Įkraunama...
Įkraunama...

Mineraline kosmetika

QUOTE(Olivia* @ 2008 04 18, 15:12)
Daug kas pas Betsey uzsakynejo,visos patenkintos,gali drasiai pirkt! As pirkau,gera pardaveja.
Papildyta:

Papildyta:

o kur Betsey rasti?as noriu uzsisakyti
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 18, 15:18)
o kur Betsey rasti?as noriu uzsisakyti

Tai tavo nuoroda,paziurek i pardavejos nika smile.gif tai ir yra Betsy.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 18, 15:25)
Tai tavo nuoroda,paziurek i pardavejos nika smile.gif tai ir yra Betsy.

net nemaciau ax.gif o kaip cia reik uzsisakyt ir kaip atsiskaityt? Anglu kai nelabai suprantu tai ir nezinau
Atsakyti
o tai kaip per Betsy pigiau gaunasi? g.gif Jei midweste kaina pvz Bare Escentuals Get Started Kit Medium 9 Piece Kit yra 50USD, kas yra apie 115 LTL, o pas Betsey - 37 EUR, kas yra 128 LTL (na, čia viskas be siuntimo)
Atsakyti
O tai doleriais negalima atsiskaityti pas Betsy, nes kainas raso eurais ir doleriais? g.gif
As jau galvojau is jos pirkti verysad.gif
Atsakyti
Merginos braškėse vėl atsirado mineralinės pudrytes, griebkite as jau prigriebiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
sukūriau apklausėlę apie BE pudrytės spalvas, aks turite prašau atsakykite wink.gif Tikiuosi padės apsispręsti, kurią spalvą imti

http://www.supermama...?...61&t=304447
Atsakyti
QUOTE(ivalda @ 2008 04 18, 17:16)
Merginos braškėse vėl atsirado mineralinės pudrytes, griebkite as jau prigriebiau. mirksiukas.gif

kiek braskese kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 04 18, 10:27)
Pabandykit cia pasiuziuret video:
http://www.sephora.c...amp;pCat=C15800
O siap iberiat biski pudros i dangteli, paimat kiek reikia su sepeteliu, paskui butinai nukratot nuo pacio sepetelio pudra i dangteli, kad nebutu perdaug ir sukamaisias judesiais mozuojates. smile.gif

Ačiū Jelenka thumbup.gif , pasižiūrėjau.
Atsakyti
Gavau siandien pranesima is pasto, kad atkeliavo mano siuntinukas. Einu rytoj pasiimt. Tik dabar galvoju ar mokesiu dazytis blush2.gif

Mergaites, kurios uzsisake start kit rinkinukus, kiek laiko uztenka pudrytes, nes ten tik 2g g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 18, 20:24)
Gavau siandien pranesima is pasto, kad atkeliavo mano siuntinukas. Einu rytoj pasiimt. Tik dabar galvoju ar mokesiu dazytis blush2.gif

Mergaites, kurios uzsisake start kit rinkinukus, kiek laiko uztenka pudrytes, nes ten tik 2g g.gif

As pirkau rinkinuka, naudoju jau kokie 2 menesiai viene indeli,tai dar nei puses nesunaudojau bigsmile.gif o pudruojuos kas diena thumbup.gif Pagal mane,tai pusmeciui tikrai turetu pakakt tu dvieju mazu indeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata 76 @ 2008 04 18, 21:43)
As pirkau rinkinuka, naudoju jau kokie 2 menesiai viene indeli,tai dar nei puses nesunaudojau  bigsmile.gif  o pudruojuos kas diena  thumbup.gif  Pagal mane,tai pusmeciui tikrai turetu pakakt tu dvieju mazu indeliu  smile.gif

Super tada thumbup.gif Na dabar svarbu, kad tiktu spalva rolleyes.gif O jei patiks, tai kitu sakymusi ir seselius sakysiuos rolleyes.gif Jau kaip noriu isbandyt!!!! bigsmile.gif
Atsakyti