Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Samta0204 @ 2008 03 28, 23:43)
Kažkaip kol nemačiau visokių apie ji nuomonių buvau, šiandien ten buvau nulėkusi ir palykau prašymą, tai nusprendžiau jį nuo rudens savo sunų leisti, man jis  thumbup.gif  labai jaukus pasirodė, buvau lopšiukų grupėj tai viskas naują thumbup.gif  personalas labai paslaugus thumbup.gif tik kad paildomi 30km per dieną o ką dėl gryno oro nepadarysi, ateity bus kelias į girulus per Lanbreciškės bus arčiau žymiai 4u.gif

Na, kad viskas nauja - normalu, juk viskas ten sudegė.
Man tai svarbiausia, kad personalas būtų malonus ne man ir prie manęs, o su mano vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2008 03 28, 22:43)
Sveikos, savo mažių irgi žadu į lopšiuką nuo rudens leisti, tai teko aplankyti apie 10 daržėlių darbo reikalais tuo pačiu ir apžiurėjau juos, kadangi gyvena šiaurinėj miesto dalyj tai labiausiai ten ir isidimėjau. pats basiausias - Obelelė, Atžalynas šiaip sau, senokas, direktorė  g.gif( ir šiaip atsiliepimai negeriausi, o eilės jo visur nerealios) , Svirpliukas - direktorė  schmoll.gif vien dėl jos nevesiu iš principo, nors man ir pakeliui jis būtų, patiko Danės g. bet ten daržėlis,nėra lopšėlio verysad.gif  tai pasirinkau Giliuką giruliuose, man tokia maloni ten atmosferą, buvau užėjusi į grupę man viską aprodė, baldukai nauji, remontas po gaisro pilnai padarytas, personalas labai malonus, ir grynas oras thumbup.gif girdėjau kalbu dėl socialių vaikučių, bet jų ten yra tiek pat kiek ir kitur. Gal kas ir kitų žinių turi 4u.gif
.........

O ar visų aplankytų darželių ir grupes matėt, ar tik direktores ir koridorius? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 28 kovo 2008 - 23:24
Gal kas lanko Švyturėlį daržely ,Nes man jis visai neblogas rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zoluška @ 2008 03 29, 00:33)
Gal kas lanko Švyturėlį daržely ,Nes man jis visai neblogas  rolleyes.gif  rolleyes.gif

ten gi rusų darželis, yra kelios lietuvių grupės. Bet..nerekomenduojams darželis.... mirksiukas.gif Tvarka nekokia, kas nori-tas vadovauja..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar jus lankėt tą daržely,iš kur žinot tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(zoluška @ 2008 03 29, 14:39)
Ar jus lankėt tą daržely,iš kur žinot tiek g.gif

nelankėm, bet labai ytakingi žmonės apie tai mum pranešė mirksiukas.gif
Atsakyti
tai koks darželis geras yra žvejybos uoste,gal žinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(zoluška @ 2008 03 29, 16:08)
tai koks darželis geras yra žvejybos uoste,gal žinot g.gif

Bangelė. Rusakalbių darželis... Sako, neblogas 4u.gif
Atsakyti
bet tik neblogas schmoll.gif schmoll.gif ,tai nereiškia geras
Atsakyti
QUOTE(zoluška @ 2008 03 29, 21:50)
bet tik neblogas schmoll.gif  schmoll.gif ,tai nereiškia geras

Šito nežinau, pati nebuvau, nemačiau, nieko negaliu pasakyt... Bet kei taip greit darysim išvadas, tai pasirodys, kad Klaipėdoj nėra nei gerų darželių, nei mokyklų, nei dar ko kito mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiesą sakant, nežinau Klaipėdoj nė vieno labai gero darželio bigsmile.gif Yra tik neblogi, arba šiaip sau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 03 30, 09:59)
Tiesą sakant, nežinau Klaipėdoj nė vieno labai gero darželio bigsmile.gif Yra tik neblogi, arba šiaip sau... biggrin.gif

Sutinku, todel rinkausi kuo arciau namu ax.gif
Atsakyti