Noa, rasau specialiai tavo vyrui, bo labai pagailo, kad trucija zmogu.
Taigi, imi litra marinuotu burokeliu, du litrus kefyro, normalu ilgavaisi agurka (arba atitinkamai malevku), sauja svogunlaiskiu ir puse tiek krapu. Sumaisai. Tada IMI BULJONO- magi ar knor- darzoviu buljono, galima to su zalumynais, galima paprasto darzovinio. Istirpini pusantro kubelio trecdalyje stiklinej vandens ir supili i sriuba. Mes darom tirsta, tai daugiau vandens nepilam. Jei vyras megsta skysta- tai dek bent pora kubeliu ir stikline vandens. Bet as tai rekomenduoju neskiesti.
Tai vat. Isivaizduoju, kad tie sultinio kubeliai tau neskambejo labai apetitnai.
Bet tikek mano zodziu- gausi tokius saltibarscius, kokius paskui darysi visada.
Jei pati bijai ragauti, tai duok pirmam vyrui- pamatysi- ivertins.
Pas mus saltibarscius visada dare vyras, o as gyriau. Paciai tokie nepavykdavo, o jis man nesake apie ta sultini, bo spejo mano reakcija. Spejo teisingai- kai suzinojau, tai kuri laika raukiau nosi, kad as tai tokiu saltibarsciu su knor nevalgysiu. Neilgai pasiraukiau- jokie kitokie neprilygsta siam receptui.
Dabar sekmingai pati darau su sultiniu.