Įkraunama...
Įkraunama...

namas is blokeliu ar karkasinis?

galvojam apie namo statyba. Viena kalba,jog geriau namas is blokeliu, kiti- karkasinis smile.gif Sunku apsispresti...
Atsakyti
QUOTE(Perl@ @ 2008 03 06, 10:28)
galvojam apie namo statyba. Viena kalba,jog geriau namas is blokeliu, kiti- karkasinis smile.gif  Sunku apsispresti...

Kiekvienam vis skirtingai.

Karkasinis gerai, nes daug medienos. Namie mikroklimatas geras.
Iš blokelių taip pat gerai, nes namas tvirtas.
Geriausias variantas, kai namas tvirtas "medinėm" sienom.

Mano rekomendacija:
www.stggrupe.lt/lt/prekyba/statybine-sistema-velox.html

Atsakyti
Na mes irgi galvojam apie Velox sistema. Gal kas zino kokie vis gi trukumai sios sistemos? Kazkaip labai jau gerai viskas skamba apie ja g.gif Laukiam namo projektuko tai pakeliui galvojam pasiskaiciuoti mazdaug samatas is ko statyti
Atsakyti
QUOTE(Otecmolodec @ 2008 03 06, 11:03)
Kiekvienam vis skirtingai.

Karkasinis gerai, nes daug medienos. Namie mikroklimatas geras.
Iš blokelių taip pat gerai, nes namas tvirtas.
Geriausias variantas, kai namas tvirtas "medinėm" sienom.

Mano rekomendacija:
www.stggrupe.lt/lt/prekyba/statybine-sistema-velox.html

tai cia ta velox sistema kur is blokeliu stato??? g.gif jei taip, tai kiek girdejau,tai is blokeliu geriau, bet ir kaina grazesne....
Mes dar tik zemele perkam ,tai dar viskas pries akis doh.gif ir reikia apsispresti del namuko- norisi pigesnio,bet kartu ir geresnio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Niuciukas @ 2008 03 06, 13:03)
Na mes irgi galvojam apie Velox sistema. Gal kas zino kokie vis gi trukumai sios sistemos? Kazkaip labai jau gerai viskas skamba apie ja  g.gif  Laukiam namo projektuko tai pakeliui galvojam pasiskaiciuoti mazdaug samatas is ko statyti

As kazkaip daugiau apie karkasinius labiau domejausi, bet kazkaip "nelabai limpa"jie man,nzn, atrodo pastatys ir bus labai jau pazeidziamas-cia mano tokios fantazijos blush2.gif Tai idomu uz kiek galima pasistatyt namuka is tu blokeliu?
Atsakyti
Mes zadam is Fibo statytis ax.gif Kazkaip tie visi Veloxai, tai ne mums. Karkasinio ir nenoreciau. Nezinau gal jie ir neblogi, bet sau tokio nesirinkciau.
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 03 06, 15:55)
Mes zadam is Fibo statytis  ax.gif  Kazkaip tie visi Veloxai, tai ne mums. Karkasinio ir nenoreciau. Nezinau gal jie ir neblogi, bet sau tokio nesirinkciau.

Kaip tik dabar skaitau apie fibo,vieni pazystami is ju stato-jie ir atkalbineja del karkasinio... bet tai pvz as nusipirksiu medz,o paskui jau reiks atskirai statybininku ieskot? g.gif ne taip kaip, pvz karkasini- atvaziavo,tie patys padare viska... daug klausimu,nes istikruju esu zalia doh.gif
Atsakyti
Nu nezinau siaip unsure.gif Aisku musu situacija kiek kitokia, nes nieko neplanuojam samdyti. Patys murisim. Tai mes net nesvarstem del karkasiniu ar dar kitokiu namu.
Atsakyti
Ryt kaip tik vaziuojam pas architekta del projekto derinimo, tai planuojam uzsukt ir imone, kuri atstovauja Velox sistema. Mano vyras labai ant jos uzsikabliaves blush2.gif Paziusresim, ka jie pakalbes, gal net paliksim preliminaru namo projketa , gal kaina paskaiciuos 4u.gif Bus aisku ar apsitojam ties sia sistema ar ne.

Nors aisku butu geriausia pakalbet su zmonem, kurie gyvena tokiam name... smile.gif Taigi, atsiliepkit help.gif
Atsakyti
QUOTE(Niuciukas @ 2008 03 06, 18:14)
Ryt kaip tik vaziuojam pas architekta del projekto derinimo, tai planuojam uzsukt ir imone, kuri atstovauja Velox sistema. Mano vyras labai ant jos uzsikabliaves  blush2.gif  Paziusresim, ka jie pakalbes, gal net paliksim preliminaru namo projketa , gal kaina paskaiciuos  4u.gif  Bus aisku ar apsitojam ties sia sistema ar ne.

Nors aisku butu geriausia pakalbet su zmonem, kurie gyvena tokiam name... smile.gif  Taigi, atsiliepkit  help.gif

OOO, tai lauksim naujienu thumbup.gif O Tai gal ir klustersit ar jie patys visus darbus atlieka? g.gif Ir tikrai butu idomu suzinoti, ar su viskuo isitektum i 250 000lt? Na,neiskaitant baldu...
mes tai noretum nediduko namuko,2 aukstu, 3 miegamuju..Su terasa,nepamaisytu ir garazas mirksiukas.gif Cia neiskaitant sklypo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perl@: 06 kovo 2008 - 17:57
QUOTE(Perl@ @ 2008 03 06, 15:17)
Kaip tik dabar skaitau apie fibo,vieni pazystami is ju stato-jie ir atkalbineja del karkasinio... bet tai pvz as nusipirksiu medz,o paskui jau reiks atskirai statybininku ieskot? g.gif ne taip kaip, pvz karkasini- atvaziavo,tie patys padare viska... daug klausimu,nes istikruju esu zalia doh.gif

na, mes karkasinį išsirinkom būtent todėl - patys nemūrijom, stovėt ir prižiūrėt - nei laiko nei noro nei galimybių, jei piršto prie statybų mūriniam neprikišt - labai daug kainuos.
Rinkomės variantą, kai užsakai, pagamina, atveža sienas ir sustato, paskui tesirūpinom įrengimu, apdaila. Be to norėjosi namo būtent šiuo gyvenimo periodu - kai vaikai mažiukai, todėl buvo aktuali ir greita statyba (nuo pamatų pradėjimo iki įsikraustymo praėjo lygiai 7 mėnesiai). Dar karkasinis-skydinis imponavo dėl to, kad medinis, ekologiškesnis. Tai tiek "+" renkantis karkasinį.
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 03 06, 19:51)
na, mes karkasinį išsirinkom būtent todėl - patys nemūrijom, stovėt ir prižiūrėt - nei laiko nei noro nei galimybių, jei piršto prie statybų mūriniam neprikišt - labai daug kainuos.
Rinkomės variantą, kai užsakai, pagamina, atveža sienas ir sustato, paskui tesirūpinom įrengimu, apdaila. Be to norėjosi namo būtent šiuo gyvenimo periodu - kai vaikai mažiukai, todėl buvo aktuali ir greita statyba (nuo pamatų pradėjimo iki įsikraustymo praėjo lygiai 7 mėnesiai). Dar karkasinis-skydinis imponavo dėl to, kad medinis, ekologiškesnis. Tai tiek "+" renkantis karkasinį.

O kokia firma state? Bet lietuviai dar kazkaip bijo statyti tuos karkasinius...Vyras kol kas isvaziaves,tai viena domiuos,grys- skaiciuosim, ziuresim kas pigiau ir statysim 4u.gif Ir pagal mane karkasinis pigiau smile.gif
O ar patenkinti savo namuku,jusu 2aukstu? jei nepaslaptis kiek viskas sukainavo neskaitant zemes ir baldu? Kaip pagalvoji tiek daug viskas kainuoja,kanalizacija ir tt doh.gif
Atsakyti
Karkasinis namas isauga per 3 men. O is blokeliu per kiek laiko? g.gif Man vieras vyrukas sake,kad tuos blokelius galima ir per 2sav sudet, bet kazkaip nerealu-ar as ne taip supratau? 4u.gif
Atsakyti