Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 16:55)
Aš jums atsakiau. Vyras jums taip pat atsakys, bet vėliau. Tikiuosi, kad jūs tik per jauna.
Juokingiausia bus, jei jūs pati pirmoji būsite neištikima savo vyrui, o jis jus mylės ir lauks kaip šuniukas... Oi kiek tokių istorijų žinau... Smagu žiūrėti kaip žmonės save apgaudinėja. Filosofijai nuteikia..

va va vadinasi yra prielaida kai vyras gali būti ištikimas smile.gif

aš visada kalbu tai ka galvoju dabar, kokie principai yra pas mane dabar, o kai bus man kokia 80 metų, jei dar papaudysiu klavišus... parašysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 16:57)
aš visada kalbu tai ka galvoju dabar, kokie principai yra pas mane dabar, o kai bus man kokia 80 metų, jei dar papaudysiu klavišus... parašysiu biggrin.gif

Jūs prisiekėte visam gyvenimui. Prisiekėte. Ir dabar jau abejojate priesaika? Gal jūs ne tokia beviltiška g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 17:45)
Nežinau, neklausiau.

nu kaip cia taip blush2.gif O tai jus su zmona pagal priesaika ar kaip "dauguma" pagal susitarima mirksiukas.gif seimos gyvenima gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 16:59)
Jūs prisiekėte visam gyvenimui. Prisiekėte. Ir dabar jau abejojate priesaika? Gal jūs ne tokia beviltiška  g.gif

aš apie nuomonę, o ne apie vaikus priesaikas, pareigas biggrin.gif

va norėjau paklausti Jūsų, kodėl pvz Jūs bijote prisipažinti kad esate neištikimas savo žmonai, ką? bijote kažką prarasti?

oij taip aš beviltiška smile.gif

o jūs skaitot tik tuos sakinius kurie jums nors kiek naudingi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Woblienė: 07 kovo 2008 - 17:03
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 17:13)
Tada tai ne priesaika, o ta pati sutartis. Nusivyliau jumis. Esate tokia pat, kaip dauguma, o galvojau, kad jūs idėjinė... Kol jums patogu - jūs laikotės susitarimo, kai nepatogu - nebe.
Nevadinkite sandėrio priesaika. Priesaika tai visiškai kas kita.
Ir dar palinkėjimas savaitgaliui - neverskite savo vyro meluoti, neklausinėkite klausimų, į kuriuos nenorite išgirsti atsakymų. Jam ir taip nelengva.

Vadinasi lengviau yra meluoti...ir gyventi dairantis per peti, kad neuztiktu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 17:02)
va norėjau paklausti Jūsų, kodėl pvz Jūs bijote prisipažinti kad esate neištikimas savo žmonai, ką? bijote kažką prarasti?

O iš kur jūs ištraukėte, kad aš neištikimas savo žmonai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 17:04)
O iš kur jūs ištraukėte, kad aš neištikimas savo žmonai?  blink.gif

aš apskritai, kaip jūs sakote kad neatsako vyrai, arba kad man atsakis kažkada vėliau? kodėl bijo jūsų nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 17:07)
kodėl bijo jūsų nuomone?

Nes nori su jumis gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 18:04)
O iš kur jūs ištraukėte, kad aš neištikimas savo žmonai?  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na, nieku nepraset, kad esate istikimas, o rasete, kad vyrai buvo, yra ir bus neistikimi. Tik mielos zmonos, neklausinekite, nieko nereikalaukit, leiskit gyventi sau, nes kitaip teks keisti situacija....
o jei, jus istikimas, tai ryskiai tuomet neturite kur realizuoti savo fantaziju apie instinktus ir gyvenima tik sau ...tada tikrai reikia keisti situacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 17:32
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 17:08)

Priskyriau jus prie "nemąstančių". Esate padėta į lentynėlę. Neverta dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 18:10)
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 17:08)

Priskyriau jus prie "nemąstančių". Esate padėta į lentynėlę. Neverta dėmesio.

ir ka man dabar daryti g.gif , demesio jusu nereikia, jusu nuomone apie mano mastyma man nesvarbi....

Vadinasi, 1:0.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 17:16
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 17:08)
Nes nori su jumis gyventi.

va čia tai dilema ir prasideda.... Vyras veda moterį, gyvena jie gal ir gražei, vyras nueina į šoną, nes žmona jam kažko negali suteikti, bet bijo pasakyti, kad jis nuėjo, nes nori gyventi su žmona, o žmona tuom tarpu, nori žinoti, kad vyras nueina kažkur ir tada priimti sprendimus.... Čia gali būti ir atvirkščiai... Va čia dileme, jei nori gražei gyventi, tai kam eini į kairę, o tuo labiau jei manai kad tai normalu ir teisinga, tai kam tai slėpti...? Juk žmona ne laukinė smile.gif ar ne kvailė. dabar aš sakysiu ką galvoju jei dabar taip būtų: Nugi gyvenčiau kaip gyvenus, bet jau neduočiau ir nebepasitikėčiau. Jis man mirtų kaip mano mylimas žmogus, liktų tik tas žmogus kurio aš nepažystu ir pažindintumėmės per naujo, bet jei juo nepasitikiu, tai nemanau kad gyventumėm toliau kaip sutuoktinei, gal kavytės ryte išgertumėm kartu. Tai ar to bijo vyrai? kad jais nebepasitikės? nemaitins neskalbs, negasu tada kada nori? va būtent ką bijo prarasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Woblienė: 07 kovo 2008 - 17:17