Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Kad dar pusvalandi pamiegot biggrin.gif

Kodel kai nereikia keltis visada lengvai atsikeliu ryte?O kai reikia atrodo taip sunku,na taip sunku blink.gif
Atsakyti
jau... doh.gif
Atsakyti
O neee. doh.gif
Atsakyti
as tai bandau save nuteikti,kad isauso dar viena grazi ir laiminga diena smile.gif ir is tikruju buna lengviau atsikelti mirksiukas.gif
Atsakyti
jau????? biggrin.gif
Atsakyti
būna visokių oi ai uij kad jau reikia keltis....... cool.gif
Atsakyti
Kai suskamba zadintuvas, vyras keliasi pirmas o as galvoju: kaip gerai... dar galiu 40 minuciu pamiegot. Zadintuva daznai net ir negirdziu. Nustato ir isjungia zadintuva irgi vyras, darbas gan ramus. Tai ryte jokio streso. Pries iseinant i darba vyras prizadina.
O pries pusmeti tai tas zadintuvas i nevelti vare. Keliausi pirma ir visa valanda anksciau. blink.gif Pries iseinant reikejo nepamirst pazadinti vyra. Ketvirtadieni-penktadieni zadintuvo jau ir nebegirdejau. blink.gif Prikeldavo vyras, nors tada jis kelesi veliau uz mane. Nu vien tik stresas buvo...
O dabar, kai man zadintuvo nereikia, tai lafaaa... bigsmile.gif
Atsakyti
O neeeee!!! Siandien tai jau tikrai eisiu miegoti anksciau.. smile.gif

Atsakyti
Galiu tik pasikartot:
-Jaaau??? cry.gif
Atsakyti
dažniausia mano žadintuvas mažoji dama,o taip retai žadintuvas mane žadina,bent kol kas
Atsakyti
Na aš kiekvieną rytą keliuosi dviejų žadintuvų pagalba, nes su vienu būtų be šansų atsikelti nepavėlavus. Seniau keldavaus vien su mobiliaku, bet vėliau pradėjau net nepabudus, kažkaip automatiškai išjungti jį ir net nepajusdavau kaip tai padarydavau. Dabar man tenka naudoti mobiliaką ir laikrodį - žadintuvą padėti ant sekcijos, kad tektų atsikelti iš lovos. Kažkoks košmaras, net paskui dažniausiai vėl griūnu į lovą ir kartais pramiegu. Nieko su savim negaliu padaryti. Keltis rytais man tikriausia tragedija!
Atsakyti
Sviedžiu telefoną ant žemės dažniausiai, kai suskamba žadintuvas unsure.gif Netyčia.
Atsakyti