Įkraunama...
Įkraunama...

Prieš kiek laiko dėl krikštynų tartis su kunigu?

Mes tai ruošiamės gegužės 14 d krikšyti. Saulute sakei problema iškyla jei nesavam mieste. O kas negerai. g.gif Mes ir ruošiamės krikštyti ne savam mieste.
Atsakyti
Kaip jums pavyko pakrikštyti TIK JŪSŲ VIENĄ vaikelį? g.gif Mes Marijampolėje, savo parapijos bažnyčioje, tarėmės gal irgi prieš mėnesį, tačiau kunigas davė pasirinkti laiką (o tuo laiku visada būna bent keli vakeliai...)
Atsakyti
tariames daugiau nei pries pora menesiu..tikiuosi busim vieni wub.gif bent jau taip zadejo-o dabar turime nuvaziuoti suderinti tam tikru dalyku su kinigu
Atsakyti
mes užsirašėm beveik prieš 2 mėnesius, nežinau, ar todėl, kad vasara vestuvių metas, ar kad ta bažnyčia labai paklausi, mūų norimą dieną tebuvo galima pasirinkt 2 variantus valandų, visa kita užimta...Sakė, kad krikštija iki 5 vaikų vienu kmetu, kažkaip jau ir nebesiderėjom.
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif
gal kas krikštijot Kaune, Vytauto bažnyčioje? Ar ten reikia pamokėes eiti klausyti? O jei reikia,tai eina i pamokėles ir tėvai, ir krikštatėviai? Būtu labai smagu sužinoti apie tai plačiau...
Atsakyti
Krikštysim sūnelį mažame miestuke (iš pagarbos proseneliams biggrin.gif ), tai su kunigu susitarėm prieš mėnesį.
O apie paskaitas krikšto tėvams nieko nesakė g.gif .
Atsakyti
Aš norėjau kad krikštytų tik mano vieną vaiką, o ne kelis iš karto, tai nusprendžiau krikštyti Rumšiškėse. Labai patiko bažnytėlė. Va tik tikiuosi kad bus geras oras. g.gif Su kunigu tarėmės prieš mėnesį dėl dienos ir valandos.
Atsakyti
Mes susitareme 08.13 dienai. Taip pat norejome, kad butume vieni biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
krikštijom Prisikėlimo bažnyčioje...susitarėm prieš 5 dienas...šiaip krikštija 12val. kelis vaikus, na bet mes labai norėjome būti vieni, tai mums užrašė 11val. thumbup.gif
Atsakyti
Mes krikstijom Kaune Vytauto baznycioje, susitarem antradieni, krikstijom sekmadieni
Atsakyti
Sveikos mamytes. Gal galit pasakyti kaip reikia atsiskaityti su kunigu uz pakrikštyjima? Krikštynos jau po 3 sav., o aš net neisivaizduoju kaip tai padaryti.Ar yra kokia nustatyta suma? cry.gif
Atsakyti
Mes tarėmės prieš mėnesį
Atsakyti