Laba vakarą mergučios,nu man šiandien buvo š..dina diena

Žmonių rodos nemažai praėjo, bet visi kažkokie pasyvūs. Nu ryt gal bus geriau
QUOTE(rienka @ 2009 09 21, 10:41)
Rugsėjo 21 diena atvyksta treileris iš Anglijos su rūšiuotais rūbais CREAM ir EXTRA kokybės. Čia info iš Sargmos, ***** vėlai pamačiau..
Čia kokiam mieste?
QUOTE(Milėja @ 2009 09 21, 13:09)
noreciau jusu paklausti, kaip jus ziurite i tai, jei pasiulyciau jums tokiu, pacios atrinktu rubu?
Gero daikto už patrauklią kainą niekas neatsisakys
QUOTE(undine @ 2009 09 21, 13:33)
Dabar su vyru dairomės strateginės geros vietos, kad butu nepraeinama, o užeinama

O kaip rašiau kad namie prekiaut pradžioj, tai mano draugė namie taip ir prekiauja, per pažistamų ratą vis sukasi, ir tikrai gerai gaunasi
Tai vat vieta ir svarbiausia,turi judėjimas vykt.
Aš tai per mažai pažįstamų turiu,kad galėčiau verslą namie daryt.
QUOTE(ecka @ 2009 09 21, 14:11)
..... Žodžiu, svaigstu kol kas, dar laiko tai, kad dirbu visai kitoje srityje ir kol kas turiu darbą, bet laaabai norėčiau- man taip pat šis darbas

(todėl ir pacitavau šią žinutę

)
Aš tai svaigau prieš keletą metų,bet rimtai negalvojau,o paskui bac kaip perkūnas iš giedro dangaus-pasiūlymas. Tai greit nesvarsčiau, sedėjom su vyru be darbų,taip kad nebuvo kito pasirinkimo. Džiaugiuos,kad šis verslas mus nuo bado išgelbėjo
QUOTE(ecka @ 2009 09 21, 14:33)
jei gerai prapurtyčiau savo drabužinę, tai pusė siuntos pirkimo atkristų - vėl sutaupyčiau
Oi dėl tos spintos tai juokas

Sakiau jau kai turėsiu pardę,turėsiu daug rūbų. Dabar turiu dar mažiau,nes visus savus išvežiau parduot