Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Bliamba, nu jau šiandien kaip anksti eisiu miegot!

Aišku, ikivakaro šitas pažadas kažkur išgaruoja ir kitą rytą doh.gif
Atsakyti
Kasryt nuskambejus zadintuvui pagalvoju-gal siandien neveist vaiko i darzeli? biggrin.gif -o issimiegot? biggrin.gif
Atsakyti
Keliuosi į darbą 5 ryto, nes kol nuvažiuoju iki oro uosto tai ir laikas būna. Man vieną rytą šovė į galvą pati kvailiausia mintis.
Ar čia man į darbą reikia, ar kas ant bajerio žadintuvą pastatė. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirma mintis suskambus žadintuvui - nu ***** ir vėl į darbą, geriau dar pamiegosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
SUSKAMBUS IS KARTO KELIUOSI,NES JAIGU TIK PASILIKCIAU DAR KELIOM MINUTEM LOVAI TAI IS KARTO UZMIGCIAU`
Atsakyti
QUOTE(Kry @ 2008 04 25, 21:21)
Bliamba, nu jau šiandien kaip anksti eisiu miegot!

Aišku, ikivakaro šitas pažadas kažkur išgaruoja ir kitą rytą doh.gif

visiškai tas pats. taip jau žadu sau n metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciukas @ 2008 04 30, 20:59)
SUSKAMBUS IS KARTO KELIUOSI,NES JAIGU TIK PASILIKCIAU DAR KELIOM MINUTEM LOVAI TAI IS KARTO UZMIGCIAU`

Galima nusistatyt,kad žadintuvas anksčiau skambėtų, nei reikia smile.gif
Atsakyti
Paskutinius keletą mėnesių suskambus žadintuvui, pagalvoju, ar MB prieš išeidamas į darbą išves šunį į lauką, ar man reikės keltis ir tai padaryti g.gif blush2.gif ax.gif biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 30, 21:20)
Galima nusistatyt,kad žadintuvas anksčiau skambėtų, nei reikia smile.gif

as butent taip ir darau doh.gif nustatau beveik pusvalandziu anksciau, bet kas is to- nei miegu ta laika, nei atsikeliuuser posted image-kas 5 min skamba, vis atjunginejuuser posted imageir kaip dauguma-rytais visada gailiuosi, kad velai atsiguliauuser posted image
Atsakyti
aš irgi žadinuosi anksčiau kokiom 15 minučių, ir tada kas 2 min. atidėjinėju signalą, mėgaudamasi tuo laiku, kai galiu pagulėt, nors galėčiau miegot lotuliukas.gif
šiand mintis buvo: KOKIO VELNIO JIS UŽSTATYTAS VISOM DARBO DIENOM??
doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklė @ 2008 05 01, 12:15)
aš irgi žadinuosi anksčiau kokiom 15 minučių, ir tada kas 2 min. atidėjinėju signalą,

O kam kas 2 min laugh.gif Aš kas 9. Atidedinėčiau kas 10, bet nemoku keist nustatymų doh.gif
Atsakyti
aš per tas 10 min ir vėl įmigčiau, ir būtų per daug skausminga tiek kartų pabusti biggrin.gif o 2-palaimingai paguli, neužmiegi, tik guli, snaudi, kol matai, kad jau gana biggrin.gif
Atsakyti