Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(alter ego @ 2008 05 15, 14:49)
Aha, kuom?  g.gif

tai kuri kurios paklause, as taves ar tu manes?

klausimas i klausima irgi geras atsakymas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 15 gegužės 2008 - 13:54
QUOTE(pincius @ 2008 05 15, 14:11)
na paciu vyru zodziais,tas kas nenori buti nuvyliotas ir sugundytas,jo ir nesugundysi... g.gif

Vyras prisigėrė iki sąmonės netekimo, bet autopilotu grįžo namo. Ryte pabunda lovoje vienas, galvoja - "na dabar tai šakės, nuo žmonos gausiu, ir taip bloga, jėgų nėra..." Sudejuoja...
Į kambarį tyliai įeina žmona su padėklu. Ant padėklo guli aspirino tabletės, mineralinis, garuoja kava, sukrauti sumuštiniai... Žmona meiliai šypsosi, akutės žybsi....
Vyras mintyse padaužo sau per veidą, apsigraibo, kad nemiega. Išgeria aspiriną, kavą, papusryčiauja... Jausmas, kad miega, ar per klaidą pateko į rojų vis dar neišsisklaidė. Sukaupęs drąsą klausia žmonos - "ką aš dariau vakar grįžęs?"
- Brangusis, tu grįžai visas girtas, net kelnių nesugebėjai nusimauti. Aš įverčiau tave į lovą ir kai norėjau nurengti, tu stūmei mane ir kartojai - "atstok, k...a, aš vedęs".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 15 gegužės 2008 - 13:56
QUOTE(laureta @ 2008 05 15, 14:53)
tai kuri kurios paklause, as taves ar tu manes?

klausimas i klausima irgi geras atsakymas  mirksiukas.gif

Man tai įdomu ką jūs atsakytumėt būtent į tokį savo klausim (juk prieš tai rašėt kad skiriasi). Ką norėjot paklaust (pasakyt) tokiu savo klausimu?

O aš tai atsakyčiau, kad nelabai kuo ir skiriasi (visur visokių yra).
Atsakyti
Laureta, jūs vis viniojat į vatą, nesuprantu kam. Idealizuojat užsieniečius vyrus, nes pati tokį turit. O gal iš tikrųjų nesuprantat? Jeigu jums nesisekė su vietiniais vyrais, nereikia dabar jų visų pamazgomis apipilinėti. Ir nereikia tų užsieniečių idealizuoti. Kiekvienas iš mūsų gauna tokį partnerį, kokio tuo momentu vertas.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 05 15, 14:56)
Man tai įdomu ką jūs atsakytumėt būtent į tokį savo klausim (juk prieš tai rašėt kad skiriasi). Ką norėjot paklaust (pasakyt) tokiu savo klausimu?

Vakarietiska kultura man priimtinesne ir tiek. O vyru (uzsienieciu ir lietuviu) skirtumas yra (bet tai jau mano asmenine nuomone).
Papildyta:
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 05 15, 15:02)
Laureta, jūs vis viniojat į vatą, nesuprantu kam. Idealizuojat užsieniečius vyrus, nes pati tokį turit. O gal iš tikrųjų nesuprantat? Jeigu jums nesisekė su vietiniais vyrais, nereikia dabar jų visų pamazgomis apipilinėti. Ir nereikia tų užsieniečių idealizuoti. Kiekvienas iš mūsų gauna tokį partnerį, kokio tuo momentu vertas.

kur suvyniojau? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jus taip rasot, nes taip norisi. Ne as taip kalbu. Ir pamazgomis neapipilineju nei lietuviu, nei uzsienieciu.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 05 03, 19:23)
gyriau.
as bjauriu filmu prisiziurejau apie lietuvius kaip elgiasi su moteris, o apie rusiskus filmus isvis tyliu.
vat tavo lietuvis tau, o ne kitoms.

g.gif Laureta,cia turbut ne tavo zodziai,cia siaip... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 05 05, 16:31)
Tinginys su tinginiu negyvena ir santuokos nekuria. Kaip uzsienieciu mastysena kazkuom neypatinga, tai ta pati galiu pasakyti ir apie lietuvius vyrus. Deja, ju yra labai puikiu, bet ju yra vienetai.

Pagal tave lietuviai vyrai isnyks kaip dinozaurai,nes pasak taves,normaliu vienetai.Ir cia skaitai,kad neaukstini vakarieciu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydulis @ 2008 05 15, 16:27)
g.gif Laureta,cia turbut ne tavo zodziai,cia siaip... doh.gif

cia ne siaip rasiau, o i kazkieno komentara atsakiau. Nereikia iskraipyti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 15 gegužės 2008 - 15:39
QUOTE(laureta @ 2008 05 15, 14:37)
cia ne siaip rasiau, o i kazkieno komentara atsakiau. Nereikia iskraipyti

As iskraipyt nesistengiu,bet tavo neigiamos nuostatos tikrai jauciamos,todel ir uzkliuvo.Paprasciausiai gyvendamas cia,kur esu,aplinkui matau ir zinau daug pavyzdziu,kada uzsienietis nuvyle,apgavo ir t.t.Geru deja vienetai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydulis @ 2008 05 15, 16:45)
As iskraipyt nesistengiu,bet tavo neigiamos nuostatos tikrai jauciamos,todel ir uzkliuvo.Paprasciausiai gyvendamas cia,kur esu,aplinkui matau ir zinau daug pavyzdziu,kada uzsienietis nuvyle,apgavo ir t.t.Geru deja vienetai... smile.gif

ar del to jaustis kaltai, kad nesutikau vietinio saunaus vyro?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 05 15, 14:52)
ar del to jaustis kaltai, kad nesutikau vietinio saunaus vyro?

Ne,kaltai jaustis tikrai nereikia schmoll.gif ,bet reiketu susilaikyt nuo tokiu fraziu"tavo lietuvis-tau,o ne kitoms".Stipriai pasakyta,tik pasakei uz visas... biggrin.gif ,o ne manau,kad visos su tuo sutiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydulis @ 2008 05 15, 17:00)
Ne,kaltai jaustis tikrai nereikia schmoll.gif ,bet reiketu susilaikyt nuo tokiu fraziu"tavo lietuvis-tau,o ne kitoms".Stipriai pasakyta,tik pasakei uz visas... biggrin.gif ,o ne manau,kad visos su tuo sutiktu mirksiukas.gif

o kuo si fraze bloga? Juk vedes vyras kita moteri, ne mane. Tai ir pasakiau i jos komentara, kad jos vyras lietuvis jai, o ne kitoms. Galbut reikejo parasyti zodeli "kitai". Taip butu tikslingiau. Si pokalbi pamenu gerai. Tad paciam neprosal paskaityti visa, o ne istrauka. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki labai prasau uzpildykit anketa sia nuoroda blush2.gif http://www.apklausa.....php?form=15779 labi dekui uz nuomones, jusu tsakymai bus panaudoti diplominiam darbui rasyti smile.gif
Atsakyti