Įkraunama...
Įkraunama...

Indigo vaikai

Siulau pasiziureti filma

Deti Sveta

DETI SVETA (1dalis)

DETI SVETA (2dalis)
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2009 03 10, 13:13)
Kazkada netyciom buvau uzklydus i senaja tema, bet kadangi tie visi antgamtiniai, kosminiai ir kt dalykeliai man yra visiskai svetimi, tai ja ir palikau.
Neseniai per anonsa pamaciau, kad H.Vaitiekuno laidoj bus kalbama apie indigo vaikus, tai pagalvojau pasiskaityti apie juos. Perskaiciau straipsniu, diskusiju ir tiesa sakat vel nesupratau.
Jei 95 proc. vaiku yra tokie, tai kas cia ypatingo??? Kodel apie tai reik isvis kalbeti ir juos kazkaip vadinti? Ir toms, kurios klausia ar mano vaikas indigo tada reiketu atsakyt taip, nes kitaip buti beveik negali..
Kame suo pakastas?

drinks_cheers.gif ir nesuprasi tongue.gif kaip nesuprantu ir aš biggrin.gif Štai auginu dvi panelytes. Viena namie siunta, net plunksnos skraido, o va mažoji- priešingybė, ramybės ir tvarkos įsikūnijimas. O man belieka džiaugtis, kad jos kitokios nei visi (na nes nepakliūna į tuos mistinius/statistinius 95procentus), nes jos mano nuomone ne indigo smile.gif. Bet antravertus jei ši karta tokia talentinga ir gabi, ar nevertėtų mums pakoreguoti švietimo programų, kad mokyklos būtų pritaikytos tiems 95proc. nerealiųjų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JO/NE @ 2009 03 13, 22:20)
drinks_cheers.gif  ir nesuprasi tongue.gif  kaip nesuprantu ir aš biggrin.gif  Štai auginu dvi panelytes. Viena namie siunta, net plunksnos skraido, o va mažoji- priešingybė, ramybės ir tvarkos įsikūnijimas. O man belieka džiaugtis, kad jos kitokios nei visi (na nes nepakliūna į tuos mistinius/statistinius 95procentus), nes jos mano nuomone ne indigo smile.gif. Bet antravertus jei ši karta tokia talentinga ir gabi, ar nevertėtų mums pakoreguoti švietimo programų, kad mokyklos būtų pritaikytos tiems 95proc. nerealiųjų ax.gif

Svietimo programas seniai reikia koreguoti. Ir ne del nerealiuju, o del visu - baisu kiek ir ko ten vaikams i galveles kemsama, ir kokiais metodais doh.gif Kol mokykloms ir svietimui vadovaus sovietiniu laiku dinozaurai, nemanau kad kas pasikeis. Vat po 20-30m, kai dabartine valdzia bus senai pamirsta, o vaira i savo rankas perims dabartiniai studentai, galime tiketis geru permainu tiek ypatingiems, tiek paprastiems vaikams - visiems turetu palengveti... smile.gif
O gabus ir talentingi buna ne tik indigo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 03 14, 00:02)
Svietimo programas seniai reikia koreguoti. Ir ne del nerealiuju, o del visu - baisu kiek ir ko ten vaikams i galveles kemsama, ir kokiais metodais doh.gif Kol mokykloms ir svietimui vadovaus sovietiniu laiku dinozaurai, nemanau kad kas pasikeis. Vat po 20-30m, kai dabartine valdzia bus senai pamirsta, o vaira i savo rankas perims dabartiniai studentai, galime tiketis geru permainu tiek ypatingiems, tiek paprastiems vaikams - visiems turetu palengveti... smile.gif
O gabus ir talentingi buna ne tik indigo  mirksiukas.gif

Kas teisybė tai teisybė smile.gif Bet jau kai švietimas bus pakoreguotas tų dabartinių studentų, tai tikriausiai jau augs nauja kokio nors gražaus atspalvio karta kuriai vėlgi kiti dalykai bus svarbesni.. rolleyes.gif
Atsakyti
bandžiau skaityt knygą apie indigo vaikus. vienu sakiniu esmė: tobulesnės būtybės, kurias reikia ne auklėti, o padėti augti". ot ir šveičiau į kampą. tokių, kuriems padeda augti, bet ne auklėja, na šiuolaikinių beždžionių, pilnos mokyklos ir vaikų darželiai. nežino vargšiukai elementarių elgesio normų, nei ribų. gamtoje tos pačios paprastos beždžionės ir tai savo atžalas auklėja. o dabartiniai tėveliai leidžia jiems patiems "auklėtis". o paskui ieško psichologų, nes vaikas patekęs į sociumą nežino kaip elgtis, lyg iš dangaus pabyra taisyklės, pasirodo ne viskas galima, nesusitvarko su savo emocijomis.
beje, genialumas kaip ir debilumas yra nukrypimas nuo normos. beveik visi vunderkindai mirė labai jauni, daugelis turėjo pschininių sutrikimų. ne visuomet pats protingiausias yra laimingiausias.
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 03 22, 23:45)
bandžiau skaityt knygą apie indigo vaikus. vienu sakiniu esmė: tobulesnės būtybės, kurias reikia ne auklėti, o padėti augti". ot ir šveičiau į kampą. tokių, kuriems padeda augti, bet ne auklėja, na šiuolaikinių beždžionių, pilnos mokyklos ir vaikų darželiai. nežino vargšiukai elementarių elgesio normų, nei ribų. gamtoje tos pačios paprastos beždžionės ir tai savo atžalas auklėja. o dabartiniai tėveliai leidžia jiems patiems "auklėtis". o paskui ieško psichologų, nes vaikas patekęs į sociumą nežino kaip elgtis, lyg iš dangaus pabyra taisyklės, pasirodo ne viskas galima, nesusitvarko su savo emocijomis.
beje, genialumas kaip ir debilumas yra nukrypimas nuo normos. beveik visi vunderkindai mirė labai jauni, daugelis turėjo pschininių sutrikimų. ne visuomet pats protingiausias yra laimingiausias.

Pritariu tam, kas buvo pasakyta apie auklejima. as uz auklejima "riestainiu ir rimbu". vaikas turi zinot, kas gerai, o kas blogai. ir kad uz blogai jis gali sulaukti bausmes. Kazkokioje laidoje pasakojo, kaip delfines aukleja savo maziukus. sako, jos yra ziauriausios motinos. Pasakojo, kad mamos delfines su savo uodega kaip reikiant trenkia maziukus i dugna uz nepaklusnuma. O sunys ir vilkai? Jie kanda ir urzgia ant suniuku, kai tie neklauso. Auklejimas yra naturalus dalykas, kaip ir zaidimai, valgymas, miegojimas ir t.t.
BET INDIGO VAIKAI SU ISLEPINTAIS VAIKAIS NETURI NIEKO BENDRO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shatura: 05 balandžio 2009 - 10:47
QUOTE(Dios @ 2008 08 03, 10:35)
man atrodo, kad čia vienas iš populiarių pasiteisinimų, kaip kad suaugusiems depresija.
tikiu, kad paranormalių reiškinių gal ir vyksta, bet tai ne tokiu mastu.
o kiekvienai mamai, aišku, savo pelėdžiukas yra pats pačiausias, gabiausias, išmintingiausias ir talentingiausias.

Labai pritarciau!!! thumbup.gif
Atsakyti
pakelsiu sena tema. tingejau skaityti visko,bet ziuriu yra nemazai zmoniu patikejusiu visokiais sarlatanais doh.gif taigi,interneto platybese aptikau:
"Pirmoji "indigo vaikų" fenomeną pastebėjo amerikietė kunigė-aiškiaregė Nansy Ann Tapp. Ji turi dvasios dovaną regėti žmonių auras ir tyrinėja aurų spalvas . Knygoje "Kaip spalva padeda geriau pažinti tavo gyvenimą" N.A.Trapp pastebėjo, jog nuo 1985 metų pasaulį išvydo pirmieji vaikai, kurių auroje dominavo tamsiai mėlyna - indigo spalva."
kunige,dvasios dovana,zmoniu auras... viskas aiskiai,tiksliai ir patikimai lotuliukas.gif
p.s. fotografuoju auras,idedu i remelius,keiciu auru spalvas photoshopu. jei tikite kunige-aiskiarege,tai gal ir manim tikesit? lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skeptikas @ 2009 12 13, 22:59)
pakelsiu sena tema. tingejau skaityti visko,bet ziuriu yra nemazai zmoniu patikejusiu visokiais sarlatanais doh.gif  taigi,interneto platybese aptikau:
  "Pirmoji "indigo vaikų" fenomeną pastebėjo  amerikietė kunigė-aiškiaregė Nansy Ann Tapp. Ji turi dvasios dovaną regėti žmonių auras ir tyrinėja aurų spalvas . Knygoje "Kaip spalva padeda geriau pažinti tavo gyvenimą" N.A.Trapp pastebėjo, jog nuo 1985 metų pasaulį išvydo pirmieji vaikai, kurių auroje dominavo tamsiai mėlyna - indigo spalva."
kunige,dvasios dovana,zmoniu auras... viskas aiskiai,tiksliai ir patikimai lotuliukas.gif
p.s. fotografuoju auras,idedu i remelius,keiciu auru spalvas photoshopu. jei tikite kunige-aiskiarege,tai gal ir manim tikesit? lotuliukas.gif  ax.gif

aha, noreciau i remeli savo aura biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti apie tuos krištoliukus, kaip jie tiksliai vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 03 22, 23:45)

drinks_cheers.gif

Stengiuosi i is paskutiniuju stengsiuosi isvengti fiziniu bausmiu-musimu, bet zodis NE ir ivairus draudimi, mano galva, yra butini...Ypac tam zmogiukui mazam, kuris ruosiamas gyvenimui, kur tikrai ne viskas bus galima, kur ne visada gaus ko uzsigeides ir kur bus simtai tokiu 'nuostabiausiu' ir 'nepakartojamiausiu' kaip ir mano vaikas. ax.gif
Atsakyti
Mazai info yra. g.gif
Atsakyti