Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

QUOTE(Makalius @ 2008 04 05, 16:53)
Šiandien atsikėliau ir pagalvojau - kokia proga mane žadina 14 h dienos su gėlėm ir tortu blink.gif

lotuliukas.gif

bigsmile.gif Su vardadieniu, žmogau bigsmile.gif Te, ir aš sveikinu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 04 05, 18:03)
bigsmile.gif  Su vardadieniu, žmogau bigsmile.gif Te, ir aš sveikinu  user posted image

Ačiū, ačiū laugh.gif thumbup.gif
Šiaip jei nebūtų manęs pasveikinę, net neprisiminčiau savo vardadienio, matyt unsure.gif

Todėl šiandien žadintuvas neskambėjo. Juk šeštadienis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiekviena darbo diena, ryte zadinu vaika i mokykla.kartais kai labai miego noriu ziuriu i zadintuva ir nesuprantu kam jis skamba bash.gif
Atsakyti
suskamba zadintuvas..... didziausia denos tragedija doh.gif

susikeikiu mintyse dazniausiai blush2.gif arba skaiciuoju kiek dar minuciu pasnaust galeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
kai suskamba žadintuvas (jį nusistatau mobiliam) tai telefoną po pagalvę iš karto kišu arba išjungiu biggrin.gif ir toliau miegu kol MB neįvaro į kambarį ir sušunka: kelikis jau 9,45val (man 10 vel darbe reikia būt) tada net nesusigaudau kaip pašoku susipakuoju ir gerdama kavą staigiai pažiūriu į lakrodį ir pamatau kad 9val blink.gif deja MB labai dažnai pavyksta mane taip apgaut doh.gif vis pamirštu
ir dar nelabai būna geros emocijos kai dieną tau skambina ir skamba pvz. žadintuvo melodija..labai nemalonus jausmas apima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 04 10, 12:51)
ir dar nelabai būna geros emocijos kai dieną tau skambina ir skamba pvz. žadintuvo melodija..labai nemalonus jausmas apima biggrin.gif

Tas tai tiesa biggrin.gif Kazkada uzsistaciau zadintuva kaip megstamiausa daina, galvojau pabusiu smagesnes nuotaikos ir tt biggrin.gif Tai po savaites laiko jau nebekenciau tos dainos ir iki dabar dar isgirdus nemalonus jausmas apima doh.gif
Atsakyti
užmušti kaimynus norėčiau , nes jie pakankamai anksti keliasi ir jų tas žadintuvas doh.gif
Atsakyti
... Pamąstau, kad reikia keltis, o tada vel užsnaudžiu blush2.gif kartais minutei, kartais penkioms, o kartais ir valandai... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu kaip du medu: 10 balandžio 2008 - 15:32
bus shaunik diena... biggrin.gif bet dazniausiai paskuj nusileidziu ant zemes prisiminus kiek daug reikia padaryti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Norisi pasukti dar zadintuva toliau,kad dar kelias minutes galeciau pasnausti smile.gif Bet jei salia yra vaikinas,tokios minties atsisakau,nes tik suskamba zadintuvas,jis stumia mane is lovos.
Atsakyti
Pirma mintis o ne tik ne tai doh.gif Tada numygu zadintuva ir ramiai dar snaudziu 5 min, tada vel numygu ir jau po truputi keliuosi, kol atsikeliu sugaiztu maziausiai 15 min lotuliukas.gif
Atsakyti
Pakisu telefona nes jame nustatau zadintuva po pagalve ir dar kuri laika pasnuduriuoju, o veliau nenoriau keliuosi ax.gif
Atsakyti