Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(laureta @ 2008 03 07, 11:54)
nuo kada medziui skauda?

Kokia jūs neromantiška... ar nematėte filmuko, kai piktas padauža peiliu išpjovė žievėje "Periukas + Onutė = KM", o medis verkė ... Siaubas....
Papildyta:
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 11:56)
Akivaizdu, kad jus nekaltas, -kalta- aplinka lotuliukas.gif o jus vis raginate visus atsistoti.....Negi, jums atrodo, kad jusu poelgiai neskauda zmoniu salia jusu.

Deja jums pliuso negaliu duoti... verysad.gif
Visada ir visur kur būnu kaltas aš. Jei man blogai - kaltas aš. Nes aš nesugebėjau kažko padaryti ar nepadaryti, kad man būtų gerai. Niekada nekaltinau jokio žmogaus ar reiškinio dėl savo savijautos ar gyvenimo.
Papildyta:
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 11:56)
Akivaizdu, kad jus nekaltas, -kalta- aplinka lotuliukas.gif o jus vis raginate visus atsistoti.....

Ir dar... noriu užduoti jums klausimą... Jūs stovite žmonių būryje. Koks nors super svarbus žmogus pasako - "kviečiu išeiti iš minios du žmones. Vienas sės į sostą ir taps karaliumi (karaliene), o kitas sės į elektros kėdę ir mirs". Jūsų veiksmai?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 12:01)
Visada ir visur kur būnu kaltas aš. Jei man blogai - kaltas aš. Nes aš nesugebėjau kažko padaryti ar nepadaryti, kad man būtų gerai.

O jei nuo jūsų veiksmų matote, kad jums brangiam žmogui skauda, kokia jūsų savijauta?
Rašet "aš laimingas, jei mano mylimas žmogus laimingas". O kaip tada jei mylimas žmogus nelaimingas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 12:02)
Rašet "aš laimingas, jei mano mylimas žmogus laimingas". O kaip tada jei mylimas žmogus nelaimingas?  biggrin.gif

Jūs nuostabi biggrin.gif Juk jūs žinote atsakymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 11:33)
Galima. Gyventi su aviganiu. Ištikimybė garantuota. Kaip sakoma, net jei jus suvalgė, jus vis tiek turite dvi išeitis..

dabar aš kalbėjau ti apie "jei tau nepatinka situacija - tuomet pamėgink ją pakeisti. Jei nepavyksta - pakeisk požiūrį į tą situaciją" tai aš sakau, gal daugumai elementarei neteko keisti požiūrio, o keitė situaciją?

Aš kolkas nieko nekeičiu kaip yra taip gerai... arba keičiu situaciją, nes keisti požiūrį pati savyje, taip turūt galima, tačiau tai gali būti nepriimtina daugumai, o juk gyvenam tarp žmonių
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 12:15)
1. ... tai aš sakau, gal daugumai elementarei neteko keisti požiūrio, o keitė situaciją?

2. Aš kolkas nieko nekeičiu kaip yra taip gerai... arba keičiu situaciją, nes keisti požiūrį pati savyje, taip turūt galima, tačiau tai gali būti nepriimtina daugumai, o juk gyvenam tarp žmonių

1. Taip. Tik dauguma nesupranta, kad net ir pakeitus situaciją vis tiek reikės keisti požiūrį. Jei išvarote vyrą už neištikimybę - po to reikės prisitaikyti prie gyvenimo vienai. Keistis vis tiek reikės. Mąstantis žmogus pasveria kuria kryptimi keistis lengviau.
2. "Gyvenam tarp žmonių" - pasiteisinimas nieko nedarymui. Jūs visiškai neįdomi tiems kitiems žmonėms. Patikėkit. Galite išsirengti nuogai ir pereiti visą miestą. Kas nuo to pasikeis? O gi niekas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 13:01)
Kokia jūs neromantiška... ar nematėte filmuko, kai piktas padauža peiliu išpjovė žievėje "Periukas + Onutė = KM", o medis verkė ... Siaubas....

Ten medis tikrai verke. Forume medinis neverkia.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 11:51)
Neįmanoma nuvilti kitų, tik jie patys nusivilia. Ir tai yra jų problemos, jiems "sunku" gyventi. Ir jis turi kažką daryti su savo "sunkumu".

kažkada kalbėjom, kad meilė neturi būti egoistiška, o šiame sakinyje užuodžiu didelį egoizmą "jų problemos".

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 12:18)
1. Taip. Tik dauguma nesupranta, kad net ir pakeitus situaciją vis tiek reikės keisti požiūrį. Jei išvarote vyrą už neištikimybę - po to reikės prisitaikyti prie gyvenimo vienai. Keistis vis tiek reikės. Mąstantis žmogus pasveria kuria kryptimi keistis lengviau.
2. "Gyvenam tarp žmonių" - pasiteisinimas nieko nedarymui. Jūs visiškai neįdomi tiems kitiems žmonėms. Patikėkit. Galite išsirengti nuogai ir pereiti visą miestą. Kas nuo to pasikeis? O gi niekas.

aš kalbėjau apie žmones kurie man svarbūs, kiti ko aš nežinau man neįdomu, bet jei išeičiau nuoga.... nemanau kad nereaguotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 13:18)
1. Taip. Tik dauguma nesupranta, kad net ir pakeitus situaciją vis tiek reikės keisti požiūrį. Jei išvarote vyrą už neištikimybę - po to reikės prisitaikyti prie gyvenimo vienai. Keistis vis tiek reikės. Mąstantis žmogus pasveria kuria kryptimi keistis lengviau.2. "Gyvenam tarp žmonių" - pasiteisinimas nieko nedarymui. Jūs visiškai neįdomi tiems kitiems žmonėms. Patikėkit. Galite išsirengti nuogai ir pereiti visą miestą. Kas nuo to pasikeis? O gi niekas.

Taciau jeigu situacijos nekeisti ir vyro nevaryti is namu uz neistikimybe. Ar nereikia prisitaikyti prie gyvenimo su tokiu vyro gyvenimu?
Visais gyvenimo atvejais mes taikomes (daugiau ar maziau) prie kitu, kaip ir kiti prie musu (daugiau ar maziau). Tik keisdami situacija mes renkames kaip mus bus ateityje geriau ir patogiau, pries tai apsvarstydami viska labai gerai.

Kaip tai niekas nepasikeis. Pasikeis. Gal paguldys i psichiatrine, gal nubaus bauda, gal pasedes arestinej.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 07, 12:33)
Kaip tai niekas nepasikeis. Pasikeis. Gal paguldys i psichiatrine, gal nubaus bauda, gal pasedes arestinej.

Bet tai bus poveikis jums Ne kitiems žmonėms. Jiem nuo to nei šilta nei šalta. Jūs jiems nerūpite. Supraskite gi pagaliau... Čia visoms skirta.
Papildyta:
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 12:24)
kažkada kalbėjom, kad meilė neturi būti egoistiška, o šiame sakinyje užuodžiu didelį egoizmą "jų problemos".

Tai būtent.. matote, egoizmą manau mes suprantame labai skirtingai. Aš darau gerą tiesiogiai sau. Jūs darote gera kitiems, kad jums būtų gera. Bet rezultatas tai lygiai toks pat - jums gera. Rezultatas toks, nes tikslas buvo toks. Skiriasi keliai. O dažniausiai netgi nesiskiria.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 12:56)
Bet tai bus poveikis jums Ne kitiems žmonėms. Jiem nuo to nei šilta nei šalta. Jūs jiems nerūpite. Supraskite gi pagaliau... Čia visoms skirta.
Papildyta:

Tai būtent.. matote, egoizmą manau mes suprantame labai skirtingai. Aš darau gerą tiesiogiai sau. Jūs darote gera kitiems, kad jums būtų gera. Bet rezultatas tai lygiai toks pat - jums gera. Rezultatas toks, nes tikslas buvo toks. Skiriasi keliai. O dažniausiai netgi nesiskiria.

tai va ir atsakymas, jei myli tai rūpi, jei nemyli tai nerūpi, Jei rūpi nenorės iskaudint, jei nerūpi dzin ar įskaudins ar nia, jei nenorės įskaudinti, vadinasi .... ir t.t. ir panašiai
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 13:01)
Papildyta:

Deja jums pliuso negaliu duoti... verysad.gif
Visada ir visur kur būnu kaltas aš. Jei man blogai - kaltas aš. Nes aš nesugebėjau kažko padaryti ar nepadaryti, kad man būtų gerai. Niekada nekaltinau jokio žmogaus ar reiškinio dėl savo savijautos ar gyvenimo.
Papildyta:

O jei blogai kitam del jusu veiksmu...kas tada kaltas. Ar jus jauciates kaltas tik del to, ka sau padarete blogai...  g.gif 

Ir dar... noriu užduoti jums klausimą... Jūs stovite žmonių būryje. Koks nors super svarbus žmogus pasako - "kviečiu išeiti iš minios du žmones. Vienas sės į sostą ir taps karaliumi (karaliene), o kitas sės į elektros kėdę ir mirs". Jūsų veiksmai?

Minioje daug zmoniu.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 13:04)
Jūs nuostabi biggrin.gif Juk jūs žinote atsakymą biggrin.gif

O jus katik pasakete, kad jus bunate nelaimingas tik tada, kai padarote kazka blogai sau.....Klausimelis. Su kuo jus gyvenate? Su savimi ar su kitais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 13:07
QUOTE(Woblienė @ 2008 03 07, 12:58)
tai va ir atsakymas, jei myli tai rūpi, jei nemyli tai nerūpi, Jei rūpi nenorės iskaudint, jei nerūpi dzin ar įskaudins ar nia, jei nenorės įskaudinti, vadinasi .... ir t.t. ir panašiai

Oi kokia jūs greita biggrin.gif Na pažaiskim jūsų žaidimą...
Jei myli, tai rūpi? Ar galima mylėti tą, kuris jūsų nemyli? Ar rūpės jums , jei jūsų nemylės? Ar keičia jūsų meilei ką nors tai, kad jūsų nemyli?
Jei keičia - ar gi tai meilė? Jei nekeičia - tai kame tada iš vis klausimas?
Papildyta:
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 13:09)
O jus katik pasakete, kad jus bunate nelaimingas tik tada, kai padarote kazka blogai sau.....Klausimelis. Su kuo jus gyvenate? Su savimi ar su kitais?

Aš gyvenu vienas. Skirtingais laiko momentais skirtingu atstumu nuo manęs yra skirtingas kiekis žmonių, gyvūnų irnegyvų daiktų. Ko jūs norėjote paklausti?
Atsakyti