QUOTE(jaspis @ 2008 12 23, 10:48)
Nieko labai juokingo nematau.
..........
Norėjau pasiteirauti: o pats esate ištikimas?
Jeigu nenorite, neatsakinėkite.
Papildyta:
Nenoriu nieko mokinti kaip gyvent arba moralizuot.
O kur šioje situacijoje dingo pvz. atsakomybė? Ir kas tada yra Dorybė?
......
Na, ką aš tamstos pasakymuose matau juokingo - kada nors suprasi
Paskutinius kelius metus esu ištikimas. Anksčiau visko yra buvę. Kad būsiu ištikimas - nemanau, nors garantuot, kad kada eisiu į kairę negaliu. Nelygu kokie bus poreikiai.
Klausi kur dingo atsakomybė šioje situacijoje. Aš atsakomybę matau mano variantuose, o ne tavuosiuose. Dėl labai paprastos priežasties. Kaip didelę dorybę nurodei variantą - jei jau nuklydau į kairę - turiu prisipažint. Jei tamstos žmonos pažiūros yra panašios - logiška įvykių seka būtų maždaug tokia - indų daužymas, marios ašarų, skyrybos (arba gyvenimas su kaltės jausmu - nežinau, kas geriau). Prie visa to dar pridekime didžiulį stresą, vaikus kurie pergyvena tėvų skyrybas, alimentų paieškas ir t.t. Neprisipažinus (na ir nesužinojus antrajai pusei) - lieka tik vidinis kaltės jausmas, nuo ko daraisi dėmesingesnis antrajai pusei, šeimai ir pan.
Klausi kas yra Dorybė? Siūlau atsakymų variantus

(čia kalba kas liečia ištikimybę) 1. Iliuzija 2. Saviplakos instrumentas

Galima laisvai rinktis, ir net nedraudžiama po to persigalvoti.
Papildyta:
QUOTE(Jolea @ 2008 12 23, 22:18)
Aisku visos temos neskaiciau, tik 3psl. atgal. Bet vis kalbama apie vyru istikimybe, o kaip su moteru?
Nubėk į miegamąjį - yra apklausa.
Griežtai už ištikimybę pasisako 38,5% mamyčių. Net nežinau, tai daug ar mažai. Mano asmenine nuomone (ne žiniomis) tų 38,5% amžiaus vidurkis vargu ar viršis kokius 23-25.

Na.... su mano požiūriu.... kažin: ar įmanoma gauti likusių 61,5% telefonus... adresus....
Papildyta:
QUOTE(Mirėja @ 2008 12 24, 01:25)
Kad jums ištikimi atrodo nenormalūs

na, galvokit kaip jums patogiau... jei jūsų vyras/ tėvas/ brolis ėjo į kairę ir eis reikia gi kažkaip sau uodegą pasikelt, kad atseit visoms taip yra, ne jums vienai nepasisekė.
Ištikimi, tokie pat normalūs, kaip ir neištikimi. Tik... jei jūs ieškosite ištikimų tarp tų kurie kartu užaugino vaikus ir susilaukė anūkų.... Laaaaaaaaaaaaabai gali teks pasistenk, kol surasite