Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 13:57)
Zvilgterkite i veidrodi....WELCOME TO OUR PARTY lotuliukas.gif , jei sakote, kad cia zmones nervuojasi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš visiškai ramus. Ir puikios nuotaikos. Nuostabi diena šiandien.

QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 13:58)
sureikšminę santykius, jų svarbą, artimus ir mylimus žmones Jų jausmus. Manau tame daugiau tiesos.

Taip. Sureikšminę. Žmonės nemoka gyventi vieni. Jie pradeda reikalauti iš kitų. O tai dažniausiai baigiasi nusivylimu. Prisiminkit lūkesčius apie saulės vonias.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 15:10)
Taip. Sureikšminę. Žmonės nemoka gyventi vieni. Jie pradeda reikalauti iš kitų. O tai dažniausiai baigiasi nusivylimu. Prisiminkit lūkesčius apie saulės vonias.

Taigi, kad ir kitiems ji irgi grazi ir nuotaika gera tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 14:12)
Taigi, kad ir kitiems ji irgi grazi ir nuotaika gera tongue.gif

Nežiūrint į tai, kad jūsų vyras galbūt dabar kaip tik šnopuoja užgulęs kokią ilgakoję?
Atsakyti
Ir apskritai gyvenime ko daugiau? Istikymbes ar neistikimybes?
Galvoju, kad neistikimybes. Na cia taip naturaliau ir realiau.
Tai jei neistikimybes daugiau, kodel jos nelaikome norma?
Ar cia kaip su tobulumo siekimu?
O gal baznycia savo padare.. nevok, negeisk, nenorek...
Ir vagiam, ir geidziam, ir norim..
Hmm...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 14:10)

žmonės moka gyventi ir vieni, tiesiog jei jie negyvena vieni vadinasi yra gerai kaip yra, o jei nebegerai gyventi kartu, tada gyvena vieni ir jokios problemos dėl to nemato, bent jau aš taip galvoju
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 15:10)

O jūs pasirodo bailys....(sorry) Jūs nieko nereiklaujate, nes bijote nusivilti? Ir prašote, kad kiti iš jūsų nereikalautų, nes bijote juos nuvilti, nepateisinti lūkesčių?

Noriu jus nuvilti, žmonės nėra tobuli. Ir gyvena jie ne vieni. Ir jūs gyvenate ne vienas (arba aš nesuprantu, ką reiškia išmokti gyventi vienam...)
Todel vis gyvena ir vis mokosi- mokosi, ne kaip būti abejingais egoistas, o kaip gyventi kartu. Ir daryti gera ne tik sau.
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 14:18)
žmonės moka gyventi ir vieni, tiesiog jei jie negyvena vieni vadinasi yra gerai kaip yra, o jei nebegerai gyventi kartu, tada gyvena vieni ir jokios problemos dėl to nemato, bent jau aš taip galvoju

Tai apie ką mes tada čia diskutuojam?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 15:14)
Nežiūrint į tai, kad jūsų vyras galbūt dabar kaip tik šnopuoja užgulęs kokią ilgakoję?

O jūsų žmona pasirūpino prezervatyvais savo rankinuke dėl jūsų saugumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 14:14)

Jūs bereikalo skaudinate žmogų tokiais savo išsireiškimais, juk ne dėl to skaudu, kad taip yra, bet dėl to kad taip gali būti (ne dėl to kad yra toke galimybė, bet elementariai pamastai kas būtų jei būtų
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 14:19)
Todel vis gyvena ir vis mokosi- mokosi, ne kaip būti abejingais egoistas, o kaip gyventi kartu. Ir daryti gera ne tik sau.

Ir kaip jiems sekasi? Gal geriau tiesiog būti laimingam ir tiek?
Aš pasirinkau būti laimingu. Jūs rinkitės kvaršinti sau galvą dėl neištikimybės. Aš tik gūžteliu pečiais ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 15:20)
Tai apie ką mes tada čia diskutuojam?

Kaip pateisinti neištikymybę
Atsakyti
Idomus pokalbiai biggrin.gif Niekada neprieisit sitos temos pagaigos, filosofuot galima iki begalybes, nes vyrai ir moterys yra SKIRTINGI, ir tai yra JEGA, man fainai kad vyrai kitokie ir i daug ka ju poziuris yra kitoks, valio! Esme tame, su kokia asmenine pozicija jus galit gyvent, ir ka jus darysit jei suzinosit ta ar ana, Kiek jums REIKIA tu ziniu kad galetumet gyvent darniai savo viduje, sirdyje ir su JUO. is kiekvienos istikimybes, ar neistikimybes istorijos galima romanus prirasyt. nera apibrezimo istikimybes, ir gerai kad nera, uz tai galim patys susikurt smile.gif
Atsakyti