QUOTE(Kaktusija @ 2011 07 14, 19:03)
O gal geriau nekomplikuotas vaginalinis nei randas gimdoje iš pilve visam gyvenimui

? Bet , pasak jūsų, taip niebūna
Visos gimdo ilgai ir sunkai, jas kerpa arba plyšta, po to gija vos ne visą gyvenimą , seksas nebe toks...

Nekalbant apie tai, kad vaikai traumuoti ...
Čia ne jūsų , nimniuska, žodžiai, o reziume iš planinių cezarių pagal moters pageidavimą šalininkių teiginių.
Oi, vėl ne į temą
Papildyta:
Tikrai taip
oi ne tikrai zinau nemazai vaginaliniu gimdymu praejusiu gerai...bet tarkim man asmeniskai nieko juose grazaus,ar tokio ka noreciau pajausti nemaciau(dalyvavau vaginaliniame gimdyme drauges)todel tai ir buvo viena is priezasciu pasirinkti cp
taip pat mano mociutei buvo darytas cezaris pries 51 metus,rando nesimato,o randas gimdoje jei gyventi niekada nekliude nes nei j ijo jaucia nei ka

tad jei nejauti,nematai tai kaip gali kliuti tas randas gyvenime?
o siaip man netrukdo moterys kurios gimdo vaginaliai,tai ju pasirinimas,bet pastebejau joms kliuna tos kurios nori buti kitokios ir gimdyti kitaip...tarkim as dziaugiuosi kad gimdziau taip kaip norejau ir planavau be dideliu siurprizu,as neesu is tu kurios megsta zaisti zaidima o gal o gal bus viskas man kitaip nei tam ar anam..bet cia mano pasirinkimas...