Įkraunama...
Įkraunama...

Kai suskamba žadintuvas....

Kadangi esu tikrų tikriausia pelėda, tai mėgstu pamiegoti... o kai man trugdo kažkoks žadintuvas tai *pyp* būna... biggrin.gif Dažniausiai vis atkeliu kelias minutes ir taip kelis kartus.. doh.gif O dar negaliu pakęsti melodijos... atrodo nusistatai pačią fainiausią dainą, bet ir ji išryto tampa nepakenčiama... doh.gif NEKENČIU žadintuvo. gun_bandana.gif box.gif bash.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kai suskamba žadintuvas iškart pradedu galvoti koks oras už lango ir meldžiuosi, kad šviestų saulė, nes priešingai nenoriu net keltis iš lovos , o kai atsikeliu vaikštau susiraukus visa.. doh.gif
Atsakyti
pirma mintis: tik neužmik iš naujo.vel pramiegosi... biggrin.gif
Atsakyti
neekenciu zadintuvo, nekenciu to bjauraus garso!!! ph34r.gif brrrr.......
Atsakyti
pirma mintis: kas čia skamba? ir kodėl skamba....
Atsakyti
Man pirma mintis- taip greit naktis praejo.. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginariukė @ 2010 06 01, 10:27)
Man pirma mintis- taip greit naktis praejo..  bigsmile.gif  biggrin.gif

ta pati norejau rasyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirbtinaa @ 2010 05 31, 22:42)
neekenciu zadintuvo, nekenciu to bjauraus garso!!! ph34r.gif  brrrr.......

drinks_cheers.gif

iskart pagalvoju - ir vel i darba doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirma mintis, tai apsiziuret kuris is mano gyviu mane zadina biggrin.gif
Nes arba katinas arba suo, pradeda zadint minute iki zadintuvui nuskambant biggrin.gif O kai ima grot zadintuvas, tada pirmoji mintis "Velnias, kaip dar noreciau pamiegoti" doh.gif
Atsakyti
dar 5 minutes pamiegosiu ir poto jau kelsiuos.gerai kad mano darbas popiet,tai pramiegoti zinoma dar neteko
Atsakyti

siandieninio ryto pirma mintis-nors ir tvanas,as nesikelsiu !!!! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif BET...suskambus zaduintuvui antra karta teko vis delto ristis is lovos wacko.gif
Atsakyti
Mintys - eh ir vel i darba.Bet pasokdavai iskart ir eidavai kaisti arbatinuka.Ir su gerom nuotaikom. rolleyes.gif
Atsakyti