mes irgi domėjomės Karkazuose, bet ten dar tik žemės paskirtį ruošiasi keisti, tad dokumentų tvarkymas užtruks tikrai ilgai. Ness žemės paskirties pakeitimas gali užsitęsti iki kelių metų. Pirkom šalia Vaišvydavos, šiek tiek brangiau, bet už tą pačią kainą iki kiekvieno sklypo bus atvesta elektra, padarytas kelias, be to paskirtis ten jau seniai pakeista, po mėnesio bus parengtos kiekvienam sklypui nuosavybės knygutės.
QUOTE(linag @ 2005 04 14, 12:21)
mes irgi domėjomės Karkazuose, bet ten dar tik žemės paskirtį ruošiasi keisti, tad dokumentų tvarkymas užtruks tikrai ilgai. Ness žemės paskirties pakeitimas gali užsitęsti iki kelių metų. Pirkom šalia Vaišvydavos, šiek tiek brangiau, bet už tą pačią kainą iki kiekvieno sklypo bus atvesta elektra, padarytas kelias, be to paskirtis ten jau seniai pakeista, po mėnesio bus parengtos kiekvienam sklypui nuosavybės knygutės.
O per kokią NTA pirkot? Kiek už arą mokėjot, jei ne paslaptis ir ar yra dar laisvų?

Pažįstami ieško sklypo. Tai vakar buvom nulėkę į Sargėnus -naujai suformuotas kvartalas. Nu kaip naujai -jau gal kokie 5 namai stovi, kelių pamatai suręsti. Sakė ten iš viso 35 sklypai, o neparduotų dar apie 10. Žodžiu, komunikacijos visos iki sklypų atvestos, šalia toks nedidelis prūdukas, o šiaip plynas laukas ir tiek. Vieta -normali (bent jau man taip atrodo), tik va -kaina. Už arą 12'000 litukų

QUOTE(Audry @ 2005 04 14, 14:45)
Pažįstami ieško sklypo. Tai vakar buvom nulėkę į Sargėnus -naujai suformuotas kvartalas. Nu kaip naujai -jau gal kokie 5 namai stovi, kelių pamatai suręsti. Sakė ten iš viso 35 sklypai, o neparduotų dar apie 10. Žodžiu, komunikacijos visos iki sklypų atvestos, šalia toks nedidelis prūdukas, o šiaip plynas laukas ir tiek. Vieta -normali (bent jau man taip atrodo), tik va -kaina. Už arą 12'000 litukų 

Tai va, kad ne visi gali tuos 12.000 už arą mokėti, o jei lauksim, tai vėliau manau dar labiau užbrangs, tai rizikuosim ir pirksim Karkazuose. Šiandien buvom dujose ir vakarų skirstomuosiuose, tai pagal paskaičiavimus į 20.000 turėtumėm su komunikacijom įsipaišyti

Dar dujose mums išdavė paslaptį, kad 0,5 km nuo tų sklypų kur planuojam pirkti vienas žmogėnas veda visas komunikacijas ir ten darys dar vieną kvartalėlį. Tik aš įsivaizduoju, kiek su visom komunikacijom ten turėtų kainuoti

Jei norit tapt mūsų kaimynais, mačiau dar laisvų sklypukų yra

O kur konkrečiau tie Karkazai? Nelabai įsivaiduoju

QUOTE(Audry @ 2005 04 14, 16:28)
Prie pat Jonučių

Vaziuojant i Garliava, reikia sukti i kaire. Na ir pavaziuoti truputuka.

QUOTE(Audry @ 2005 04 14, 15:28)
Čia nuoroda į pardavinėjančios agentūros puslapį - Objekto Nr: 266. Labai nepergyvenkite dėl to PASKUBĖKITA - kabo toks skelbimas jau kokią pusę metų, bet vis tiek baigsis kažkada. http://www.vanesa.lt...ssid=1&typeid=3
O čia kur tai randasi galima pažiūrėti www.maps.lt - pasirenki Kauno raj. savivaldybę ir suvedi paiešką "Artojų".
Sėkmės visoms ten besiruošiančiom įsikurti - pravažiuosim po kokių metų ar dviejų pažiūrėti, kaip jūs gražiai statotės

QUOTE(ilja @ 2005 04 14, 12:08)
O per kokią NTA pirkot? Kiek už arą mokėjot, jei ne paslaptis ir ar yra dar laisvų? 

Radom skelbimą "Noriu", parduodami sklypai Dubravų g. Vaišvydavoje. Vyras tą patį skelbimą dar rado lyg tai aruodas.lt. Kaina 5200 Lt/a. aišku tai derybų objektas

reiks pabandyt nuvažiuot apžiūrėt... (aš čia apie Artojų g.)
Nors draugams ir Vaišvydava gal patiktų
Jie ir dabar toj pusėj gyvena (tik tiek, kad soduose). Reiks ir apie Dubravų pasakyt...
Nors draugams ir Vaišvydava gal patiktų

QUOTE(linag @ 2005 04 15, 09:07)
Radom skelbimą "Noriu", parduodami sklypai Dubravų g. Vaišvydavoje. Vyras tą patį skelbimą dar rado lyg tai aruodas.lt. Kaina 5200 Lt/a. aišku tai derybų objektas
Laisvų vietų yra, daugiausia po 12,88 a. sklypų. Man tai ten labai vietos gražios: miškas čia pat, karjeras, kuriame galima maudytis - už kelių šimtų metrų, Girionių parkas už kilometro, o vaikams mokykla būtų už 0,5 km. Yra gyvenvietėje vaistinė, šeimos centras, parduotuvė būtiniausių prekių, tad ko daugiau ir bereikia.

Taip viliojamai surašei viską

Nežinau, šiukšlynas jau seniai nebeveikia. gal čia ir nieko tokio. O gal ką ir atbaidytų

Nežinau, šiukšlynas jau seniai nebeveikia. gal čia ir nieko tokio. O gal ką ir atbaidytų 
[/quote]
Pats šiūkšlynas seniai neveikia, šiukšlės iškastos, o dabar į susidariusią daubą veža naujai žemes. Juolab, kad sklypų ant tos vietos, kur buvo pats šiukšlynas, atrodo, kad nebus. O mes pasirinkom sklypą toje vietoje, kur visada buvo tik pieva, tad kažko baisaus aš čia visai neįžiūrau. Aš tas vietas nuo mažumės šiek tiek pažįstu, tad kiek prisimenu, kvartalo pradžioje šiukšlyno tikrai nebuvo, nebent, būdama mažas vaikas, ne viską atsimenu

[/quote]
Pats šiūkšlynas seniai neveikia, šiukšlės iškastos, o dabar į susidariusią daubą veža naujai žemes. Juolab, kad sklypų ant tos vietos, kur buvo pats šiukšlynas, atrodo, kad nebus. O mes pasirinkom sklypą toje vietoje, kur visada buvo tik pieva, tad kažko baisaus aš čia visai neįžiūrau. Aš tas vietas nuo mažumės šiek tiek pažįstu, tad kiek prisimenu, kvartalo pradžioje šiukšlyno tikrai nebuvo, nebent, būdama mažas vaikas, ne viską atsimenu