Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Vyras keliasi, o man dar pusė valandos lovoje bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif as suskambus zadintuvui pagalvoju ,kad pamiegosiu dar 10min ir kelsiu,bet visada kai taip pagalvoju tai tada ir pramiegu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniesska @ 2008 08 05, 12:53)
4u.gif as suskambus zadintuvui pagalvoju ,kad pamiegosiu dar 10min ir kelsiu,bet visada kai taip pagalvoju tai tada ir pramiegu 4u.gif

drinks_cheers.gif panasiai ir man buna
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2008 07 27, 21:24)
dazniausiai as nubundu anksciau zadintuvo...bet jei jau nutinka taip, kad jis nuskamba pirma, tai rodos sirdis is krutines issoks, siaub man varo lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kai suskamba zadintuvas, galvoju "ot shudas..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pagalvoju- O DIEVE IR VEL KELTIS,NEEEEEEEEEENOOOOOOOOOOORIUUUUUUUUUU
Atsakyti
Pagalvoju-nejaugi ir šiandien į darba biggrin.gif . Kada pagaliau as issimiegosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhulka @ 2008 08 05, 22:53)
kai suskamba zadintuvas, galvoju "ot shudas..." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zinok as ta pati galvoju, arba ir vel ta dolbana zadintuvo melodija lotuliukas.gif
Atsakyti
Dazniausiai as pirma atsibundu negu zadintuvas.
Atsakyti
b***, gi kątik užmigau, o jau keltis? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhulka @ 2008 08 05, 22:53)
kai suskamba zadintuvas, galvoju "ot shudas..." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir as taip pagalvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agniesska @ 2008 08 05, 13:53)

As ir taip galvoju, tik siryt prisigalvojau doh.gif puse astuoniu iprastai darbe jau persirengineju darbine apranga, nes 7.45 reikia perimti pamaina kartu su vadovybe, o siryt, po tokiu pamastymu, pabudau ir zadintuve pamaciau skaiciukus 7.25 doh.gif blush2.gif Darbe atsiradau laiku( neisivaizduoju kaip ir su kuo iki jo per 15 min. atskridau blink.gif ) bet peremusi pamaina ir daziausi, ir sukuosena dariaus, ir dantukus ploviau, nes namuose tik i rubus bebuvo laiko isokt ir nors siek tiek veiduka po saltu vandenuku pakist lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti