Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai - 2

QUOTE(Pareis @ 2008 04 22, 13:41)
Gal ir tavo tiesa, matyt jai ir reikai, akd as tik sakyciau, kokia ta mokytoja saunuole, kiek ji darbo idejo, kad tas mano vaikas sitiek pasiektu.  Idomu kas kitas/a mokytjas bus.

Cia tik tarp kitko, Kriste 2 as siaip pati kilusi irgi is Panevezio 4u.gif

mes tik dabar gyvenam Panevezy, as kilusi is Birzu blush2.gif , bet vistiek smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano broliene is Birzu raj. kilus.
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2008 04 22, 14:47)
Mano broliene is Birzu raj. kilus.

doh.gif lotuliukas.gif . Gal gali parasyti i AZ kas, labai jau smalsu, gal pazystami blush2.gif
Atsakyti
Nsu man kazko visai jau ta mokykla, siaindien dukra atejo 10 min, pries pamokas, ir vyras ja paliko mokykloje viena, laukt mokytojos r isejo( nors jau pilna vaiku buvo mokykloj), tai vel mokytoja" kodel jus ja viena palikot? O jei as paveluociauz?" sakau o tai kas atsitiks? Kiti irgi laukia taip pat be tevu? Juk niekur ji nebegs, ji irgi nori buti kaip visi. doh.gif Jetau, kad stovejo susiraukus, paveluos, blogai, 10 min pries pamokas dar blogiau, juk mes irgi dirbam, negalim juk to vaiko uz rankytes nuo namu iki klases vedzioti, juk kiti vaikai taip pat taip nevaiksto. Juk integruojam mnes ja, o ne uz pavadelio visur vedziot turim. Absurdai,negaliuo ir pikta siaubingai man ant tu mokytoju, kad dukra kaip paskutine atsilikele ir invalide laiko.
Atsakyti
Daznai zmones nesupranta, jei jau negalia - tai globoja mirtinai, juk nezinojimas priveda iki tokio nesupratimo blush2.gif Tu pasistenk neimti taip giliai i sirdi mirksiukas.gif
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif JEI NESUPYKSITE AS NORECIAU PAKLAUSTI PAREIS KOKIOS NEGALIOS YRA JUSU DUKRYTE IR KOKIA JI LANKO MOK.NES AS MANAU JOG VISKAS PRIKLAUSO NUO TO KIEK JI SUGEBA BUTI SAVARANKISKA NES JEI MOKYKLA YRA PAPRASTA TAI IR MOKYTOJAM YRA KAZKIEK IR BAUGU IR VISTIK ATSAKOMYBE NES JEI JI TOKIA VIENA TARP KITU VAIKU TAI MOKYTOJAI TIKRAI YRA SUNKU PVZ.JEI MES SAVO VAIKINA PALIKTUME VIENA TAI JIS EITU IR ISEITU KUR JAM TUO MOMENTU KILTU NORAS GAL NET IR I GATVE,TODEL MES JI SIMET IR LEISIM NE I PAPR O I SPEC.MOKYKLA JEI SEKSIS GERAI GAL KITAMET AR DAR VELIAU EISIM I PAPR. NORS KOKS GI SKIRTUMAS KUR MOKYTIS SVARBU JAM BUTU SAUGU IR GERA LAI PABANDYS KAIP SAKANT TARP LIKIMO DRAUGU TAI NORS TEN JIE VIENAS IS KITO NESIJUOKIA O PAPR TAI VISTIEK TIE SVEIKIEJI IS JU TYCIOJASI KAD IR PAULIAUS SESE DVYNE TIKRAI JI LABAI MYLI IR JIE LABAI BENDRAUJA BET JI PRASE KAD TIK NEVESKIT BROLIO I JOS MOK. TAI KAM GI TRAUMUOTI ABU OLAIKAS PARODYS DUOK DIEVE MOKYTIS NIEKADA NEVELU.
Atsakyti
Pareis, aš susidariau nuomuonę, kad mokytojai tik tada bus gerai jei Smiltės iš vis toje klasėje nebūtų doh.gif .Tai tu labai ir nesistenk, tik vaiko labai gaila.Jei į ją visi žiūri pro padidinimo stiklą, turėtų būti labai sunku verysad.gif Manasis mokykloje tai gerai jaučiasi, turi draugų. Dabar aš jį palydžiu iki mokyklos kiemo, taigi iki klasės nueina vienas .Matą kamuoja įvairios baimės, jis manes prašo, kad nuvesčiau iki pat klasės , kad tik vienam nereikėtų eiti.Bet juk turi mokytis nors kiek savarankiškumo.Dabar kiekvieną dieną eina su draugu į lauką, mūsų kiemo vaikai labai draugiški, patys ateina ir pasikviečia pažaisti:super .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė V: 24 balandžio 2008 - 20:23
Mano dukra lanko normalia mokykla, jos skaitosi lengvos formos aspergerio sindromas. Ir ji pati net labai nori, akd mes ja paiktumem, ji nebijo, ji NORI TO. Mes ja daznokai ir tik iki mokyklos stoteles su ja atvaziuojam, o tada paleidziam per gatve iki mokyklos kiemo ar klases viena eiti, ir ji labai isdidi keliauja, vis atsisuka pamojuoti ir visa svytinti buna.Tu draugu tai ji turi tai ne, bet del draugu ji ziauriai pergyvena, akd ju neturi. Bet ji pati labai stengiasi buti kaip kiti. Ji net labai priesinasi tam, kad turi ta lydincia mokytoja, ji tiesiai jai net pasako" as nenoriu, akd tu cia butum, nenoriu tureti dar vienos mokytojos, nes kiti irgi neturi". Bet jei vaikas pats vienas pabus mokykloj toki pat laika, kaip ir kiti vaikai( juk ne pusvalandi pries pamokas paliekam, 10 min tai normalus laikas, kai jau labai daug vaiku buna ). Todel musu manymu( mano ir vyro),jei ji pati stengiasi, nori ir daro, tai mes jai turim sansa duoti kazka paciai padaryti. Jei ji bijotu ir mes ja taip paliktumem., tai visai kas kita. nors irgi manau, akd reikia mokyti, kad pats ismoktu ir ta baime nugaletu. As sutinku su AteneV, akd ta mokytoja laukia nesulaukia, kada Smiltes ten nebebus, kada bus kitas mokytojas ir ji nuo saves viska nustums. Gerai, akd ji Smiltei paciai to nelabai rodo ir su ja stengiasi elgtis kaip su kitais( bent kiek as matau, o ir dukra nesiskundzia mokytoja). Bet ten kazkokio rysio tarp ju irgi nera. Nors ir nereikia mums tu ypatingu rysiu. Bet nesusimasto zmogus , akd ji man tik apsunkina viska pastoviai vis del ko dejuodama, skusdamasi ar net gerais rezultatais ramiai pasidziaugt neduoda. Juk gali but , kad kitas kontrolinis bus visai prastas, tai reikia manau siuo geru ir dziaugtis, o ne dar man vis aiskint" tik negalvokit , kad viskas taip gerai cia yra". Uz tai ir pikta man. Kazkaip anksciau ta mokytoja tikrai zymiai maziau tokiu repliku leisdavo, bet cia paskutiniu metu kazko jin taip " atsivere".
Atsakyti
Pareis, suprantu tave, bet kazkiek suprantu ir mokytoja, aisku neteisinu jos jokiu budu doh.gif . Bet zinant kad vaikas su negale (kokia ji bebutu) - sunku nutaikyti ta aukso viduriuka, kad neperlenkt su pagalba ir neatrodyt per daug atsiauriam blush2.gif , Bent jau man labai nesmagu budavo, nezinau kaip elgtis, kad neiskaudinti, neizeisti, o ir nepasirodyti abejingam - noriu kaip geriau - iseina kaip visada doh.gif . Aisku svarbu ir tavo emocijos, bet jei mergaitei patinka ir jai viskas gerai - neimciau labai giliai i sirdi - visgi vaikas svarbiausia blush2.gif , buna taip kad ir zmoniu biolaukai nesutampa (gal jums ir mokytojai taip yra), tada kad ir ka bedarytum - viskas negerai doh.gif unsure.gif
Laikykites, nebedaug liko wub.gif
Atsakyti
As ir pati savi vis kartoju, kad cia tik kaip nors gal praeis viskas, ateis nauajs mokytoja( tikiuosi blogiau nebus). O mokytoja siaip, kaip buvau raius, kas liecia jos mokymo metodus, as visiskai nieko pasakyt negaliu, man patinka, del to visai nesiskundziu, bet tie jos dejavimai is proto varo, jau tokia vargse. Nesvarbu, tiek jau to, jau ir taip ziauriai cia prisidejavau kaip ir ta pati mokytoja biggrin.gif
Atsakyti
nereikia toleruoti ir skatinti konformizmo, nuo jo blogai net ir patiems NT, o autistams tuo labiau
Atsakyti
Šiandien pasijutau tikra MAMA.Sūnus padovanojo paties nupieštą mano portretą rėmeliuose.Aš ten tokia graži thumbup.gif .Parodžiau kaimynei, ji mano džiaugsmo nesuprato, paklausė kodėl tokia kreiva ir tt.Pasidėjau tą piešinį garbingiausioje vietoje.Tai antras man dovanotas piešinys , Matas niekada nepiešia.Pati gražiausia dovana bigsmile.gif man.
Atsakyti