Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(GalBut @ 2008 12 19, 16:47)
Aš ir primečiau,ko tas durnius durnus klausimus uždavinėja...bet pagalvojau...na yra variantų...

O kur tas klausimo durnumas????

Kestukaz mano, kad "skaudi teisybė geriau nei ilgalaikis melas". Ir išties kuo gi ta teisybė gersnė už melą?? O gal tik todėl, kad mato 2 spalvas - baltą ir juodą. Deja, gyvenime tokių spalvų labai nedaug, kur kas daugiau įvairiausių pustonių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TetisG: 22 gruodžio 2008 - 07:23
QUOTE(TetisG @ 2008 12 22, 07:22)
O kur tas klausimo durnumas????

Kestukaz mano, kad "skaudi teisybė geriau nei ilgalaikis melas". Ir išties kuo gi ta teisybė gersnė už melą?? O gal tik todėl, kad mato 2 spalvas - baltą ir juodą. Deja, gyvenime tokių spalvų labai nedaug, kur kas daugiau įvairiausių pustonių...

Kestukaz'o manymu teisybė yra geresnė už melą todėl, kad toks jo supratimas. Pavadinkime tai - asmenybės išauklėjimas bei asmeninė pasaulėžiūra, supratimas. Ir tai nereiškia, kad žmogus mato tik juoda arba balta, gal tiesiog toks yra jo skirstymas: isdavyste, ir neigimas, kad isduodi - blogai; isdavyste ir prisipazinimas, kad isduodi - gerai....
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2008 12 22, 11:55)
Kestukaz'o manymu teisybė yra geresnė už melą ......  gal tiesiog toks yra jo  skirstymas: isdavyste, ir neigimas, kad isduodi - blogai; isdavyste ir prisipazinimas, kad isduodi - gerai....

Na, pasvarstykime smile.gif
"Išdavystė ir neigimas - blogai" - nieks to nežino, maksimum gali tik įtarti. Įtarimai išsklaidomi neigimu, susitaikoma, ir viskas lieka kaip buvę.
"Išdavystė ir prisipažinimas - gerai" - didžiulis skandalas, indų daužymai, išsiskyrimas, nors tai buvo vienintelis nuklydimas į kairę. Nervų tampymas, depresija, net ir pasilikus drauge - kažkurio nuoskauda, beveik iki gyvenimo galo.
Tai kuris variantas geresnis????

Reikia apie teisybę?
1. "Brangioji, tu taip šiandien švyti, tu tiesiog nuostabi"
2. "Blyn, kaip prastai šiandien atrodai, pažiūrėtum į save kritiškai - iš namų kojos nekeltum"
Ar renkantis variantą, svarbu, kuris iš jų teisybė???
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2008 12 22, 15:32)
Na, pasvarstykime  smile.gif
"Išdavystė ir neigimas - blogai" - nieks to nežino, maksimum gali tik įtarti. Įtarimai išsklaidomi neigimu, susitaikoma, ir viskas lieka kaip buvę.
"Išdavystė ir prisipažinimas - gerai" - didžiulis skandalas, indų daužymai, išsiskyrimas, nors tai buvo vienintelis nuklydimas į kairę. Nervų tampymas, depresija, net ir pasilikus drauge - kažkurio nuoskauda, beveik iki gyvenimo galo.
Tai kuris variantas geresnis????

Reikia apie teisybę?
1. "Brangioji, tu taip šiandien švyti, tu tiesiog nuostabi"
2. "Blyn, kaip prastai šiandien atrodai, pažiūrėtum į save kritiškai - iš namų kojos nekeltum"
Ar renkantis variantą, svarbu, kuris iš jų teisybė???

Pasvarstykime smile.gif
Na ir kas, kad didziulis skandalas, pykciai, indu dauzymai ir pan. Negi svarbiausia yra tik nauda sau? Žmogus yra savanaudis iš prigimties, tai sutinku, kad kiekvienas ieškosi kaip jam geriau, tačiau ar yra teisinga,dora laikyti žmogų šalia savęs pririšus jį melu? Ir visai nesvarbu ar tai vienas nuklydimas, ar jau ne pirmas, visų pirma, jei jau nuklysti kažkur, tai turėk drąsos ir prisipažinti. O melo kojos trumpos, nepatartina naiviai tikėtis, kad pameluosiu ir viskas bus gerai, vistiek tiesa išlenda.

O jei apie teisybę, tai nereikia pulti į tokius kraštutinumus, teisybę galima pasakyti ir šiek tiek subtiliau smile.gif

Tai tik mano nuomonė bei supratimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2008 12 22, 17:01)
Pasvarstykime smile.gif
Na ir kas, kad didziulis skandalas, pykciai, indu dauzymai ir pan. Negi svarbiausia yra tik nauda sau? Žmogus yra savanaudis iš prigimties, tai sutinku, kad kiekvienas ieškosi kaip jam geriau, tačiau ar yra teisinga,dora laikyti žmogų šalia savęs pririšus jį melu?  Ir visai nesvarbu ar tai vienas nuklydimas, ar jau ne pirmas, visų pirma, jei jau nuklysti kažkur, tai turėk drąsos ir prisipažinti. O melo kojos trumpos, nepatartina naiviai tikėtis, kad pameluosiu ir viskas bus gerai, vistiek tiesa išlenda.

O jei apie teisybę, tai nereikia pulti į tokius kraštutinumus, teisybę galima pasakyti ir šiek tiek subtiliau smile.gif

Tai tik mano nuomonė bei supratimas 4u.gif

Nauda sau?????
O ar nepagalvoji apie šalia esantį žmogų??? Taip, jei lakstai paskui kiekvieną - tuomet tikrai nėra prasmės slėpti, nes artimas žmogus tau nėra svarbus. Tuomet gali sakyti - taip aš nuėjau į šalį ir drąsiai apie tai pasakiau - štai koks aš sąžiningas. O kas nuo tavo pasakymo pasikeitė, išskyrus tai, kad dar įskaudinai artimą žmogų??? Tikiesi atleidimo ir palaikymo - nebūkim naivūs - tokie dalykai nepamirštami. Susigražinti tai kas nutiko - laiko atgal nepasuksi. Na, nematau nė vieno pliuso prisipažinime...
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2008 12 22, 16:35)
Nauda sau?????
O ar nepagalvoji apie šalia esantį žmogų??? Taip, jei lakstai paskui kiekvieną - tuomet tikrai nėra prasmės slėpti, nes artimas žmogus tau nėra svarbus. Tuomet gali sakyti - taip aš nuėjau į šalį ir drąsiai apie tai pasakiau - štai koks aš sąžiningas. O kas nuo tavo pasakymo pasikeitė, išskyrus tai, kad dar įskaudinai artimą žmogų??? Tikiesi atleidimo ir palaikymo - nebūkim naivūs - tokie dalykai nepamirštami. Susigražinti tai kas nutiko - laiko atgal nepasuksi. Na, nematau nė vieno pliuso prisipažinime...

Nesupratom šiek tiek vienas kito matyt smile.gif
Aš kalbėjau apie tai, kad NEPRISIPAŽINDAMAS žmogus ieško naudos sau.
Pliusai prisipažinime: doras elgesys su artimu žmogumi. Kodėl jis turi būti apgaudinėjamas už kažkieno padarytas klaidas? Šiuo atveju tinka posakis: nedaryk kitam to, ko pats nenorėtum patirti.
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2008 12 22, 17:52)
Nesupratom šiek tiek vienas kito matyt smile.gif
Aš kalbėjau apie tai, kad NEPRISIPAŽINDAMAS žmogus ieško naudos sau.
Pliusai prisipažinime: doras elgesys su artimu žmogumi. Kodėl jis turi būti apgaudinėjamas už kažkieno padarytas klaidas? Šiuo atveju tinka posakis: nedaryk kitam to, ko pats nenorėtum patirti.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir kur to doro elgesio su artimu žmogumi pliusas????
Kokia NAUDA SAU, jei pripažįsta????

Dorybe, sąžiningumas, teisybė - gražūs žodžiai, bet tikrai ne visuomet naudingi ABIEM pusėm. Tiesa, kartais kad tą suprastum ne vieną pūdą druskos reikia kartu suvalgyt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 12 21, 15:26)
Uzdekime vyram spynas ant klyno!  Tada galesim ramiai draugem pasakot ,, o vat mano tai tikrai nenueis...,,
Kita vertus nores ir ta spyna nusigrauz! Ir nieko tu cia nepadarysi! Tokia jau gamta  lotuliukas.gif

jus teigiat nera vyru istikimu?
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2008 12 22, 19:36)
jus teigiat nera vyru istikimu?

Nors klausimas ir ne man. Yra ištikimų vyrų. Tik, vat kažkaip visi kuriuos galiu įtart ištikimybe - alkoholikai.
P.s. Nekalbu apie neišgyvenusius kartų bent 10 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2008 12 23, 04:22)
Nors klausimas ir ne man. Yra ištikimų vyrų. Tik, vat kažkaip visi kuriuos galiu įtart ištikimybe - alkoholikai.
P.s. Nekalbu apie neišgyvenusius kartų bent 10 metų  smile.gif

Nu dar yra kapinėse... Ir beprotnamyje... lotuliukas.gif
O aš manau, kad ištikimybė nėra jokia dorybė. Išdavystė yra nusikaltimas, o ištikimybė? O kas čia per "šventas" daiktas, kad taip ją reikšmint reikia? Ar čia daugelis nuo baudžiavinio dorovės mentaliteto taip ir neatsiplėšė? Ot tai didelis daiktas seksualinio gyvenimo paįvairinimas? Tpfu, smulkmena, ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2008 12 22, 17:08)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ir kur to doro elgesio su artimu žmogumi pliusas????
Kokia NAUDA SAU, jei pripažįsta????

Dorybe, sąžiningumas, teisybė - gražūs žodžiai, bet tikrai ne visuomet naudingi ABIEM pusėm. Tiesa, kartais kad tą suprastum ne vieną pūdą druskos reikia kartu suvalgyt...  smile.gif

Nieko labai juokingo nematau.
Pateikite, prašau, man melavimo antrajai pusei pliusus, nauda SAU. Bet ne tokius, kad pasilinksminau su kita, pamelavau, nežino, o man labai gerai, nes "gavau" ir iš tos ir iš šitos vakare "gausiu". O ką nors konkretesnio.

Tiesos sakymo pliusu as Jums daug prisakiau, tačiau kiekvienas juos traktuojame savaip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TetisG @ 2008 12 23, 03:22)
P.s. Nekalbu apie neišgyvenusius kartų bent 10 metų  smile.gif

Norėjau pasiteirauti: o pats esate ištikimas?
Jeigu nenorite, neatsakinėkite.
Papildyta:
QUOTE(As_tik_as @ 2008 12 23, 07:57)
Nu dar yra kapinėse... Ir beprotnamyje...  lotuliukas.gif
O aš manau, kad ištikimybė nėra jokia dorybė. Išdavystė yra nusikaltimas, o ištikimybė? O kas čia per "šventas" daiktas, kad taip ją reikšmint reikia? Ar čia daugelis nuo baudžiavinio dorovės mentaliteto taip ir neatsiplėšė? Ot tai didelis daiktas seksualinio gyvenimo paįvairinimas? Tpfu, smulkmena, ir tiek.  smile.gif

Nenoriu nieko mokinti kaip gyvent arba moralizuot.
O kur šioje situacijoje dingo pvz. atsakomybė? Ir kas tada yra Dorybė?

P.S. Prie ko čia baudžiavinis dorovės mentalitetas? O gal aš kažką praleidau ir jau egzistuoja toks reiškinys kaip "radikalusis laisvųjų pažiūrų mentalitetas"....? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2008 12 23, 10:48)
Nieko labai juokingo nematau.
Pateikite, prašau, man melavimo antrajai pusei pliusus, nauda SAU. Bet ne tokius, kad pasilinksminau su kita, pamelavau, nežino, o man labai gerai, nes "gavau" ir iš tos ir iš šitos vakare "gausiu". O ką nors konkretesnio.

Tiesos sakymo pliusu as Jums daug prisakiau, tačiau kiekvienas juos traktuojame savaip mirksiukas.gif
Papildyta:
Norėjau pasiteirauti: o pats esate ištikimas?
Jeigu nenorite, neatsakinėkite.
Papildyta:
Nenoriu nieko mokinti kaip gyvent arba moralizuot.
O kur šioje situacijoje dingo pvz. atsakomybė? Ir kas tada yra Dorybė?

P.S. Prie ko čia baudžiavinis dorovės mentalitetas? O gal aš kažką praleidau ir jau egzistuoja toks reiškinys kaip "radikalusis laisvųjų pažiūrų mentalitetas"....? blink.gif

Jeigu jau suformulavote "radikalusis laisvųjų pažiūrų mentalitetas", tai taip ir yra... Ir nieko čia įstabaus. mirksiukas.gif
Atsakyti