,ar tokio ka noreciau pajausti nemaciau(dalyvavau vaginaliniame gimdyme drauges)todel tai ir buvo viena is priezasciu pasirinkti cp ax.gif
taip pat mano mociutei buvo darytas cezaris pries 51 metus,rando nesimato,o randas gimdoje jei gyventi niekada nekliude nes nei j ijo jaucia nei ka g.gif tad jei nejauti,nematai tai kaip gali kliuti tas randas gyvenime? g.gif

o siaip man netrukdo moterys kurios gimdo vaginaliai,tai ju pasirinimas,bet pastebejau joms kliuna tos kurios nori buti kitokios ir gimdyti kitaip...tarkim as dziaugiuosi kad gimdziau taip kaip norejau ir planavau be dideliu siurprizu,as neesu is tu kurios megsta zaisti zaidima o gal o gal bus viskas man kitaip nei tam ar anam..bet cia mano pasirinkimas...

Atsakyti
QUOTE(dange @ 2011 07 14, 21:01)
Yra kitas niuansas- valstybėse, kur mediko darbas nėra pakankama apimtimi draudžiamas, arba ten, kur gerai išvystyta žalų atlyginimo sistema, gydytojas komplikuotą gimdymą bus linkęs pabaigti CP, nei replėmis ar ekstraktorium  mirksiukas.gif

Pernai Italijoje nuskambėjo vienas atvejis kai du ginekologai užsitęsus ilgam, komplikuotam gimdymui nesutarė ar moteriai atlikti skubų CP ar tęsti natūralų gimdymą.Ir gimdykloje ... net susimušė. doh.gif kiek pamenu tai vaikelis po to gimė invalidas visam gyvenimui, o mama neteko gimdos.
Po tokių atvejų skaičiau, kad draudimo bendrovės net nenori drausti ginekologų (čia visi medikai privalo turėti draudimą ligonio žalos atlyginimo atveju, net studentai negali atlikti praktikos jei neturi šio draudimo).
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 07 14, 20:38)
oi ne tikrai zinau nemazai vaginaliniu gimdymu praejusiu gerai...bet tarkim man asmeniskai nieko juose grazaus,ar tokio ka noreciau pajausti nemaciau(dalyvavau vaginaliniame gimdyme drauges)todel tai ir buvo viena is priezasciu pasirinkti cp  ax.gif
taip pat mano mociutei buvo darytas cezaris pries 51 metus,rando nesimato,o randas gimdoje jei gyventi niekada nekliude nes nei j ijo jaucia nei ka g.gif tad jei nejauti,nematai tai kaip gali kliuti tas randas gyvenime? g.gif

o siaip man netrukdo moterys kurios gimdo vaginaliai,tai ju pasirinimas,bet pastebejau joms kliuna tos kurios nori buti kitokios ir gimdyti kitaip...tarkim as dziaugiuosi kad gimdziau taip kaip norejau ir planavau be dideliu siurprizu,as neesu is tu kurios megsta zaisti zaidima o gal o gal bus viskas man kitaip nei tam ar anam..bet cia mano pasirinkimas...

o gal tikrai CP pakeitė mūsų DNR, kad CP minusų nerandam? lotuliukas.gif aš po CP gimus, Jūsų giminėj irgi moterys CP patyrę, matyt "išpjovė" mums tą natūralizmą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 07 15, 08:03)
aš po CP gimus

Tada aš irgi "modifikuota" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2011 07 15, 08:21)
Tada aš irgi "modifikuota" hihihi.gif

na va, teorija išvesta smile.gif
Atsakyti
nu va radom ir minusa,kad su cp ispjaunamas ir naturalumo genas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 07 14, 21:38)
..bet tarkim man asmeniskai nieko juose grazaus,ar tokio ka noreciau pajausti nemaciau(dalyvavau vaginaliniame gimdyme drauges)todel tai ir buvo viena is priezasciu pasirinkti cp  ax.gif

O draugės gimdymui ruošėtės, ar šiaip nuėjot pasižiūrėt kaip viskas atrodo? g.gif bigsmile.gif

Siūlau pasižiūrėt CP, pamatysit kaip ten gražu bigsmile.gif

Gimdymui reikia ruoštis, tai neliks randų smegenyse, net ir esant komplikacijoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turbo sraige: 15 liepos 2011 - 09:33