Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Kai suskamba žadintuvas... "Dar penkias minutes..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 10 17, 21:58)
Kai suskamba žadintuvas... "Dar penkias minutes..." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dar penkios minutes lotuliukas.gif tokia iprasta fraze biggrin.gif tik po tu dar ir dar... vapse neatsikeliu o toliau miegu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar truputį ir dažniausiai tai išvirsta 20min schmoll.gif
Atsakyti
Iš pradžiū būna ''Ką,jauuu?'' Paskui 'Nu dar penkias minutėles''. Po tų penkių ''Nu dar biskiuka'' O paskui (retkarciais) ''Ai 20min beliko,vistiek nespėsiu,tai jau nebesikelsiu'' lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Pas mane panašiai viskas vyksta smile.gif Minčių seka - dar pora minučių, taip na kad neužmigčiau, turu pagalvoti apie šiandienos planus.. (šioje vietoje jau užmiegu), O vialnias, kiek dabar laiko??! Liko 15 min, na ir vėl aš!
O šiandien tai visai negirdėjau nei žadintuvo, nei priminimo, kad reikia keltis. Prabudau lygiai tuo laiku, kada jau turiu būti šefo kabinete, lėkiau į darbą su taksi (savo mašinos neturiu) biggrin.gif
Atsakyti
Labai nemegstu keltis anksti ryte i darba... Jei butu mano valia - miegociau iki vidurdienio.

Tam kad zadintuvas nesukeltu neigiamu minciu ryte, uzsidedu pacia mylimiausia melodija (telefone) kuri kelia malonias asociacijas, gerus prisiminimus apie mylima zmogu ar koki romantiska vakara.. ir tada rytas nebeatrodo toks baisus ir niurus smile.gif Tada suskambus zadintuvui atsikeliu su sypsena mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai suskamba žadintuvas - pima mintis būna, kada įjungs šildymą.
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 10 17, 21:58)
Kai suskamba žadintuvas... "Dar penkias minutes..." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi taip pas noriu lotuliukas.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2008 10 20, 14:52)
Kai suskamba žadintuvas - pima mintis būna, kada įjungs šildymą.

Hahaha nieko sau biggrin.gif

O ka galvosi kai ijungs sildyma ?
Atsakyti
QUOTE(etainy @ 2008 10 20, 15:30)
Hahaha nieko sau biggrin.gif

O ka galvosi kai ijungs sildyma ?

Galvosiu, kad gyvenimas eina geryn, nes pastrauoju metu ryte būna taip šalta, kad tikra kankynė būna, kol nusiprausi ir apsirengi, brrrrr.
Atsakyti
Mano mintys kai suskamba zadintuvas: Pyyyyyyyyyyyyyp.................. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 24, 00:32)
Mano mintys kai suskamba zadintuvas: Pyyyyyyyyyyyyyp..................  blush2.gif

aš dažniausiai jo negirdžiu pažadina vyras ax.gif
Atsakyti