Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

QUOTE(Makarončikė @ 2008 03 26, 20:45)
B**t  n****i ir vėėėl  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  verysad.gif

Man šiandien panašiai buvo biggrin.gif , and žadintuvo sakiau: eik tu n****i lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
NE. NEDABAR schmoll.gif (kartais nevengiu uzvožti, kad daugiau neskambetu)
Atsakyti
Paspaudziu "snausti" ir dar 2min snaudziu ir taip 3-5 kartai lotuliukas.gif
Atsakyti
dar turiu gera zadintuva... vyra ax.gif keliasi 6 ryta, nesimiega jam. paskui kokia 8 valanda ateina "ka man pavaaalgyti?" doh.gif
Atsakyti
Nu dar 5 minutes...
Atsakyti
Galetuu tyliaaau..
Atsakyti
O ne ir vel keltis dar 5 min lotuliukas.gif
Atsakyti
............. si vakara eisiu miegoti vos tik grisiu is darbo ...................
Atsakyti
Kai suskamba zadintuvas soku is lovos jo tildyti (specialiai pasidejusi toleliau nuo lovos), ir ,turbut kaip ir visi, dazniausiai pradedu mastyti ar tikrai negaleciau dar kokiu nors 10-ies minuteliu pasnausti.. blush2.gif
Atsakyti
Aš tai taip galvoju, kai suskamba:
-O tu jadryštararai, vėl pramiegojau mad.gif
Arba:
-Aš tyliai tyliai nuspausiu mygtuką "suskambėti po 9 minučių" ir taip padarysiu dar tris kartus.....o tada jau tikrai kelsiuos biggrin.gif
Atsakyti
man tai kai suskamba zadintuvas, veide atsiranda tokia rugsti mina ir pirma mintis buna apie tai, kaip as jo nekenciu ir ankstyvu rytu nekenciu ir tu, kurie sugalvojo, kad visi turi anksti keltis.... blink.gif zodziu, vos pabudusi bunu tikra rakstis su...nej smile.gif
Atsakyti
"ai, gal neisiu", arba apgailiu save visaip 10 snaudimo minuciu ir rituosi is lovos.. arba snaudziu vel snaudziu vel snaudziu.. tada jau tenka baisiai skubet. dar kartais bandau pajausti, kad blogai jauciuos smile.gif
Atsakyti