Įkraunama...
Įkraunama...

šaltibarščiai

QUOTE(budylnikas @ 2010 03 10, 14:18)
su namie marinuotais burokeliais labai skanus gaunasi saltibasciai, su pirktiniais stiklaineliuose - nelabai kokie, is bedos tik tokius pirkciau, spalva ne kokia, surus, ne tas skonis visai, jau geriau tokiu atveju su virtais daryti ir paskaninti actu pacius saltibarscius

Tikrai taip, mes visada iš kaimo parsivežam stiklainiuose vakuotų saldžiarūgščių burokėlių (su obuolių sultimis) tai sriuba visuomet labai gardi gaunas drinks_cheers.gif
Niekada neperku tų parduotuvinių, užteko kartą paragauti schmoll.gif
Atsakyti
pagaliau ir as siandien pasigaminau saltibarsciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 03 12, 10:40)
Tikrai taip, mes visada iš kaimo parsivežam stiklainiuose vakuotų saldžiarūgščių burokėlių (su obuolių sultimis) tai sriuba visuomet labai gardi gaunas  drinks_cheers.gif
Niekada neperku tų parduotuvinių, užteko kartą paragauti  schmoll.gif

Na ir parduotuviniai parduotuviniams nelygu. Kai kurie pasitaiko visai nieko, o kai kurie jau stiklainyje matosi jog geriau ir nenaudoti ju, nes tik sugadins visa reikala ir kitus produktus ax.gif
Tik va man kartais su atmintim ne kas, neatsimenu kurie buvo skaniausi biggrin.gif Tai tiesiog parduotuveje ziuriu pagal spalva, supjaustyma... ax.gif
Atsakyti
skaniausia saltibarscius valgyti, kai yra svieziu darzoviu, o svarbiausia-svieziu bulviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 03 07, 15:42)
ar tinka šaltibarščiams acte marinuoti burokėliai??? help.gif

Dazniausiai su tokiais ir darau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2010 03 13, 10:05)
Na ir parduotuviniai parduotuviniams nelygu. Kai kurie pasitaiko visai nieko, o kai kurie jau stiklainyje matosi jog geriau ir nenaudoti ju, nes tik sugadins visa reikala ir kitus produktus  ax.gif
Tik va man kartais su atmintim ne kas, neatsimenu kurie buvo skaniausi  biggrin.gif  Tai tiesiog parduotuveje ziuriu pagal spalva, supjaustyma...  ax.gif

Na, aš kaip pripratusi gauti iš kaimuko visada, tai nėra reikalo ir noro pirkti jų. Ai, kažkada buvau pirkusi, bet tokie jau actiniai buvo, nėjo net į sriubą dėt unsure.gif
Atsakyti
Skaniausius saltibarscius daro mano tevelis wub.gif tokius tirstus.. su naminiais marinuotais burokeliais, kaimiskais kiausais, daug krapu, zalio agurko, svogunu laiskai ir kefyras.. wub.gif niam.. reiks atidaryt saltibarsciu sezona greitu metu thumbup.gif galiu suvalgyt nzn keliu litru puoda.. kiek pils tiek valgau lotuliukas.gif sotumo jausmo nerasta..
Atsakyti

i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Kažkada prieš porą metų esu valgiusi Pizza Jazz baltus šaltibarščius. Pamenu ten buvo kefyras, agurkas, ridikeliai, krapai ir kažkas dar ant viršaus. Kaip sėklos kažkokios. Žodžiu balti, be burokų. Bet skonis kaip tikrų normalių šaltibarščių. Gal kam teko irgi valgyt ar girdėt iš ko ten juos gamina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 04 07, 15:53)
Kažkada prieš porą metų esu valgiusi Pizza Jazz baltus šaltibarščius. Pamenu ten buvo kefyras, agurkas, ridikeliai, krapai ir kažkas dar ant viršaus. Kaip sėklos kažkokios. Žodžiu balti, be burokų. Bet skonis kaip tikrų normalių šaltibarščių. Gal kam teko irgi valgyt ar girdėt iš ko ten juos gamina?  blush2.gif

man atrodo, ant viršaus galėjo būti kepintos ir išlukštentos moliūgų sėklos? smile.gif
Atsakyti
eglute, na gali būti, bet man labiau panašu į kombikormą buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 14, 22:25)
Skaniausius saltibarscius daro mano tevelis  wub.gif tokius tirstus.. su naminiais marinuotais burokeliais, kaimiskais kiausais, daug krapu, zalio agurko, svogunu laiskai ir kefyras..  wub.gif niam.. reiks atidaryt saltibarsciu sezona greitu metu  thumbup.gif galiu suvalgyt nzn keliu litru puoda.. kiek pils tiek valgau  lotuliukas.gif sotumo jausmo nerasta..

ir man tas ptas 4u.gif galeciau pusryciams, pietums ir vakarienei tik saltibarscius valgyti
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2010 04 07, 14:53)
Kažkada prieš porą metų esu valgiusi Pizza Jazz baltus šaltibarščius. Pamenu ten buvo kefyras, agurkas, ridikeliai, krapai ir kažkas dar ant viršaus. Kaip sėklos kažkokios. Žodžiu balti, be burokų. Bet skonis kaip tikrų normalių šaltibarščių. Gal kam teko irgi valgyt ar girdėt iš ko ten juos gamina?  blush2.gif

baltus dar su rugstynem daro, labai skanus irgi thumbup.gif
Atsakyti