QUOTE(Cucumi @ 2009 09 09, 10:38)
Merginos, kur pirkot kabyklas? Gal zinot kur nebrangiai galeciau isigyti. Siaip labiau tiktu Klaipedos apskritis
O gal kas parduodat? Gal per daug turit? 

Galiu pasakyti kur aš dariausi kabyklas(na žinoma aš dariausi prekybai lauke, taigi jos išardomos ) bet jie ten viską padaro. Tai va, Klaipėdoje yra tokia įmonė Autoegnija, jei žinote toj gatvelėj kur buvo Trinyčių fabrikas priešais yra keliukas į pakalnę, tai aš ten nuvažiavau, paaiškinau ko man reikia ir jie man per 2 dienas padarė. Kaina mano manymu padori kiek klausinėjau kitur, sumokėjau 120 lt. Jei reikia išrašo ir sąskaitą.

Papildyta:
QUOTE(linalina644 @ 2009 09 08, 19:13)
Na as pasiimu maisa, pvz. bliuzonu, zinau kad uz ji mokejau tarkim 80lt. , issiimu visus rubus , suskaiciuoju kiek vienetu yra bliuzonu, tada 80 lt. padalinu is vnt. ir gaunu vieno rubo savikaina(na cia as taip darau
) , tada ziuriu pagal kokybe, mada ir zaidziu kainom, ant vienu galima 200% uzdeti, ant kitu 100% , kitus savikaina atiduodu jei nelabai kokie, svarbu kad ne i minusa
. As studijuoju buhalterija ir jei pamatytu destytoja kaip as savikaina skaiciuoju tai lieptu egzamina is naujo laikyti