Įkraunama...
Įkraunama...

ištikimybė

QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 11:43)
Gal įsitikinimus?
Papildyta:

1. Vykęs vykęs biggrin.gif Tiesiog tuomet tas žmogus pasijunta, kad kažkas apgavo jo lūkesčius, pasijunta išduotas - jis juk tikėjosi degintis, o čia vat lyja.. Mąstykite plačiau.
2. Žmogus, kuris dėl kažko pergyvena - kvailys. Manau niekas dėl to neprieštaraus.
3. Nesupratau ką turite mintyse.
4. Gyvenkite su aviganiu - jis bus jums ištikimas.
5. Aš jūsų negerbiu.
6. Palyginkite šį savo pasisakymą su 4 punktu. Jūs prieštaraujate pati sau.
Jeigu jūs pažiūrėtumėte į visus tabu, į moralės normas iš jų reikalingumo pusės jūs labai daug ką suprastumėte. Nėra vieningos moralės. visa moralė yra pritaikoma konkrečiai vietai irkonkrečiam laikui. Pasikeitus sąlygoms moralė keičiasi ir labai netgi greitai. Būtent tai ir vyksta. Jūsų vaikai gyvens pagal kitokius moralės principus, kaip ir jūs, lyginant su jūsų tėvais. Tik pabandykite mąstyti, o ne vien kartoti įkištas mintis.
Papildyta:

Jūs ne visai teisi. Meilės pagrindu kuriamos šeimos atsirado ne daugiau nei prieš 100 metų. Manau dabar visi supranta, kad tai yra neteisingas kelias, neturintis ateities.

Na, visu pirma jus pats sau priestaraujate, nes sakete, kad zmogus negali buti isduotas, o dabar sakote, kad apgauti lukesciai ir zmogus jauciasi isduotas lotuliukas.gif ....Sunku jums su jusu logika. Jums turbut tas pats ar apgauti zmogu atsaukus darbini susitikima, ar sutrypti jo savigarba, jausmus. Keistas jus zmogus.

4 punktas nepriestarauja 6 -nes istikimybe turi daug atspalviu. Jus matote tik viena. Vyriska problema lotuliukas.gif

Aviganis gyvena pas mane, o ne su manimi. Ir dziaugiuosi, kad avigalviai reti mano kelyje.

Forumas ne ta vieta, kur reikia ieskoti pagarbos, arba kaip jusu kolega blondinas pasake "uzsitarnauti" blink.gif

Man tas pats, kad jus manes negerbiate. Su jumis zvalgyba man eiti nereikia, o ir greiaciausiai neiciau g.gif Vienas patarimas, Medini, tam kad atrodyti dideliu, nebutina kitam kirsti kojas.

As sena tarka, ka noriu, ta sneku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 10:56
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 10:49)
Įsitikinimus gali išduoti tik pats žmogus. Jei jis kvailas aišku. Protingas žmogus įsitikinimus tiesiog pasikeis.

Va tą ir norėjau replikuoti, nes mačiau rašant kad "viskas keičiasi, tame tarpe ir įsitikinimai".
Išduoti įsitikinimus - tai reikštų pergyventi ir graužtis kad tai padarei ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 11:49)
Paprastai... Pvz jūs esate prieš abortus. Ir vat vieną baisią naktį per jus "pervažiuoja traukinuku" tarkim penkiese. Pastojate. Ir darote abortą.
Jei jūs esate prieš gyvūnų žudymą, bet nešiojate odinius batus. Jei jūs sakote - "niekada neatleisiu neištikimybės", o sužinojusi po ilgų verksmų nutariate, kad neturite kur išeiti..
Įsitikinimus gali išduoti tik pats žmogus. Jei jis kvailas aišku. Protingas žmogus įsitikinimus tiesiog pasikeis.

Akivaizdu, kad pats nezinote, ko norite lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 11:05
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 10:55)

Ne, aš tik papasakojau apie vieną žmogų. Asmeniškai aš nesinervinu pamatęs lietų. Gyvenu pagal principą - "jei tau nepatinka situacija - tuomet pamėgink ją pakeisti. Jei nepavyksta - pakeisk požiūrį į tą situaciją". Jei matysite akivaizdžius logikos pažeidimus - būsiu dėkingas jei man juos nurodysit.
Gal galite papasakoti apie neištikimybės atspalvius? Tai tikrai kažkas naujo.
Tam, kad nesijausti dideliu, reikia paraginti kitus atsistoti. Mes žvelgiame iš skirtingų perspektyvų.
Dėl paskutinio sakinio - visiškai jums pritariu abiem punktais.
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 10:56)
Išduoti įsitikinimus - tai reikštų pergyventi ir graužtis kad tai padarei ar kaip?

Dažniausiai taip... Ir tai labai labai juokinga, nes visdėlto žmonės vis tiek su tuo susigyvena.

QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 10:58)
O jus tikrai MEDINIS  lotuliukas.gif

Jūs <Kopytė> netikrai.
Atsakyti
Gal galite papasakoti apie neištikimybės atspalvius? Tai tikrai kažkas naujo.

Nieko naujajo siame pasaulyje, viskas yra pamirsta sena, tereikia tik prisiminti arba noreti prisiminti mirksiukas.gif

Tam, kad nesijausti dideliu, reikia paraginti kitus atsistoti. Mes žvelgiame iš skirtingų perspektyvų.

Tai vis delto jauciates dideliu ir vis raginate kitus, raginate lotuliukas.gif

Dažniausiai taip... Ir tai labai labai juokinga, nes visdėlto žmonės vis tiek su tuo susigyvena.

Ta prasme - prisitaiko (pakeicia)-tai visi protingi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aciu uz pritarima, nors siame punkte lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 11:10
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 10:58)
Akivaizdu, kad pats nezinote, ko norite lotuliukas.gif

Nežinau... vat čia jūs pataikėte. Tik aš truputi kitaip tą sakinį formuluoju - nieko nenoriu, man gerai taip, kaip yra.

Bet man tikrai labai įdomu apie tuos neištikimybės atspalvius. Aš tikrai nieko apie tai nežinau ir man būtų įdomu. Gal ir kitiems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 07 kovo 2008 - 11:10
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 12:09)
Nežinau... vat čia jūs pataikėte. Tik aš truputi kitaip tą sakinį formuluoju - nieko nenoriu, man gerai taip, kaip yra.

Bet man tikrai labai įdomu apie tuos neištikimybės atspalvius. Aš tikrai nieko apie tai nežinau ir man būtų įdomu. Gal ir kitiems...

Jus sakete, kad zmoniu pasaulyje neistikimybes nera (tik sunys istikimi). Tai kam jums "tuscia informacija"
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 11:12)
Jus sakete, kad zmoniu pasaulyje neistikimybes nera (tik sunys istikimi). Tai kam jums "tuscia informacija"

Informacija tuščia nebūna. Yra daugybė etikos, moralės ir filosofijos krypčių. Ir man įdomu jomis domėtis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 11:09)

Nu gal juoda neištikimybė, balta neištikimybė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 11:15)
Nu gal juoda neištikimybė, balta neištikimybė  biggrin.gif  biggrin.gif

Čia jau spalvos... O atspalviai turbūt dar įdomesni..
<Kopyte> - nėra gėdinga daryti klaidas. Matėte - aš suklydau rašydamas, atsiprašiau ir ištaisiau korektūros klaidą. Manau visi suprato kodėl tai įvyko. Ir nieko baisaus. Nebandykite būti geresnė nei esate. Būkite tiesiog savimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 07 kovo 2008 - 11:19
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 12:14)
Informacija tuščia nebūna. Yra daugybė etikos, moralės ir filosofijos krypčių. Ir man įdomu jomis domėtis.

Va jus pats ir atsakete, -tose kryptyse ir rasite visas spalvas ir atspalvius.

Neveltui sako ir nuolatos lauzo ietis isvardintu krypciu atsotvai del fizines ir ne fizines neistikimybes (nelygu kas ir kaip vertina neistikimybe, kokius turi ISITIKINIMUS ir poziuri i vertybes).
O cia jau diskusija sudetinga, nes tema yra be galo... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 12:17)
<Kopyte> - nėra gėdinga daryti klaidas. Matėte - aš suklydau rašydamas, atsiprašiau ir ištaisiau korektūros klaidą. Manau visi suprato kodėl tai įvyko. Ir nieko baisaus. Nebandykite būti geresnė nei esate. Būkite tiesiog savimi.

Korekturos klaida istaisyti nera sudetinga, anoks cia didvyriskumas ir protas lotuliukas.gif

Aciu uz patarima, pasitengsiu lotuliukas.gif Bet man visi sako, kad as galeciau buti ir geresne g.gif - tai va ir dilema lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 07 kovo 2008 - 11:25
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 11:17)

Tai tiek juoda, tiek balta nebūtinai turi būti absoliučiai grynos (beje turbūt žinote, kad pvz. balta - visų spalvų mišinys, t.y. atspindi atspindi visas skirtingo ilgio šviesos bangas, o juoda sugeria), taigi gali turėti šiek tiek mažiau ar daugiau kokio atspalvėlio (balta pvz. su rožiniu atspalviu, juoda - ne gryna, o link pilkumo cool.gif smile.gif )
Atsakyti