Aš nesupratau, ko čia gąsdinti?

Klausykit, argi pačios mokykloj nesimokėt? Net tarybiniais laikais, kai buvom "visi lygūs" buvo ir fyfos ir nefyfos..

Visose klasėse buvo "kietų" ir "nekietų" grupelės... Atrodo, kad stebuklas kažkoks, kad nesutaria vaikai.. kad nesibičiuliauja visa klasė.. Tuo labiau paauglystėj..
O dėl to, kad neįstosiį aukštąją, tai gyvenimas baigtas.. Aš ir dabar taip mąstau.. Ir kalu į galvą savo vaikams, kad ką pasėsi, tą ir pjausi.. Mes stengiamės gerai dirbti ir uždirbti, o jos (na kol kas viena dar) turi stengtis mokytis..
Be abejo, jeigu vaikui atmosfera mokykloje nepatinka arba jau trukdo mokslams, visada yra išeitis ją pakeisti...
O dėl mokytojų kišimosi į mokinių tarpusavio santykius... na nemanau, akd čia jau labai jų reikalas.. be abejo, galima kažkokias pamokėles apie bendravimą pravest.. bet čia jau tėvų "darbas" yra. Ir tuo labiau, kad dabar mokiniai labiau žino savo teises, negu pareigas...
Greisi, tarpusavio rietenos šiek tiek įnešė konkretumo

Pirma buvo tik garsiai šaukiama, kad mokykla bloga, o paskui išaiškėjo, kad mergaitei nepatiko klasės draugai, galbūt negavo palaikymo iš mokytojos, kurio tikėjosi.. ir teko pakeisti mokyklą.. tiek aš supratau.. galbūt klaidingai...

Dar kartą kartoju, kad kol kas mokykla nesiskundžiu.. Man ji patogi, nes arti namų. Mokytoja patinka mano vaikui, ir man asmeniškai.. Kol kas viska sgerai.. Bu smatyt ateityje, kaip seksis toliau..