Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

QUOTE(Makalius @ 2008 04 20, 19:05)
Jeigu nesimiega jiems, tai nori, kad ir kitiems neismiegotų laugh.gif

o gal labai manes pasiilgsta lotuliukas.gif
Atsakyti
O Dieve!!!Jau reikia keltis???? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Laikas keltis....ir iš karto prisimenu, juk užsistačiau 10 anksčiau..na dar nors 5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovaite @ 2008 04 24, 16:06)
Laikas keltis....ir iš karto prisimenu, juk užsistačiau 10 anksčiau..na dar nors 5 smile.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif ir aš taip pat mirksiukas.gif nors vieną rytą tas mano"dar nors penkias minutes" baigėsi 25-iom doh.gif tada buvo daug lakstymo, betvarkės, burbėjimų ir visokių kitokių savęs koliojimų... doh.gif bet į darbą vis tik spėjau thumbup.gif o įprotis pagulinėti iki kito signalo po 5 minučių išliko lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien išvis pramiegojau žadintuvč, net neprisimenu , kaip ir kada jį išjungiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 24, 16:47)
Aš tai šiandien išvis pramiegojau žadintuvč, net neprisimenu , kaip ir kada jį išjungiau doh.gif

Būna drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirma mintis "Kada pagaliau penktadienis???" Nors, is kitos puses, dar kartais pagalvoju, o kaip gerai, na va, dar kelios dienos ir jau penktadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lidukas @ 2008 04 24, 16:50)

...ir labai dažnai man doh.gif
Atsakyti
pagalvoju,kokia minkšta mano pagalvė
Atsakyti
Viskas priklauso nuo nuotaikos.Jei gerai,tai soki is lovos kaip ziezirba,o jei bloga nuotaika,tai mazdaug taip:EINA NA...UI!
Atsakyti
pritariu Manto mamai biggrin.gif
Atsakyti
Kiek dienu liko iki penktadienio. Visada suskambus zadintuvei skaiciuoju. Ir save guodziu.. po n dienu issimiegosiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Caylee @ 2008 04 24, 17:27)
Pirma mintis "Kada pagaliau penktadienis???" Nors, is kitos puses, dar kartais pagalvoju, o kaip gerai, na va, dar kelios dienos ir jau penktadienis biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti