Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(Cucumi @ 2009 09 09, 10:38)
Merginos, kur pirkot kabyklas? Gal zinot kur nebrangiai galeciau isigyti. Siaip labiau tiktu Klaipedos apskritis smile.gif O gal kas parduodat? Gal per daug turit? biggrin.gif

Galiu pasakyti kur aš dariausi kabyklas(na žinoma aš dariausi prekybai lauke, taigi jos išardomos ) bet jie ten viską padaro. Tai va, Klaipėdoje yra tokia įmonė Autoegnija, jei žinote toj gatvelėj kur buvo Trinyčių fabrikas priešais yra keliukas į pakalnę, tai aš ten nuvažiavau, paaiškinau ko man reikia ir jie man per 2 dienas padarė. Kaina mano manymu padori kiek klausinėjau kitur, sumokėjau 120 lt. Jei reikia išrašo ir sąskaitą. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2009 09 08, 19:13)
Na as pasiimu maisa, pvz. bliuzonu, zinau kad uz ji mokejau tarkim 80lt. , issiimu visus rubus , suskaiciuoju kiek vienetu yra bliuzonu, tada 80 lt. padalinu is vnt. ir gaunu vieno rubo savikaina(na cia as taip darau  biggrin.gif ) , tada ziuriu pagal kokybe, mada ir zaidziu kainom, ant vienu galima 200% uzdeti, ant kitu 100% , kitus savikaina atiduodu jei nelabai kokie, svarbu kad ne i minusa 4u.gif . As studijuoju buhalterija ir jei pamatytu destytoja kaip as savikaina skaiciuoju tai lieptu egzamina is naujo laikyti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif taip taip, ir aš taip skaičiuoju, o čia žiūriu nemažai buhalterių drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(linalina644 @ 2009 09 09, 10:37)
Dziaugiuosi, kad rubai ir tau papuole geri  4u.gif . Pakabas pirkau gariunuose, kabiklas padare vyras, suvirino is vamzdziu. Matavimosi kabinas irgi padare is ploksciu.

pas mane taip pat bus, kabina iš plokščiu o kabiklas virinam patys, nes nauja pirkti tai oj kiek kainuoja doh.gif

tik va man klausimas kaip kabinti kainas ant rūbu nors tu ka nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
Nu ir man idomu kaip su tom kainom,nes lipduku nenoriu klijuoti,nes as lietuvsko kraujo nepasitikiu niekuom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 09 09, 19:58)
Nu ir man idomu kaip su tom kainom,nes lipduku nenoriu klijuoti,nes as lietuvsko kraujo nepasitikiu niekuom lotuliukas.gif

tai su tais lipdukais nuplešia juo arba sukeičia doh.gif
Atsakyti
Nu ka gi, užsipirkau ir aš šiandie 50 kg originalo. Tempiu namo ir bijau pamatyt kas ten viduj unsure.gif buvau nusiteikus blogiausiam. Bet, laimei, nieko išmest nereikėjo ax.gif aišku, dalį rūbų atidėjau ir į savikainą neskaičiavau, gal po 0,5 ar po litą ir gausiu. Bet suvokiu, kad per laika atsisijos ir vis tiek reiks dalei lauželį užkurti doh.gif. Dar dalį norėčiau paimti geresniu, rūšiuotų rūbu, kainos kandžiojasi, kai didelį kiekį reikia imti, bet reikia apsispręst iš kur imti g.gif . Ėmiau iš Dolrestos Klaipėdoj po 5,5 ir važiuosiu į turgų. Bet labai svajoju apie parduotuvėlę - šviesią, nedidele, neperkrautą...
Bus... ax.gif
Atsakyti
Na, apie Dolrestą aš jau susidariau savo nuomonę. Naujos prekės ten pakankamai brangios, na o rūšiuotos g.gif ....blogiausia, kad jos rūšiuotos čia, Lietuvoj, tai nieko ten gero nėr-vienas kitas padoresnis drabužis įmestas. Dar esu pirkusi iš ten vaikiškų prekių (tipo naujos-visos su etiketėm) tai patikėkit buvo ten ir be etikečių ir ne visai naujų, o ir savikaina ne pati geriausia gavosi schmoll.gif . Paskutinį kartą susigundžiau paimti"sport" su akcija blink.gif - nu per maišą atrodė puse velnio, bet parsivežiau ir nusprendžiau kad iš ten nebeimsiu. schmoll.gif
O vat Sargmoj tai ne Lietuvoj rūšiuotos prekės, todėl kokybė tikrai geresnė, bet yra minusas- labai dideli kiekiai.
Atsakyti
QUOTE(BOZZENA @ 2009 09 09, 21:58)

bus tik nenuleisk ranku mirksiukas.gif

QUOTE(astaja @ 2009 09 09, 22:23)

O vat Sargmoj tai ne Lietuvoj rūšiuotos prekės, todėl kokybė tikrai geresnė, bet yra minusas- labai dideli kiekiai.

kur ta sargma g.gif ir kokiais ten kiekiais imti reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 09 10, 00:32)
bus tik nenuleisk ranku  mirksiukas.gif
kur ta sargma  g.gif  ir kokiais ten kiekiais imti reikia  blush2.gif

jau radau biggrin.gif

na va susiradau kas ten per etikečiu tie "šautuvai" tik niekur neparduoda internetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 09 10, 00:57)
jau radau  biggrin.gif

na va susiradau kas ten per etikečiu tie "šautuvai" tik niekur neparduoda internetu  doh.gif

o kaip vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2009 09 10, 10:20)
o kaip vadinasi g.gif

Aš šita ,,šautuva" Gariūnuose pirkau . Pirkau už 15 lt. buvo dar už 45 lt. , tai brangesnis tipo su plonesne adata.
Atsakyti
dar labai reikia pakabų, klausiau tų pačių didmenininkų - neturi schmoll.gif , o jau noriu važiuot ir žėt kas gausis ax.gif kaip dar ieškot? inete neradau, nebent naujas.
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 09 10, 10:04)
Aš šita ,,šautuva" Gariūnuose pirkau . Pirkau už 15 lt. buvo dar už 45 lt. , tai brangesnis tipo su plonesne adata.

Kaip atrodo tas sautuvas? Imeskit kokia foto kad ir is googles wink.gif

QUOTE(BOZZENA @ 2009 09 10, 11:08)
dar labai reikia pakabų, klausiau tų pačių didmenininkų - neturi schmoll.gif , o jau noriu važiuot ir žėt kas gausis ax.gif kaip dar ieškot? inete neradau, nebent naujas.

Jei tau ne per brangu zinau kur Kaune prekiauja 100vnt - 35lt drabuziams ir 100vnt - 70lt kelnems... Perkant didesniais kiekias nuolaidas taiko biggrin.gif
Atsakyti