Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(undine @ 2009 09 04, 18:48)
oooo,tai sveikinimai didžiausi  thumbup.gif bent kas pradėjo,šaunuolė  drinks_cheers.gif
tai iš kur imei rūbus? kokie papuolė? kiek mokėjai? viska prašom mums  mirksiukas.gif  ir kokiam tu mieste?  g.gif

ir man viskas idomu, noriu pradeti, bet nzn nuo ko doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 09 04, 18:47)
ir man viskas idomu, noriu pradeti, bet nzn nuo ko doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

čia visada taip būna mirksiukas.gif

o aš išsiėmiau individualia veikla , tvarkausi patalpas atsidarysiu parduotuvėle nereikės taip trankytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 09 04, 18:48)
oooo,tai sveikinimai didžiausi  thumbup.gif bent kas pradėjo,šaunuolė  drinks_cheers.gif
tai iš kur imei rūbus? kokie papuolė? kiek mokėjai? viska prašom mums  mirksiukas.gif  ir kokiam tu mieste?  g.gif

g.gif net nezinau cia jum pasakot viska ar ne g.gif g.gif g.gif thumbup.gif thumbup.gif juokauju. Rubus emiau is Sentauro, emiau tik extra ir A kategorijos, ismesti nieko nereikejo, keletas striukiu buvo su sugadintais uztrauktukais, bet vyras sutvarke ir pardaviau. Kai pirma karta vaziavau, galvojau kad kokia tona reikes imti, ne net neisivaizdavau kiek ten ko yra ir kaip atrodo 10 kg. maisas biggrin.gif , bet kai pasiemiau 400 kg. paziurejau kad gana. Vos sukimsau viska i parduotuve biggrin.gif . Po savaites vel reikejo vaziuoti, paleidau viena vyra , surasiau ko mazdaug reikia, pasiskambinom, pasitarem ir dar atveze netoli 200kg. Ka dar norit suzinot ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 09 05, 21:30)
g.gif net nezinau cia jum pasakot viska ar ne  g.gif  g.gif  g.gif  thumbup.gif  thumbup.gif juokauju. Rubus emiau is Sentauro, emiau tik extra ir A kategorijos, ismesti nieko nereikejo,

KUR TA SENTAURO parduotuvė blush2.gif pasisekė kad išmesti nieko nereikėjo thumbup.gif

na tada dar pora klausimu kokiam mieste ir kokio dydžio pard. blush2.gif

pas mane bus tai nedidelė bet pradžioje sakau bus gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 09 06, 00:56)
KUR TA SENTAURO parduotuvė  blush2.gif  pasisekė kad išmesti nieko nereikėjo  thumbup.gif

na tada dar pora klausimu kokiam mieste ir kokio dydžio pard.  blush2.gif

pas mane bus tai nedidelė bet pradžioje sakau bus gerai  blush2.gif

Parduotuve kaisiadoriu rajone, nera didele, kvadratais tai net nepasakysiu , gal kokiu 20 kv. Sentauras kaskur uz Vilniaus Maximos sone, internete yra ju puslapis su zemelapiu.
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 09 05, 20:30)
1.g.gif net nezinau cia jum pasakot viska ar ne  g.gif  g.gif  g.gif  thumbup.gif  thumbup.gif juokauju.
2. Ka dar norit suzinot ? ax.gif

1. hihihi.gif
2. Tai individualia atsidarei? ten reikia mokesti inešt ar ne? g.gif Su kasos aparatu dirbi? Ir kaip suprantu i pliusa eini? thumbup.gif
aš kaip tik tvarkau vaiku spintas doh.gif ir galvoju kad atidarant parduotuve, jau trečdali jos galėčiau užpildyt, savo ir vaiku rūbais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 09 06, 12:28)
Parduotuve kaisiadoriu rajone, nera didele, kvadratais tai net nepasakysiu , gal kokiu 20 kv. Sentauras kaskur uz Vilniaus Maximos sone, internete yra ju puslapis su zemelapiu.

tai maniškė irgi nedidukė dar mažesnė blush2.gif

[quote=undine,2009 09 06, 14:50]

Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 09 06, 15:50)
1. hihihi.gif
2. Tai individualia atsidarei? ten reikia mokesti inešt ar ne?  g.gif Su kasos aparatu dirbi? Ir kaip suprantu i pliusa eini?  thumbup.gif
aš kaip tik tvarkau vaiku spintas doh.gif ir galvoju kad atidarant parduotuve, jau trečdali jos galėčiau užpildyt, savo ir vaiku rūbais  lotuliukas.gif

Dirbu su individualios v.pazymejimu, kasos aparato gali ir nebuti, jei jo nera tada kiekvienam pirkejui reikia kvituka israsyt biggrin.gif ir pajamu-islaidu zurnala pildyti. Na su pliusu tai gal jau dabar pradesiu eiti link jo biggrin.gif mat isleidau nemazai prekems, tai jau per dvi savaites lyg atsiemiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linalina644: 06 rugsėjo 2009 - 19:44
QUOTE(linalina644 @ 2009 09 06, 20:35)
Dirbu su individualios v.pazymejimu, kasos aparato gali ir nebuti, jei jo nera tada kiekvienam pirkejui reikia kvituka israsyt  biggrin.gif  ir pajamu-islaidu zurnala pildyti. Na su pliusu tai gal jau dabar pradesiu eiti link jo  biggrin.gif mat isleidau nemazai prekems, tai jau per dvi savaites lyg atsiemiau  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif
Na tai visai neblogai sekasi kaip supratau. Šaunuolė taip ir toliau thumbup.gif ir prekių Vilnius suradai, o kiek atsimenu jau buvai žadėjus lyg ir į Klaipėdą važiuoti.
O vat aš tai vis po turgelius lakioju ir galvoju ar tik nereikėjo man tiesiai nuo parduotuvėlės pradėt. Negaliu sakyti kad blogai, bet... ruduo, žiema oi nežinau kaip čia bus.
Sėkmės linanlina644 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 09 06, 20:35)
Dirbu su individualios v.pazymejimu, kasos aparato gali ir nebuti, jei jo nera tada kiekvienam pirkejui reikia kvituka israsyt  biggrin.gif  ir pajamu-islaidu zurnala pildyti. Na su pliusu tai gal jau dabar pradesiu eiti link jo  biggrin.gif mat isleidau nemazai prekems, tai jau per dvi savaites lyg atsiemiau  biggrin.gif

tai jau taip reikia padirbti kol atsimsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 09 07, 22:01)
Sveikinu  4u.gif
Na tai visai neblogai sekasi kaip supratau. Šaunuolė taip ir toliau  thumbup.gif  ir prekių Vilnius suradai, o kiek atsimenu jau buvai žadėjus lyg ir į Klaipėdą važiuoti.
O vat aš tai vis po turgelius lakioju ir galvoju ar tik nereikėjo man tiesiai nuo parduotuvėlės pradėt. Negaliu sakyti kad blogai, bet... ruduo, žiema oi nežinau kaip čia bus.
Sėkmės linanlina644  drinks_cheers.gif

Aciu uz palinkejimus 4u.gif , gal turgeliuose zmoniu srautas didesnis, bet as tai nenoreciau taip. smile.gif Kad zadejau i Klaipeda lekti tai jau tikrai, bet is vakaro apsigalvojau 4u.gif . Pagalvojau jei jau rusiuotas perki tai jau visur daug mas turetu buti neblogos prekes. Ot jau Sentaurui reklamos daviau biggrin.gif reikes pasakyti kad nuolaida padarytu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 09 08, 08:57)
Aciu uz palinkejimus  4u.gif , gal turgeliuose zmoniu srautas didesnis, bet as tai nenoreciau taip.  smile.gif  Kad zadejau i Klaipeda lekti tai jau tikrai, bet is vakaro apsigalvojau 4u.gif . Pagalvojau jei jau rusiuotas perki tai jau visur daug mas turetu buti neblogos prekes. Ot jau Sentaurui reklamos daviau  biggrin.gif reikes pasakyti kad nuolaida padarytu  biggrin.gif  biggrin.gif

nu tikrai pavarei,bet ačiū tau bučiau nezinojusi apie šitą įmonę,aš ką tik iš ten ,nedaug paemiau 30kg extra mixo ir vaikiškų 10kg,pažiūresiu kokybę šiaip ten didelis sandėlis...noriu taves paklausti,kaip tu nustatai prekei kainą,kaip apskaičiuoji
Atsakyti