Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 17:38)
aaaaa... tik tiek? o tai kitos moterys kurios galėtų su jumis miegoti nesuteiktų gerų emocijų? smile.gif

Aš rašiau apie savo sūnų. Ir Lietuvos įstatymus, kurie man nepalankūs.
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 17:39)
Dar parašė "Vyras ir vaikas" .

Skaičiau. Žmona buvo nusipirkusi. Niekalas. Ypač pabaiga.
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 18:38)
aaaaa... tik tiek? o tai kitos moterys kurios galėtų su jumis miegoti nesuteiktų gerų emocijų? smile.gif

man atrodo, kad Jūs mėginate mus įtikinti, kad mes taip nemastytumėte, bet turbūt Jūs tokiu būdu norėtumėte kad Jūsų žmonos nuomonė taip pat pasikeistų

turbut tos emocijos kitokios g.gif Kaip ir neturi zmogus kito atsakymo, kam reikalinga neistikimybe, -tik del instinktu, turbut blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 17:42
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 17:41)

Dėl to niekalas, kad pabaiga labai gyvenimiška ar "teisinga" šių dienų standartais? biggrin.gif
O kaip jums filmas "Kramer prieš Kramerį".

Tada jums parekomenduosiu Yalomo "Gydymas Šopenhaueriu" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 07 kovo 2008 - 17:55
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 18:41)
Aš rašiau apie savo sūnų. Ir Lietuvos įstatymus, kurie man nepalankūs.
Papildyta:

medini, teks daryti vel korektura lotuliukas.gif . Arba pritaikyti dvigubus standartus

As klausiau, "kam jie jums (zmona ir vaikas)". Jus atsakete, cituoju: "Jie dažnai sukelia man malonius išgyvenimus. " (atrodo 10 psl...apytiksliai, galite zvilgterti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 17:47
QUOTE(laureta @ 2008 03 06, 22:50)
Zmones tuokiasi is meiles.
Tik veliau buna seima, kurioje turi buti pagarba ir pasitikejimas. Meile buvo iki santuokos, ji liko ir po jos.

Tai kaip tau be pagarbos ir pasitikėjimo atsiras meilė.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 17:39)
Tony Parsons ( nuoroda ). Dar parašė "Vyras ir vaikas" ir "Vyras ir žmona". Aišku tai tik grožinė literatūra, nepretenduoja į jokius rimtus veikalus, bet yra neblogų pamastymų.

ačiū
Papildyta:
niu aš užsuksiu vėliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 17:46)
medini, teks daryti vel korektura lotuliukas.gif . Arba pritaikyti dvigubus standartus

As klausiau, "kam jie jums (zmona ir vaikas)". Jus atsakete, cituoju: "Jie dažnai sukelia man malonius išgyvenimus. " (atrodo 10 psl...apytiksliai, galite zvilgterti)

Iš kur jūs tokia tūpa?
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 13:17)
Tikiuosi ir jus jiems  lotuliukas.gif Bet kam tada seima reiklainga, juk malonus isgyvenimai galimi ir be seimos -ir rupestelio maziau, isipareigojimu  blink.gif

Matote, būdamas vyras negaliu turėti savo vaikų. Tam man reikalinga moteris. Pagal Lietuvos įstatymus vyrui draudžiama vienam auginti vaikus. Todėl aš gyvenu patį geriausią gyvenimą, koks tik gali būti šiuo laiko momentu....
Atsakyti
[quote=Medinis,2008 03 07, 18:54]
Iš kur jūs tokia tūpa?

Matote, būdamas vyras negaliu turėti savo vaikų. Tam man reikalinga moteris. Pagal Lietuvos įstatymus vyrui draudžiama vienam auginti vaikus. Todėl aš gyvenu patį geriausią gyvenimą, koks tik gali būti šiuo laiko momentu....[/quote]
[/quote]

O kodel necituojate apie malonumo suteikima. Nesmagu...zodziu is dainos neismesi....

O kita citata - Tarsi tai irodo, kad zmona jums reikalinga kaip mylimas zmogus. Tai netgi slykciau. Vartotojiskas poziuris.

O tupa as kodel? kad nesuprantu jus sh...malimo lotuliukas.gif Jus taip ir neatsaket, kam reiklainga neistikimybe, tik bandete irodyti, kad jusu gyvenimo budas pranasesnis. o kuo, kad zmones debilai, jei gyvena ne tik sau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O moteris, tik irankis jusu gyvenime -malonumui....ir jusu gyvenimui paivairinti. Juk jus pasakete, kad darote gera tik sau....(ar ir vel noresite sakyti, kad nesakete, ar sakete kitaip-tokiu atveju, pries maigydamas klavisus savo fantazijoms isreiksti -sukaiciuokite bent iki triju -kad paskui netektu raudonuoti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 18:04
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 17:57)
O tupa as kodel?

Nežinau, nesu daktaras.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 19:00)
Nežinau, nesu daktaras.

Tai as jau supratau, kad viska tik is savo gyvenimiskos patirties deliojate ax.gif ir sunkiai pakeliate kritika (Labai vyriska lotuliukas.gif) lotuliukas.gif, nes tik jus visada teisus lotuliukas.gif Vis raginate kitus atsistoti ir pasiekti jusu lygi, raginate .... O cia tokie visi tupi, "nemastantys".
Papildyta:
Niu, ka gero ilgo savaitgalio visiems. Leisiu Mediniui atsikvepti nuo savo tupumo ir varau diedui seimos taisykliu aiskinti, gal supras... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 18:06
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 18:07)
Tai as jau supratau, kad viska tik is savo gyvenimiskos patirties deliojate ax.gif  ir sunkiai pakeliate kritika (Labai vyriska lotuliukas.giflotuliukas.gif, nes tik jus visada teisus lotuliukas.gif  Vis raginate kitus atsistoti ir pasiekti jusu lygi, raginate .... O cia tokie visi tupi, "nemastantys".
Papildyta:
Niu, ka gero ilgo savaitgalio visiems. Leisiu Mediniui atsikvepti nuo savo tupumo ir varau diedui seimos taisykliu aiskinti, gal supras... lotuliukas.gif

gero savaitgalio kopyte smile.gif

visa diskusija buvo smagi, iki tol kol pradeda izeidineti vieni kitus biggrin.gif na bet kinijoij politikai net susimusha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 06:07)

tu vyras ar moteris? Niekaip nesuprantu.
1.rasai visa diena...nedirbi...naudoji judancias galvytes...esi pagyvenus moteriske.
2.kovoji...nekenti kritikos...nori buti reiksminga...jaunas vyrukas.

nusprendziau, kad esi vidutinio amziaus lezbiete...

Jei as klystu -gali neatsakyt.
Atsakyti