Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Sveikutės
Oho kiek čia šiandien daug aptarėt, turbūt nedirbat sekmadieniais tos, kurios turi parduotuves bigsmile.gif Na o man tai darbo diena buvo ir sakyčiau visai nebloga thumbup.gif . Tai va, sukau galvą ilgai ką gi reiks daryt rudenį, žiemą ir sugalvojau. Išsinuomavau turguj paviljoną ir jau 3 dienas bandžiau prekiauti. (beje keista, bet pas mus turguj nėra tokio skuduryno kaip kitur būna, tik viena moteris prekiauja kiek žinau). Patalpa gera tuo. kad nereikia išsivežti prekių, tiesiog užsidarai ir eini namo- visai kaip parduotuvėj thumbup.gif . Na pirmą dieną buvo labai jau nekaip, bet vakar ir šiandien jau džiaugiausi. Tai va jei oras blogas galėsiu bent tris dienas per savaitę pasiprekiauti, o jei geras būtinai dar ir į kaimelius palėksiu, tam tikslui gi net savo nedidukę mašinytę pakeičiau į didelę ax.gif .
Beje dar kartą pagirsiu "Sargmą" ėmiau šį kartą vaikiškus( ne kūdikiams) drabužėlius ir labai apsidžiaugiau, tikrai gera kokybė, o mokėjau po 18 lt/kg mirksiukas.gif
Sėkmės visoms jau prekiaujančioms ir dar tik besiruošiančioms atidarymams 4u.gif
Atsakyti
Rugsėjo 21 diena atvyksta treileris iš Anglijos su rūšiuotais rūbais CREAM ir EXTRA kokybės. Čia info iš Sargmos, ***** vėlai pamačiau..
Atsakyti
QUOTE(rienka @ 2009 09 21, 09:41)
Rugsėjo 21 diena atvyksta treileris iš Anglijos su rūšiuotais rūbais CREAM ir EXTRA kokybės. Čia info iš Sargmos, ***** vėlai pamačiau..

Kodėl vėlai? Tai ten daug žmonių suvažiuoja kai orginalą atveža, aš tai rytoj važiuosiu tik pažiūrėt. Užteks visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 09 21, 09:49)
Kodėl vėlai? Tai ten daug žmonių suvažiuoja kai orginalą atveža, aš tai rytoj važiuosiu tik pažiūrėt. Užteks visiems  mirksiukas.gif

tada ryt lauksim naujienų, kas ir kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rienka @ 2009 09 21, 09:50)
tada ryt lauksim naujienų, kas ir kaip? smile.gif

Žinoma, būtinai pranešiu drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Oi merginos, suku galva is kur pirkti rubus. g.gif Iki siol Sentaure pirkdavau, bet kaskaip noretusi is kitur pabandyti. Galvoju apie Extra, I rusies rusiuotus rubelius. Daug kas praso avalynes, bet vis nepasiryztu verysad.gif Pasidalinkit kas is kur perkate pvz. Kaune 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, esu cia naujoke, tiesa pasakius tik siandien prisiregistravau. mane labai sudomino sita tema. pries tris menesius pardaveme savo versla, ne koks laikas dabar aisku parduoti. vasara ilsejausi, o dabar galvoju reikia kuom nors uzsiimti ir netiketai gavau toki pasiulyma.
zodziu, mano drauge gyvena salia londono ir turi devetu rubu rinkimo versla. jau seniai, gal kokius 4 metus. pas juos dirba ~20 zmoniu ir jie gana stipriai issiplete. kaip ir daugelis, jie renka rubus i maisus ir nerusiuotus furom parduoda. kaip jus jau zinote, i maisus papuola visko. tai ji man siulo atvaziuoti i anglija, pas ja, ji mane ileistu i tuos didziulius konteinerius, ir leistu paciai atsiristi maisus ir is ju issirinkti pacius geriausius daiktus. as turiu galimybe, ir pati nuvaziuoti, nes turime autobusiuka, ir atsirinkti, manau, kad siek tiek nusimanau apie mada ir audinio sudeti, tik nezinojau kas cia galetu is manes juos nupirkti. noreciau jusu paklausti, kaip jus ziurite i tai, jei pasiulyciau jums tokiu, pacios atrinktu rubu?
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 09 20, 13:08)
Nemanau,kad išsilavinimas kokios įtakos turi,gali darbas patikt arba nelabai. Turim langų montavimo įmonę. Vyras tuo užsiminėjo,po kelių metų nutarė palikt man. Nu šūdinai,atsiprašant, sekės diedam vadovaut, gal numanot jų požiūrį apie moteris statybų srity (kaip ir apie vairuotojas),tai va teko vėl viską vyrui grąžint (tik deja dabar darbų nebėr) O vat skudurizmas jaučiu,kad mano sritis,lekiu į darbą kaip į šventę,man labai patinka ši veikla ir manau,kad neblogai sekas. Jei dar vyras dirbtų,gyventumėm kaip inkstai taukuose. O vat išsilavinimo nei aš nei vyras jokio neturim  blush2.gif
Be svajonių šnypštas gautus  mirksiukas.gif Ir reikia klausyti širdies,o ne proto. Kai pradedi galvot,daugiau nesąmonių prisidarai. Širdis (t.y. pasąmonė) tiksliau pasako,o moterys daug geriau ją girdi nei vyrai  mirksiukas.gif Jei veikla duoda teigiamas emocija,reiškia eini geru keliu,jei ne,reik mest,kažkur ne ten užklydai. Tai vat dirbkit mielosios,ir žiūrėkit ką širdis sako  4u.gif Jei tai jūsų kelias-seksis, jei ne- rinkitės kitą

vat auksiniai tavo žodžiai rogrinta, 100% sutinku drinks_cheers.gif Svarbu kad žmogu tas darbas veštu, o ne tik kad dėl šiuometinės situacijos. Aš tiesiog visa verdu, kaip aš noriu parduotuvės, tikrai žinau, kad aš sugebėsiu, visgi turiu patirties jau su dėvėtais, ir man patinka skudurai lotuliukas.gif
Dabar su vyru dairomės strateginės geros vietos, kad butu nepraeinama, o užeinama smile.gif O kaip rašiau kad namie prekiaut pradžioj, tai mano draugė namie taip ir prekiauja, per pažistamų ratą vis sukasi, ir tikrai gerai gaunasi thumbup.gif Tai dėl to ir aš mastau, kad žiema gal namie pabandyt, gyvenam name, vietos sočiai.

QUOTE(Milėja @ 2009 09 21, 11:09)
Sveikos merginos, esu cia naujoke, tiesa pasakius tik siandien prisiregistravau. mane labai sudomino sita tema. pries tris menesius pardaveme savo versla, ne koks laikas dabar aisku parduoti. vasara ilsejausi, o dabar galvoju reikia kuom nors uzsiimti ir netiketai gavau toki pasiulyma.
zodziu, mano drauge gyvena salia londono ir turi devetu rubu rinkimo versla. jau seniai, gal kokius 4 metus. pas juos dirba ~20 zmoniu ir jie gana stipriai issiplete. kaip ir daugelis, jie renka rubus  i maisus ir nerusiuotus furom parduoda. kaip jus jau zinote, i maisus papuola visko. tai ji man siulo atvaziuoti i anglija, pas ja, ji mane ileistu i tuos didziulius konteinerius, ir leistu paciai atsiristi maisus ir is ju issirinkti pacius geriausius daiktus. as turiu galimybe, ir pati nuvaziuoti, nes turime autobusiuka, ir atsirinkti, manau, kad siek tiek nusimanau apie mada ir audinio sudeti, tik nezinojau kas cia galetu is manes  juos nupirkti. noreciau jusu paklausti, kaip jus ziurite i tai, jei pasiulyciau jums tokiu, pacios atrinktu rubu?

Tai manau kad tikrai visos būtu norinčios, tik priklauso kokia kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 09 21, 12:33)
Svarbu kad žmogu tas darbas veštu, o ne tik kad dėl šiuometinės situacijos. Aš tiesiog visa verdu, kaip aš noriu parduotuvės, tikrai žinau, kad aš sugebėsiu, visgi turiu patirties jau su dėvėtais, ir man patinka skudurai  lotuliukas.gif
Dabar su vyru dairomės strateginės geros vietos, kad butu nepraeinama, o užeinama  smile.gif O kaip rašiau kad namie prekiaut pradžioj, tai mano draugė namie taip ir prekiauja, per pažistamų ratą vis sukasi, ir tikrai gerai gaunasi  thumbup.gif Tai dėl to ir aš mastau, kad žiema gal namie pabandyt, gyvenam name, vietos sočiai.

Sveikos 4u.gif

Paskaitinėju netikėtai rastą jūsų temą, na taip artima wub.gif biggrin.gif Mane irgi vežtų šis versliukas, tik vis dar nesiryžtu... Turime trijų kambarių butą komercinės paskirties, judri vieta, šiuo metu ten vaizdajuosčių nuoma. Kol kas išgyvename (mūsų aukso amžius baigiasi, o gal ne, dabar sunku spėlioti). Būdavo, kad net naktimis sapnuodavau, kaip vyrui palieku vieną kambarį, kitus du okupuoju pati lotuliukas.gif Jau numatytos vietos matavimosi kabinoms hihihi.gif Tik bėda, juk kartu nedirbsi (kaip jaustųsi kaži žmogus atėjęs išsinuomoti filmą, o ten padėvėtų rūbų pardė hihihi.gif ). Kita vertus, nuoma dirba iki 22val, o aš galėčiau iki17, kada mažiau žmogiukų..... Žodžiu, svaigstu kol kas, dar laiko tai, kad dirbu visai kitoje srityje ir kol kas turiu darbą, bet laaabai norėčiau- man taip pat šis darbas wub.gif (todėl ir pacitavau šią žinutę biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 09 21, 12:11)
Sveikos 4u.gif

Paskaitinėju netikėtai rastą jūsų temą, na taip artima wub.gif  biggrin.gif  Mane irgi vežtų šis versliukas, tik vis dar nesiryžtu... Turime trijų kambarių butą komercinės paskirties, judri vieta, šiuo metu ten vaizdajuosčių nuoma. Kol kas išgyvename (mūsų aukso amžius baigiasi, o gal ne, dabar sunku spėlioti). Būdavo, kad net naktimis sapnuodavau, kaip vyrui palieku vieną kambarį, kitus du okupuoju pati lotuliukas.gif  Jau numatytos vietos matavimosi kabinoms hihihi.gif Tik bėda, juk kartu nedirbsi (kaip jaustųsi kaži žmogus atėjęs išsinuomoti filmą, o ten padėvėtų rūbų pardė hihihi.gif ). Kita vertus, nuoma dirba iki 22val, o aš galėčiau iki17, kada mažiau žmogiukų..... Žodžiu, svaigstu kol kas, dar laiko tai, kad dirbu visai kitoje srityje ir kol kas turiu darbą, bet laaabai norėčiau- man taip pat šis darbas  wub.gif  (todėl ir pacitavau šią žinutę biggrin.gif )

na tai tau dar geriau jei turi geras savas patalpas smile.gif
vat būtent, ir aš turiu nuolatinį darbą, tas ir stabdo kažkaip,gaila mest, nors su rūbais būtų daug mielesnis biggrin.gif Vat jei jo netekčiau, tai tikrai iškart pulčiau i visa tai cool.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
QUOTE(Milėja @ 2009 09 21, 11:09)
zodziu, mano drauge gyvena salia londono ir turi devetu rubu rinkimo versla. jau seniai, gal kokius 4 metus. pas juos dirba ~20 zmoniu ir jie gana stipriai issiplete. kaip ir daugelis, jie renka rubus  i maisus ir nerusiuotus furom parduoda. kaip jus jau zinote, i maisus papuola visko. tai ji man siulo atvaziuoti i anglija, pas ja, ji mane ileistu i tuos didziulius konteinerius, ir leistu paciai atsiristi maisus ir is ju issirinkti pacius geriausius daiktus. as turiu galimybe, ir pati nuvaziuoti, nes turime autobusiuka, ir atsirinkti, manau, kad siek tiek nusimanau apie mada ir audinio sudeti, tik nezinojau kas cia galetu is manes  juos nupirkti. noreciau jusu paklausti, kaip jus ziurite i tai, jei pasiulyciau jums tokiu, pacios atrinktu rubu?

uzsiknisi berinkdama doh.gif zinau ir patirties,viena karta puse tonos atrinksi kita karta,paskui nieko nenoresi,akys ir burna pilna dulkiu...o uz rubu kilograma daugiau 18 litu negausi biggrin.gif dar kur parvezimas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2009 09 21, 13:15)
na tai tau dar geriau jei turi geras savas patalpas  smile.gif
vat būtent, ir aš turiu nuolatinį darbą, tas ir stabdo kažkaip,gaila mest, nors su rūbais būtų daug mielesnis  biggrin.gif Vat jei jo netekčiau, tai tikrai iškart pulčiau i visa tai  cool.gif

taip, nereikėtų mokėti nuomos, o tai didelė paspirtis būtų drinks_cheers.gif

Aš lygiai, kaip Jūs, jei neteksiu darbo, mesiu lauk vyrą ir dirbsiu pati rolleyes.gif hihihi.gif Gal maistui ir mokesčiams susirinkčiau g.gif Būna žmonėms, kad įaugę į kraują, tai pas mane būtent taip bigsmile.gif (jei gerai prapurtyčiau savo drabužinę, tai pusė siuntos pirkimo atkristų - vėl sutaupyčiau lotuliukas.gif )
Atsakyti