Kai suskamba žadintuvas... "Dar penkias minutes..."
QUOTE(rikutis @ 2008 10 17, 21:58)
dar penkios minutes
Dar truputį ir dažniausiai tai išvirsta 20min
Iš pradžiū būna ''Ką,jauuu?'' Paskui 'Nu dar penkias minutėles''. Po tų penkių ''Nu dar biskiuka'' O paskui (retkarciais) ''Ai 20min beliko,vistiek nespėsiu,tai jau nebesikelsiu''
Pas mane panašiai viskas vyksta
Minčių seka - dar pora minučių, taip na kad neužmigčiau, turu pagalvoti apie šiandienos planus.. (šioje vietoje jau užmiegu), O vialnias, kiek dabar laiko??! Liko 15 min, na ir vėl aš!
O šiandien tai visai negirdėjau nei žadintuvo, nei priminimo, kad reikia keltis. Prabudau lygiai tuo laiku, kada jau turiu būti šefo kabinete, lėkiau į darbą su taksi (savo mašinos neturiu)
O šiandien tai visai negirdėjau nei žadintuvo, nei priminimo, kad reikia keltis. Prabudau lygiai tuo laiku, kada jau turiu būti šefo kabinete, lėkiau į darbą su taksi (savo mašinos neturiu)
Labai nemegstu keltis anksti ryte i darba... Jei butu mano valia - miegociau iki vidurdienio.
Tam kad zadintuvas nesukeltu neigiamu minciu ryte, uzsidedu pacia mylimiausia melodija (telefone) kuri kelia malonias asociacijas, gerus prisiminimus apie mylima zmogu ar koki romantiska vakara.. ir tada rytas nebeatrodo toks baisus ir niurus
Tada suskambus zadintuvui atsikeliu su sypsena
Tam kad zadintuvas nesukeltu neigiamu minciu ryte, uzsidedu pacia mylimiausia melodija (telefone) kuri kelia malonias asociacijas, gerus prisiminimus apie mylima zmogu ar koki romantiska vakara.. ir tada rytas nebeatrodo toks baisus ir niurus
Kai suskamba žadintuvas - pima mintis būna, kada įjungs šildymą.
QUOTE(rikutis @ 2008 10 17, 21:58)
as irgi taip pas noriu
QUOTE(aisvyde @ 2008 10 20, 14:52)
Kai suskamba žadintuvas - pima mintis būna, kada įjungs šildymą.
Hahaha nieko sau
O ka galvosi kai ijungs sildyma ?
QUOTE(etainy @ 2008 10 20, 15:30)
Galvosiu, kad gyvenimas eina geryn, nes pastrauoju metu ryte būna taip šalta, kad tikra kankynė būna, kol nusiprausi ir apsirengi, brrrrr.
Mano mintys kai suskamba zadintuvas: Pyyyyyyyyyyyyyp..................
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 24, 00:32)
aš dažniausiai jo negirdžiu pažadina vyras