Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Kaip gera būtų dar pamiegoti blush2.gif
Atsakyti
man tai pirma mintis, eina sau kodėl jisai neišsijungia biggrin.gif (pas mane taip nustatyta kad skambėtų kas 2 min ir tik atsibudus išjungiu, nes apsimiegojus neišeina išjungt)
Atsakyti
Už ką man taip?
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 03 03, 21:35)
Juokas tas žadintuvas...gali nejungt ir nezyz...bet kai šuo kaldrą tampo ir sako myžt noriu...ir brangioji murkia,kur kava,sumuštiniai...o katinas nagus galanda ėst laukdamas...tada sapnuoji žadintuvą...ir dar 5...10...15 minučių po jo....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nemirtingas komenaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar 5 minutes ir jau kylu smile.gif aisku po 5 minuciu, vel tas pats, o dar po 5 minuciu: na viskas paskutines 5 minutes ir krentu is lovos tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
o ne doh.gif jau reikia keltis doh.gif
Atsakyti

Jeigu keiksmažodžiai nesiskaito, tuomet minčių nekyla jokių biggrin.gif
Atsakyti
O man nėra jokių blogų nuotaikų. Keliuosi 6val.ryto, bet dažnai net nesulaukiu žadintuvo garso, nes jau pusvalanduką vartau akeles bigsmile.gif Aš vyturiukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Greičiau vyras jį išjungtų rolleyes.gif rolleyes.gif nes prikels dukrytę mirksiukas.gif
Atsakyti
reik keltis jau doh.gif bet gerai išaušo nauja diena smile.gif
Atsakyti
Kai suskamba žadintuvas, pirmiausia pagalvoju kokia šiandien diena ax.gif
Atsakyti
Pagalvoju...O dieve ir vel doh.gif
Atsakyti