Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 14:26)
Jei nusprendžiate skirtis - tai tiesiog skirkitės, nelaukiant pačio neištikimybės fakto, nes anksčiau ar vėliau jis bus, o laikas brangus.
Jeis nuspręsite nesiskirti - tai nekvaršinkite daugiau sau galvos neištikimybėmis, nes sprendimą jūs jau priėmete.
A tep? biggrin.gif

o aš mėginsiu daryti taip kad tos neištikimybės nė kvapo nebūtų, o jei neduok dieve bus, aš gi sakau neatleisiu tai tikrai, bet ar gyvensiu ar ne... tai priklauso nuo situacijos. Nes neatleisti tai nereiškia kad kiekvieną dieną prikaišioji, gyveni tiesiog dėl to kad taip yra gerai ir neskubėdamas ieškaisi kitos išeities

Tiesa jūsų pasakymas šitas, labai primena tą posakį jei žinotum kad krisi pasidėtum pagalvę... tai kodėl mes neprisirišę pagalvės prie užpakalio visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 15:33)
Ne, nesu tikras. Bet matote, vyrai įvaikina savo vaikus (ypač sūnus). Tėvystė - tai sąmoningas pasirinkimas. Jei motinystė  - tai instinktas, tai tėvystė - sąmoningas mąstančios asmenybės veiksmas.

Jėrguteliau, kaip faina, nežinojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reiks ne kuriems priminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 14:33)
1. Šiaip vertėtų paklausti.
2. O norėtumėt, kad ji pakeistų situaciją?
3. o saket, kad nezinote neistikimybes atspalviu tongue.gif  Melagis...

1. Kokia prasmė?
2. Man tai neturi visiškai jokio skirtumo.
3. Jūs jaučiate malonumą mane "žemindama"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 14:30)
Tada gal jau buvo, arba yra biggrin.gif Veltui nieko nebūna, juk jūs nesate naivi biggrin.gif

Vadinasi aš naivi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 14:34)
Tiesa jūsų pasakymas šitas, labai primena tą posakį jei žinotum kad krisi pasidėtum pagalvę... tai kodėl mes neprisirišę pagalvės prie užpakalio visada smile.gif

O jūs statybininkus matėt? Su šalmais bestijos vaikšto... Kaži kodėl?
Papildyta:
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 14:36)
Vadinasi aš naivi smile.gif

Praeis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 15:35)
1. Kokia prasmė?
2. Man tai neturi visiškai jokio skirtumo.
3. Jūs jaučiate malonumą mane "žemindama"? biggrin.gif

1. Prasmė visada yra, jei žmogus tau svarbus ir nori žinoti, ką jis jaučia šalia tavęs gyvendamas. Ir jei nebijai sužinoti tikra tiesą, jei bijai, geriausia pasakyti "kad klausimas neturi prasmės"
2. Nuo to tik jums blogiau.
3. teisingai parasete "zemindama" kabutese lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaltinimai neištikimybe... Tai reikalavimas, kad žmogus ribotu savo gyvenimą priklausomai nuo jūsų statuso.
Jei jūsų vaikas prieitų prie jūsų ir pasakytų - "mama, o Jonuko mama daug geresnė už tave". Ar jūsų vaikas būtų jums neištikimas?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 15:41)
Kaltinimai neištikimybe... Tai reikalavimas, kad žmogus ribotu savo gyvenimą priklausomai nuo jūsų statuso.
Jei jūsų vaikas prieitų prie jūsų ir pasakytų - "mama, o Jonuko mama daug geresnė už tave". Ar jūsų vaikas būtų jums neištikimas?

Statusa du zmones pasirenka kartu -vadinasi ir taisykliu turetu abu laikytis.

Tai jei jus neistikimas su "geresnemis", kokio velnio gyvenate su zmona ir auginate isunyta vaika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 14:44
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 14:39)
1. Prasmė visada yra, jei žmogus tau svarbus ir nori žinoti, ką jis jaučia šalia tavęs gyvendamas. Ir jei nebijai sužinoti tikra tiesą, jei bijai, geriausia pasakyti "kad klausimas neturi prasmės"
2. Nuo to tik jums blogiau.
3. teisingai parasete "zemindama" kabutese lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

1. Prasmės iš vis nėra. Niekur. Kam reikalinga tiesa? Ką man su ja veikti? Beje apie klausimus ir atsakymus. Ir ši linksma tema prasidėjo nuo autorės klausimo savo vyrui - "brangusis, ar tu man ištikimas"? Ir vyras atsakė manau gana protingai - "jei nenori išgirsti atsakymo - neklausk klausimo".
Manau būtet šiuo atsakymu galima įvardinti visą šią temą. Jūs klausiate ar gali vyras būti ištikimas. Atsakymas - gali. Bet jei jūs paklausite ar jis buvo/yra/bus ištikimas, atsakymas - ne.
Ir vat šitas atsakymas jums nepatinka, jūs pradedate ginčytis. Bet kam tada klausti klausimo?
2. Man labai gerai. Ir jums to linkiu biggrin.gif
3. Aš toks protingas..
Atsakyti
Užvakat susipažinau su vedusiu. Fainas toks visai. Toks iš serijos "pasirašyčiau"....Kaži, prasidėti , ar - ne?
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 14:43)
Tai jei  jus neistikimas su "geresnemis", kokio velnio gyvenate su zmona ir auginate isunyta vaika lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jūs klausiate labai daug klausimų, bet jūs negirdite atsakymų. Nenorite jų išgirsti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 15:14)
Nežiūrint į tai, kad jūsų vyras galbūt dabar kaip tik šnopuoja užgulęs kokią ilgakoję?

o tavo zmona prazergusi kojyciu nei aikcioja, kol tu supermamoj sedi?
Atsakyti