Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Velnias doh.gif šuniui pūslę per stipriai spaudžia biggrin.gif
Atsakyti
Кто тот умирает
Atsakyti
lotuliukas.gif Siandien ir vel ryte suskambo tas zadintuvas, bet tongue.gif as jau geriau arbatele tuo metu thumbup.gif , tei net nebuvo taip pikta, jis manes nepazadino lotuliukas.gif .
Atsakyti
Kai suskamba, galvoju iskart kaip but gerai dar pasnaust smile.gif
Atsakyti
ir ką aš blogo gyvenime padariau, už ką man tos kančios!
Atsakyti
QUOTE(Cristata @ 2010 05 15, 14:29)
ir ką aš blogo gyvenime padariau, už ką man tos kančios!

biggrin.gif biggrin.gif na negi ant tiek ziauru?
Atsakyti
kur as randuosi? biggrin.gif
Atsakyti
Dazniausiai pagalvoju ar dar uztektu laiko kelias minutes pasnuduriuot arba pasipiktinu kaip gali taip anksti skambet zadintuvas, juk as tik ka uzmigau...
Atsakyti
Įvarių mičių būna, kartais bandau save teigiamai nuteikti: "Aš tuoj atsikelsiu, pasiražysiu ir smagiai praleisiu dieną".
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 15, 22:30)
uzistatau du skambucius 10 min intervalu  smile.gif po pirmo ramiai dasapnuoju savo sapna,jei nieko gero, mintyse susidelioju kas turi buti padaryta iki isvaziuojant i darba.Po antro,ramiai be streso is lovytes.
Na taip o angsciau buvo irgi: lotuliukas.gif  Ka jau keltis?nu dar nors 5 min.tik sviesos nejunkit!  lotuliukas.gif

O tu manai as pakartojimo neuzstatau.Tam zadintuvas ir nustatytas pusvalandziu anksciau,kad butu laiko pakartojimams laugh.gif
Atsakyti
jeigu praleidys keiksmažodžius, tai tada - tyla. Aš pelėdžiukas, man sunku rytais sad.gif
Atsakyti
Labai kietai miegu.
Statau žadintuvą į metalinį bliūdą su vandeniu.
Mintys būna įvairios, o dažniausiai, tai labai nerimauju- kad tik vandens ant kilimo neprisitaškytų...
O tai ir vėl vyras klaus:
- Iš kur ta balutė prie lovos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 16 gegužės 2010 - 09:34