QUOTE(AusraR @ 2010 08 12, 21:04)
bet irgi dar noreciau nuvaziuoti pas ta Natukes naturaliste

tiesiog idomu butu jos nuomone....kazkaip manau kad daugiau nebegimdysiu siame gyvenime, tai noriu kad sis paskutinis gimdymas butu toks kokio AS noriu. Nenoriu jokiu nuleistu vandenu, skatinimu, nuskausminimu ir tt ir pan.....Ir dar man teikia vilties tai, kad pirmojo gimdymo metu prie 5 cm atsidarymo nejauciau absoliuciai nieko, tik sioki toki nerima
Beje, gal kas turit patirties naturaliai gimdyti po pirmo cezario?
Pirmas gime per cezari antra pagimdziau pati pas ta pacia gyd kur ir Natuke
Papildyta:
QUOTE(besteller @ 2010 08 13, 11:17)
tikrai, namie yra namie...sava aplinka, savi zmones, savos taisykles...jokiu suirzusiu seseliu, ligonines kvapo, salia rekianciu gimdyviu...
isivaizduojant gimdyma ligoninej, tai mane turbut nemaloniausiai nuteikia ta dalis, kai reikia apsimauti plaunamas gumines tapkes, uzsideti "naktinius, kuriu negaila, nes vistiek issikraujuos" ir keliauti i plytelemis isklota didziule patalpa - gimdykla, kurioje sviecia ryskios lempos ir stovi lova su tvirtom atramom rankom ir kojom

kai isivaizduoju save ten einant, jauciuosi kaip kiaule, vedama i skerdykla
bet visgi teks gimdyti ligoninej, nes nesu tokia naturaliste ir drasuole ir tikrai gimdysiu su epiduru...ir siaip baisu pirmakart, maza kokios komplikacijos....
Is kur cia tokie vaizdai

buvau ir su savo naktiniais ir su slepetem ir gimdymo kambarys atrode normaliai, tiek ir teziurejau

atsimenu didelia vonia, kurioj tik spejau nusiprausti, nes greit ten pas mane viskas vyko ir lyg spalva aplink buvo rozine, kremine

bandziau gimdyt ant kedutes, bet pasirode man kazkaip netiko, paskui ant to stalo , labai patogaus minksto pusiau sededama ir pagimdziau