Įkraunama...
Įkraunama...

Naujai formuojami gyvanamųjų namų kvartalai

QUOTE(ilja @ 2005 04 13, 15:50)
Radom sklypuką netoli garliavos ir už vieną arą prašo 3000 Lt. tai dabar ir svarstom ką daryti. Preliminariai iki komunikacijų apie 500-700 m.

Ar ne prie kelio rokai-garliava? Mes ten buvom nužiūrėję. Bet tą kelią ruošiasi platinti, daryti 4 juostas. Tai persigalvojom sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2005 04 14, 00:45)
Ar ne prie kelio rokai-garliava? Mes ten buvom nužiūrėję. Bet tą kelią ruošiasi platinti, daryti 4 juostas. Tai persigalvojom  sad.gif

Nea, Karkazuose smile.gif Paradoksalu, prieš metus toj pačioj vietoj mums pažįstami siūlė 15 arų už 16 000, bet man per toli pasirodė blink.gif doh.gif fool.gif Vis dar tikėjomės Amalių soduose ką nors aptikti, bet kur tau ten, jei parduoda tai tik po aukštos įtampos laidais schmoll.gif
aifa, o kurioj vietoj jūs nusipirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 14 balandžio 2005 - 07:40
[quote=ilja,2005 04 14, 07:35]
Paradoksalu, prieš metus toj pačioj vietoj mums pažįstami siūlė 15 arų už 16 000, bet man per toli pasirodė blink.gif doh.gif fool.gif Vis dar tikėjomės Amalių soduose ką nors aptikti, bet kur tau ten, jei parduoda tai tik po aukštos įtampos laidais schmoll.gif

Šių dienų tendencija yra tokia,kad sklypai kas mėnesį "tolsta " nuo miesto sad.gif
Mes jau "apsistojome"netoli Garliavos.Tikiuosi,baigsis paieškų maratonas-avansas sumokėtas,ir šis variantas mums "nenuplauks",deja,taip kartą jau buvo.
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2005 04 14, 07:35)
Nea, Karkazuose smile.gif Paradoksalu, prieš metus toj pačioj vietoj mums pažįstami siūlė 15 arų už 16 000, bet man per toli pasirodė blink.gif  doh.gif fool.gif Vis dar tikėjomės Amalių soduose ką nors aptikti, bet kur tau ten, jei parduoda tai tik po aukštos įtampos laidais schmoll.gif
aifa, o kurioj vietoj jūs nusipirkot?

Karkazus mes visada apžiūrinėdavom thumbup.gif Paskutiniai, kur mačiau pardavime, buvo artojų gatvės gale. Gal iš to kvartaliuko imsite? Vieta ten man pasirodė gana patogi.

O mes bandom nusipirkti Užliedžiuose. Tiesa pasakius, aš net nemačiau tos vietos blush2.gif Tuo metu buvau labai užsiėmusi, tai viskuo rūpinosi kiti. Bet jie rinkosi kad ir komunikacijų požiūriu prastesnę vietą, bet netoli miško ir tvenkinio. Dar pora savaičių būsiu labai užkrauta, o po to nuvažiuosiu gyvai apžiūrėti ir įvertinti tuos laukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2005 04 14, 07:59)
Karkazus mes visada apžiūrinėdavom    thumbup.gif  Paskutiniai, kur mačiau pardavime, buvo artojų gatvės gale. Gal iš to kvartaliuko imsite? Vieta ten man pasirodė gana patogi.

O mes bandom nusipirkti Užliedžiuose. Tiesa pasakius, aš net nemačiau tos vietos  blush2.gif Tuo metu  buvau labai užsiėmusi, tai viskuo rūpinosi kiti. Bet jie rinkosi kad ir komunikacijų požiūriu prastesnę vietą, bet netoli miško ir tvenkinio. Dar pora savaičių būsiu labai užkrauta, o po to nuvažiuosiu gyvai apžiūrėti ir įvertinti tuos laukus  smile.gif

Mes ir ten žvalgėmės,susisiekimas geras.
Atsakyti
QUOTE(aifa @ 2005 04 14, 08:59)
Karkazus mes visada apžiūrinėdavom    thumbup.gif  Paskutiniai, kur mačiau pardavime, buvo artojų gatvės gale. Gal iš to kvartaliuko imsite? Vieta ten man pasirodė gana patogi.

Aha, Artojų gatvėj. Kaip jums ten ta vieta pasirodė?
Mane jau pradeda paranojiška baimė imti, kad jei dabar nepasirinksiu, po kelių mėnesių dvigubai mokėsiu unsure.gif Tikrąja to žodžio prasme pykinti pradeda nuo tų ieškojimų, o kas bus kai statybos prasidės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2005 04 14, 08:56)
Mes jau "apsistojome"netoli Garliavos.Tikiuosi,baigsis paieškų maratonas-avansas sumokėtas,ir šis variantas mums "nenuplauks",deja,taip kartą jau buvo.

Kurioj vietoj susiradot?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2005 04 14, 08:41)
Aha, Artojų gatvėj. Kaip jums ten ta vieta pasirodė?
Mane jau pradeda paranojiška baimė imti, kad jei dabar nepasirinksiu, po kelių mėnesių dvigubai mokėsiu unsure.gif Tikrąja to žodžio prasme pykinti pradeda nuo tų ieškojimų, o kas bus kai statybos prasidės doh.gif

Nenusiteik taip iš karto.. Daugiau optmizmo.. 4u.gif Nes statybos tikrai atima daug laiko, nervų, kantrybės, sveikatos, pinigėlių.. mirksiukas.gif Savo kailiu tai patyriau..
Taip, kad stiprybės ir kantrybės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalize @ 2005 04 14, 09:50)
Nenusiteik taip iš karto.. Daugiau optmizmo..  4u.gif Nes statybos tikrai atima daug laiko, nervų, kantrybės, sveikatos, pinigėlių..  mirksiukas.gif Savo kailiu tai patyriau..
Taip, kad stiprybės ir kantrybės jums  4u.gif

aha, mano tėvas iš vidutinio amžiaus vyruko "su mazoliu" per tas statybas į atletišką vyruką pavirto biggrin.gif , bet ir rūkyti vėl pradėjo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2005 04 14, 08:46)
Kurioj vietoj susiradot?

Prie senojo Prienu kelio.Pirkom taip pat keliese.
Atsakyti
Žiūriu Kaune pagrindinai naujai formuojami sklypai, kiek ir mes metus ieškojom, tai yra: Garliava, Karkazai, Rokai, Domeikava, Romainiai, Užliedžiai, Giraitė rolleyes.gif
Mes vos buvom nenusipirkę Giraitėj, bet mus kaip Ostrą pavedė doh.gif
O šiaip tai dairėmės kur nors arčiau "savos gimtinės" biggrin.gif (Nes vyro ir mano tėvai gyvena Šilainiuose), ir, kad būtų neypatingai toli iki miesto. Tai ir žiūrėjom Giraitėj, Romainiuose arba Domeikavoj rolleyes.gif
O šiaip manau Karkazai tikrai neblogas variantas thumbup.gif Ir kaina ne ypatingai kandžiojasi thumbup.gif
Atsakyti
O mes jau statomės Užliedžiuose. Per metus važinėjimo į statybas vieta atrodo vis mielesnė. Nors prieš perkant sklypą atrodė visiškas kaimas... rolleyes.gif
Atsakyti