Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

QUOTE(Gegytė @ 2008 08 07, 22:11)
b***, gi kątik užmigau, o jau keltis? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir vėl įš mokykląąąąąąąąąąąąąąą mad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Atsakyti
Dar 10 min.....dar 10 min....dar 10 min....Visalaik nustatau zadintuva 45 min.anksciau negu man reikia keltis, nes zinau, kad ne uz ka neatsikelsiu iskart jam suskambejus...Ech,nekenciu to garso doh.gif
Atsakyti
kai buna darbo diena,stengiuos tel pasideti kuo toliau kad bent atsikelciau ir zadintuva isjungciau,bet dazniausiai buna kad nesusigaudau is kurios puses tas garsas sklinda.. lotuliukas.gif o kai buna savaitgalis galovoju'KAIP GERA DAR PAGULET.o paskui ziuri kad nebe 7 o vos ne 11val, blush2.gif
Atsakyti

dar 5 min. dar 5 min ,o būna kad paskui su tais penkminučiais pagulėjimais ir užsnūstu,tad paskui tenka išsigasti kai pamatai laikrodį valandas ir šoki iš lovos tekina doh.gif
Atsakyti
UŽMUŠIU!!!!! (čia t.y. žadintuvą smile.gif )
Atsakyti
"tas pats per ta pati ir kada tai baigsis!!!?" mad.gif

arba

atlikineju matematines uzduotis pusiau miegodama (kiek galiu dar paguleti ir kokiai procedurai kiek laiko uztruks,pvz. kiek maximum uztruksiu laiko dusui, make up ar dar kazkam) doh.gif doh.gif , nes ne visi rytai pas mane vienodi
Atsakyti
dar noooooooooriu miego lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu bl... ir vel rytas doh.gif
Atsakyti
<kaip tingiu keltis, nors dar 10 min...> bet siuo metu geriausias mano zadintuvas mano dukriukas biggrin.gif
Atsakyti
Man si tema patinka lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti