Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(saulegraza34 @ 2009 09 21, 14:20)
Sveikos megaites, noriu paklausti prekiaujanciu turgeliuose, o kur jus pirkote ar gaminotes (nezinau kaip cia juos ir pavadinti) gal staliukus,suoliukus, na daiktus ant kuriu sudedate drabuzelius, kuriu nekabinate ant pakabu pvz. mazus vaikiskus rubelius. As kol kas  nesugalvoju ant ko juos isdeti.

As toki pirkau
http://www.skelbiu.l...0m-6299201.html

QUOTE(Emilyte @ 2009 09 21, 15:09)
Sveikos mergaitės. O iš kur gauti vaikiškų pakabų? Nes skambinau ten į Klaipėdą,tai truputi per brangu ir jie niekur daugiau neveža,tik Klaipėdoj.

O kiek kainuoja kur cia Klaipedoj skambinai?
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 09 21, 21:59)
Blakstienute turbut pavargusi po pirmos dienos,arba geria sampana uz pirma diena biggrin.gif

Sveikutes mirksiukas.gif
Jauciuosi kaip po darbo dienos smile.gif Suprekiavau 100 su trupuciu, ziuresim kokie savaites rezultatai bus. Gerai tik tas kad turejau is turgu rubu, tai nauju dar neemiau, kita savaitele papildymas bus, tik dar nzn ko g.gif orginalo ar rusiuotu blush2.gif
Sekmes prekiaujancioms thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakarą mergučios,nu man šiandien buvo š..dina diena unsure.gif Žmonių rodos nemažai praėjo, bet visi kažkokie pasyvūs. Nu ryt gal bus geriau smile.gif
QUOTE(rienka @ 2009 09 21, 10:41)
Rugsėjo 21 diena atvyksta treileris iš Anglijos su rūšiuotais rūbais CREAM ir EXTRA kokybės. Čia info iš Sargmos, ***** vėlai pamačiau..

Čia kokiam mieste?

QUOTE(Milėja @ 2009 09 21, 13:09)
noreciau jusu paklausti, kaip jus ziurite i tai, jei pasiulyciau jums tokiu, pacios atrinktu rubu?

Gero daikto už patrauklią kainą niekas neatsisakys mirksiukas.gif

QUOTE(undine @ 2009 09 21, 13:33)
Dabar su vyru dairomės strateginės geros vietos, kad butu nepraeinama, o užeinama  smile.gif O kaip rašiau kad namie prekiaut pradžioj, tai mano draugė namie taip ir prekiauja, per pažistamų ratą vis sukasi, ir tikrai gerai gaunasi  thumbup.gif

Tai vat vieta ir svarbiausia,turi judėjimas vykt.
Aš tai per mažai pažįstamų turiu,kad galėčiau verslą namie daryt.

QUOTE(ecka @ 2009 09 21, 14:11)
..... Žodžiu, svaigstu kol kas, dar laiko tai, kad dirbu visai kitoje srityje ir kol kas turiu darbą, bet laaabai norėčiau- man taip pat šis darbas  wub.gif  (todėl ir pacitavau šią žinutę biggrin.gif )

Aš tai svaigau prieš keletą metų,bet rimtai negalvojau,o paskui bac kaip perkūnas iš giedro dangaus-pasiūlymas. Tai greit nesvarsčiau, sedėjom su vyru be darbų,taip kad nebuvo kito pasirinkimo. Džiaugiuos,kad šis verslas mus nuo bado išgelbėjo

QUOTE(ecka @ 2009 09 21, 14:33)
jei gerai prapurtyčiau savo drabužinę, tai pusė siuntos pirkimo atkristų - vėl sutaupyčiau lotuliukas.gif

Oi dėl tos spintos tai juokas lotuliukas.gif Sakiau jau kai turėsiu pardę,turėsiu daug rūbų. Dabar turiu dar mažiau,nes visus savus išvežiau parduot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 09 21, 15:09)
Sveikos mergaitės. O iš kur gauti vaikiškų pakabų? Nes skambinau ten į Klaipėdą,tai truputi per brangu ir jie niekur daugiau neveža,tik Klaipėdoj.

As tai jau minejau pirkau bazeje kur rusiuoja rubus, pakabos ivairios ir vaikiskos ir kelnem ir belekam. Uz beveik 40 kg sumokejau 35 lt. Tai nzn kada jos man baigsis. Turbut viso kokie 400 pakabu smile.gif
Tad savo mieste pavazinekit i bazes kur rusiuoja gal tures mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2009 09 21, 23:25)

Jauciuosi kaip po darbo dienos  smile.gif  Suprekiavau 100 su trupuciu, ziuresim kokie savaites rezultatai bus. Gerai tik tas kad turejau is turgu rubu, tai nauju dar neemiau, kita savaitele papildymas bus, tik dar nzn ko  g.gif  orginalo ar rusiuotu  blush2.gif
Sekmes prekiaujancioms  thumbup.gif

Nu gal ir neblogai bigsmile.gif Gera pradžia pusė darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 09 21, 22:17)
As toki pirkau
http://www.skelbiu.l...0m-6299201.html
O kiek kainuoja kur cia Klaipedoj skambinai?

Jie ten sakė,kad uždarė pardę ir išsiparduoda,kaip supratau tai turi ivairiu,pacios pigiausios tai 0,40ct. Bet tik Klaipėdoje.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 09 21, 19:34)
Šiandien netyčia ieškodama skelbimuose atradau toki skelbima,paskambinau numeriu,tai kilogramo kaina 8lt ir tuos kilogramus galima rinktis patiems,skelbime rase didmenine devetu rubu isparduotuve.

kur čia taip? ax.gif

QUOTE(blakstienute @ 2009 09 21, 22:31)
As tai jau minejau pirkau bazeje kur rusiuoja rubus, pakabos ivairios ir vaikiskos ir kelnem ir belekam. Uz beveik 40 kg sumokejau 35 lt. Tai nzn kada jos man baigsis. Turbut viso kokie 400 pakabu  smile.gif
Tad savo mieste pavazinekit i bazes kur rusiuoja gal tures  mirksiukas.gif

kokioj bazėj? koks adresas šiandien pradėjau kabinti rubus ir ryškiai matau truksta pakabu doh.gif

bet va kabinat sugebėjau ir parduoti blush2.gif
Atsakyti
vilite,čia kur spaudos rūmai Vilniuj yra,tai ten tik iš kitos pusės,bent jau aš taip supratau,yra kažkoks sandėlys. Nu va šaunuolė kad jau ir pardavei kažką thumbup.gif
Kada planuoji atsidaryti jau? Reikės apsilankyti,nes aš skudurinė Onutė ir man vis negana negana lotuliukas.gif O tiesa mūsų mieste nebandei žiūrėti rūbų kur Kauno gatvėj sandėlys kažkoks yra?
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 09 21, 23:49)
vilite,čia kur spaudos rūmai Vilniuj yra,tai ten tik iš kitos pusės,bent jau aš taip supratau,yra kažkoks sandėlys. Nu va šaunuolė kad jau ir pardavei kažką thumbup.gif
Kada planuoji atsidaryti jau? Reikės apsilankyti,nes aš skudurinė Onutė ir man vis negana negana lotuliukas.gif  O tiesa mūsų mieste nebandei žiūrėti rūbų kur Kauno gatvėj sandėlys kažkoks yra?

o aiškesniu kontaku neimanoma gauti g.gif o tai važiuoti ir ieškoti nežinant tai sunku blush2.gif

bandysiu šia savaite dabar tik kraunuos blush2.gif

žinok skambinausi ir taip klausinėjau tai nekokia kokybė ir brangu ten pas juos doh.gif nebent dabar kažkas pasikeitė g.gif
Atsakyti
blakstienute na matai pavyko 100 Lt suprekiauti tai saunu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 09 21, 23:07)
kur čia taip?  ax.gif
kokioj bazėj? koks adresas šiandien pradėjau kabinti rubus ir ryškiai matau truksta pakabu  doh.gif

bet va kabinat sugebėjau ir parduoti  blush2.gif

As Mazeikiuose pirkau Rutenyje, bet neverta del pakabu vaziuot is toliau, savo rajone kur paieskokit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tipitapu @ 2009 09 22, 00:21)
blakstienute na matai pavyko  100 Lt suprekiauti tai saunu. thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes,na stai ir as vakar pirma diena oficialiai dirbau jau,zmoniu nedaug,nes pirmadienis kaip sakoma sunki diena buna,kiek pas mane klientu atejo tiek ir pamate kad rubais prekiaujama dar..sendiena gal jau reklama uzkabinsim lauke,svies is tolo biggrin.gif seip prekyba pagal pirmadieni nebloga 160 lt.jei pagal skaiciu rubu skaiciuojant kam smalsu tai i sita suma ieina 2 palaidinukes kudikeliams,viena moteriska palaidinuke,rankinukas maziukas,svarkelis mazai mergaitei ir toks maisas vaikams nakciai sukist kad nenusiklotu biggrin.gif (nezinau kaip vadinasi) tad laikau diena sekminga. 4u.gif
nenuleiskite mergaites nosikiu,pradzia niekada lengva nebuna ,mamytei kuri nusiminusi del nesekmingos prekybos kazka reiktu keisti,gal nevazinek taip toli,aplink apsidairyk gal prie kokio turgelio galima prisiplakt paprekiauti..gal koki zinai didesni kaimeli,pakabink is anksto skelbimuka ta ir ta diena ta valanda bus nauja siunta rubeliu..na kazka galima galvot mirksiukas.gif
Papildyta:
tiesa dra..sek pensiju dienas, apsizvalgyk kur vazineja autoparduotuves kaimuose kuria valanda ir gretinkis,ta diena daugiausiai zmoniu sueina i viena taska
Atsakyti