Įkraunama...
Įkraunama...

Indigo vaikai

QUOTE(skeptikas @ 2009 12 14, 00:59)
pakelsiu sena tema. tingejau skaityti visko,bet ziuriu yra nemazai zmoniu patikejusiu visokiais sarlatanais doh.gif  taigi,interneto platybese aptikau:
  "Pirmoji "indigo vaikų" fenomeną pastebėjo  amerikietė kunigė-aiškiaregė Nansy Ann Tapp. Ji turi dvasios dovaną regėti žmonių auras ir tyrinėja aurų spalvas . Knygoje "Kaip spalva padeda geriau pažinti tavo gyvenimą" N.A.Trapp pastebėjo, jog nuo 1985 metų pasaulį išvydo pirmieji vaikai, kurių auroje dominavo tamsiai mėlyna - indigo spalva."
kunige,dvasios dovana,zmoniu auras... viskas aiskiai,tiksliai ir patikimai lotuliukas.gif
p.s. fotografuoju auras,idedu i remelius,keiciu auru spalvas photoshopu. jei tikite kunige-aiskiarege,tai gal ir manim tikesit? lotuliukas.gif  ax.gif

ar jus, zmones, isvis kuo nors tikite? atrodo aplink vien apgavikai, melagiai ir blogis. jums su tokia nuomone gyventi geriau yra ar kaip, kad taip "maloniai" i pasauli ziurit?
Atsakyti
sveiki,
matau, kad nelabai sita tema gyvuoja, bet visgi... pirmakart turesiu aukletinius, man tik 26eri, viena mokytoja prasitare, kad vienas is mano aukletiniu-indigo vaikas (o as buvau apie ji girdejus, kad jis nevaldomas, neprognozuojamas ir t.t.). praeitoj temoj irgi maciau daug kas rase, kad mokytojai indigo vaiku nesupranta. gal mamos, turincios tokiu vaiku galetu pasidalinti patirtimi, tuo labiau, kad pirmoji tema sukurta 2004m, tai jusu atzalos nemazai ir paaugusios jau... kaip su juo sutart, kaip jo neisskirt is visos klases, kad kiti nepradetu pavyduliauti, girdejau, kad su juo niekas nedraugauja, kaip padaryt, kad visi bent jau kazkiek sutartu, juk dar tik 5okai...
Atsakyti
QUOTE(Agusiukas @ 2010 08 31, 14:56)
sveiki,
matau, kad nelabai sita tema gyvuoja, bet visgi... pirmakart turesiu aukletinius, man tik 26eri, viena mokytoja prasitare, kad vienas is mano aukletiniu-indigo vaikas (o as buvau apie ji girdejus, kad jis nevaldomas, neprognozuojamas ir t.t.). praeitoj temoj irgi maciau daug kas rase, kad mokytojai indigo vaiku nesupranta. gal mamos, turincios tokiu vaiku galetu pasidalinti patirtimi, tuo labiau, kad pirmoji tema sukurta 2004m, tai jusu atzalos nemazai ir paaugusios jau... kaip su juo sutart, kaip jo neisskirt is visos klases, kad kiti nepradetu pavyduliauti, girdejau, kad su juo niekas nedraugauja, kaip padaryt, kad visi bent jau kazkiek sutartu, juk dar tik 5okai...

jei neskaitet,rekomenduociau knyga "indigo vaikai" mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir manau toje klasėje bus Indigo vaikas ne vien tik tas berniukas, o žymiai daugiau, kaip ir visur. Tik tas berniukas daugiau "pasižymėjo" smile.gif. Beje, kas naudojasi Facebooke, yra sukurta grupe Indigo vaikai Lietuvoje. Ten galima rasti naudingos info. smile.gif
Atsakyti
Nežinau čia taip parašyta apibūdinta kad Indigo vaikai tai baisiausi chuliganai, nežinau kuo toliau tuo daugiau nuomuonių išgirstu kad mano vaikas Indigo g.gif Jis tikrai labai gabus be proto gabus ir man tas kelia tikrą siaubą. Bet jis nei per kur nėra kad nevaldomas ar chuliganiškas schmoll.gif Kaip tik jis į pasaulį žiūri kitaip. Jis kovoja už teisybę myli gamtą ir gyvūnus kovoja už silpnuosius gina savo teises jų nepažeizdamas jo bendravimas aukštesnio lygio nei jo amžiaus vaikų. Jei kalbėsim apie jo gabumus tai jam dabar nesenai suėjo 8 metukai. Jis skaičiuoja mintinai net tik sudėtį ir atimti bet ir daugina dviženklius, ir loginius uždavinius sprendžia, skaitymas sakykim taip kaip jam reikalinga stipri logopedo pagalba, bet per 2 dienas perskaito 236psl knygą nu ir aišku tos raidelės kurių jis neištaria perskaito kaip jam gaunasi. Rašymas dailyraščiu nerašo, biški vištos kojelė kartais klaidų padaro, sumaišo dvigarsių vietas. Dabar sugalvojo kad jam reikia išmokti anglų kalbos, čia jau vyresnėlis kamantinėjamas. Šitą sugalvojo tik vasaros pradžioj, bet jau girdžiu kaip su broliu šneka sakinukais doh.gif Nieko nebuvo mokintas nei žaidimo forma nei per prievartą. Visko išmoko pats klausinėdamas. Tai dabar kaip yra iš tiesų gal tik klijuojama mano vuikui etiketė kad jis indigo vaikas g.gif Gal jis tik papraščiausias vaikas kuriam įdomu mokytis.
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2010 08 31, 23:48)
Nežinau čia taip parašyta apibūdinta kad Indigo vaikai tai baisiausi chuliganai, nežinau kuo toliau tuo daugiau nuomuonių išgirstu kad mano vaikas Indigo  g.gif Jis tikrai labai gabus be proto gabus ir man tas kelia tikrą siaubą. Bet jis nei per kur nėra kad nevaldomas ar chuliganiškas  schmoll.gif Kaip tik jis į pasaulį žiūri kitaip. Jis kovoja už teisybę myli gamtą ir gyvūnus kovoja už silpnuosius gina savo teises jų nepažeizdamas jo bendravimas aukštesnio lygio nei jo amžiaus vaikų. Jei kalbėsim apie jo gabumus tai jam dabar nesenai suėjo 8 metukai. Jis skaičiuoja mintinai net tik sudėtį ir atimti bet ir daugina dviženklius, ir loginius uždavinius sprendžia, skaitymas sakykim taip kaip jam reikalinga stipri logopedo pagalba, bet per 2 dienas perskaito 236psl knygą nu ir aišku tos raidelės kurių jis neištaria perskaito kaip jam gaunasi. Rašymas dailyraščiu nerašo, biški vištos kojelė kartais klaidų padaro, sumaišo dvigarsių vietas. Dabar sugalvojo kad jam reikia išmokti anglų kalbos, čia jau vyresnėlis kamantinėjamas. Šitą sugalvojo tik vasaros pradžioj, bet jau girdžiu kaip su broliu šneka sakinukais doh.gif Nieko nebuvo mokintas nei žaidimo forma nei per prievartą. Visko išmoko pats klausinėdamas. Tai dabar kaip yra iš tiesų gal tik klijuojama mano vuikui etiketė kad jis indigo vaikas  g.gif Gal jis tik papraščiausias vaikas kuriam įdomu mokytis.

Kodėl Jums kelia siaubą, kad Jūsų vaikas gabus? Kas Jus gąsdina?

Internete galima daug rasti info apie Indigo vaikus wink.gif, štai vienas iš tinklapių:
http://www.indigo.home.lt/

Papildyta:
Ir dar čia galima atsisiųsti "Indigo vaikai.Pagrindinės pagalbos kryptys"

http://www.talpykla......S KRYPTYS.doc

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2010 08 31, 22:48)
Nežinau čia taip parašyta apibūdinta kad Indigo vaikai tai baisiausi chuliganai

ir as pastebejau labai vieninga nuomone,bet juk yra kelios rusys indigo ir jie labai skiriasi,kodel visiems klijuojama "nevaldomu" etikete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2010 09 01, 09:12)
Kodėl Jums kelia siaubą, kad Jūsų vaikas gabus? Kas Jus gąsdina?

Internete galima daug rasti info apie Indigo vaikus wink.gif, štai vienas iš tinklapių:
http://www.indigo.home.lt/
Papildyta:
Ir dar čia galima atsisiųsti "Indigo vaikai.Pagrindinės pagalbos kryptys"

http://www.talpykla......S KRYPTYS.doc

smile.gif

Skaičiau ne vieną straipsnį ir apie talentigus vaikus ir apie indigo vaikus bet nuomuonės nėra vieningos schmoll.gif Vieni rašo skatinkime tobulinkime suteikime galimybes kitur jau sako nieko nedarykite nes neišmoks gyvenimo mokyklos susirgs didybės manija gaus depresiją dėl nesugebėjimo bendrauti su aplinkiniais. Vat ir pasimečiau kad dėl to pučiasi jau pastebėjau šiaip nėra nei vulgarus nei akiplėša bet vieną dalyką vistiek pastebėjau pradėjo save laikyte pranašesniu už kitus tik visa laimė kad jis savo mokslu ne tai kad didžiuojasi bet dirba už kitus. tarkim jo pasakojimas. vat tas berniukakas mano draugasbet jis už mane kietesnis. Klausiu kuom sako jis stipresnis už mane ta prasme fiziškai. Gerai sakau o jis geras draugas ar chuliganiškas ar draugiškas kaip jam sekasi mokslai. Nu sako biški prasčiau už mane iš matematiko gal 2 dešimtukus turi. Vieną tai gavo kai buvo kontrolinis ir jis nespėjo parašyti tai aš jam atsakymus pasakiau. Tu supranti mama jau turėjo būt greitai skambutis o jis tik pusę išsprendė jis tikrai nebūtu gavęs dešimtuko doh.gif Vėl sakau negerai padarei jūs apgavot mokytoją kad jis išmoko taip gerai skaičiuoti. Ir vėl jo prieštaravimas bet tu supranti mama jis mano draugas aš jam turėjau padėti. Kartais nesupranta tokių elementarių dalykų pvz pernai nedalyvavo olimpiadoj nes reikėjo pirkti knygutę. Jo paaiškinimas tai kam man pirkti dar papildomai knygutę jugi ji kainavo 15lt o aš juk ir taip moku gerai matematiką negi tu nesupranti doh.gif Radau mokyklą gabiems vaikams, va sakau suradau tau mokyklą kur stipresni vaikai mokosi ten sakau mokslo metai 5000lt vidutiniškai kainuotu, jo pirmi žodžiai neapsimoka aš ir knygose galius susirasti informaciją doh.gif Tai iš tiesų jei jis pasidarys mokslo guzas bet sunkiau suvoks kitų esminių dalykų reikšmę ar tai bus gerai. Jei pasidarys ciniškas ir pasipūtęs greitai visuomenė nuo jo nusisuks. Ar vaikui gerai jei mes jį sukoncentruosim vien ties jo gabumais moksle?
Atsakyti
ar vaikas indigo,sunku spresti is jo gabumu,charakterio,supratimo,man rodos vienintelis budas patvirtint ar paneigt yra auros spalva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frangi: 01 rugsėjo 2010 - 11:50
QUOTE(frangi @ 2010 09 01, 11:49)
ar vaikas indigo,sunku spresti is jo gabumu,charakterio,supratimo,man rodos vienintelis budas patvirtint ar paneigt yra auros spalva g.gif

Čia tame sutinku gal nereiktu vaikytis madingų pavadinimų vat mano indigo seniau tokio žodžio nebuvo buvo genijai ir vurdenkindai dabar atsiradi naujas pavadinimas Indigo. Iš klausimyno labai greitai gali spręst kad tavo vaikas greičiausiai indogo meskit į mane akmenį bet tikrai sunku rast mamą kuriai jos mažasis šaunuolis ne jautrus neprotingas savim visiškai nepasitininktis arba neturi gabumų nei vienoje srityje. Indigo vaikais apibūdinami kai tai gali būt bet kurios srities genijus tai nejau tik vienetai atsikleidžia kažkurioje srityje? tada mano ir vyresnėlis Indigo lotuliukas.gif Jei nėra chuliganiškas tai tada labai jautrus nesugeba skaičiuoti nu bet informatika tai nerealu o kalba angliškai tarsi visą gyvenimą būtu praleidęs Anglijoj tik tarp jų skirtumas toks kad jei mažius bet kuom domisi tai dičkis ko nesugeba visai nesidomi. Ir vėl apie Indigo rašo kad nebūtinai bus moksliukas. Iš visų apibūdinimų kiekviena atras svo vaike Indigo vat gal ir teisingai jei ta aura turi būt kitos spalvos tik taip galima spręsti vaikas indigo ar ne. Po kolkas pasiliksiu nuomuonę kad mano mažius gabus rolleyes.gif Taip gal net ir geriau mažiau vaikis save sureikšmins. Jei pradėsiu jam svaidytis kad tu Indigo kitos kartos kažkoks ten stebūklas kažin kas atsistiks g.gif doh.gif Vat už tai nepatinka nei pavadinimas nei jo klijavimas schmoll.gif
Atsakyti
tai vat,kad nera jokio vieno,negincijamo apibudinimo kas tas indigo,o daugelis pozymiu tinka vos ne visiems.Lai buna taip kaip yra,visi juk kazkuo isskirtiniai rolleyes.gif
Atsakyti
Prognozuojams kūdikių maištas smile.gif

O gal jis jau prasidėjo ?

"Tėvai kito pasaulio atstovai "
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti