Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(ezra @ 2008 05 13, 14:02)
O saviškės aš net neklausiu, ar nori. Yra žodelis "reikia". doh.gif

Na taip, kai jau reikia, tai ir pasilieka, be kalbų. Bet dažniausiai tai juk nereikia mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Fe, kokios raganos... dry.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 05 13, 14:28)

Eik tu, aš dabar baisiau už raganą. cool.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 05 13, 14:28)

Nu tep tep, superraganos user posted image. O kodėl mastau.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 05 13, 14:34)

thumbup.gif Labai tiksliai pavaizduota. Kaip tik taip ir būna.
Atsakyti
Sveikos, mamos! 4u.gif
Savo vaikinuka nuo rudens uzrasiau i loseli-darzeli "Aitvarelis". jam tada bus 1 m. ir 8 men. Gal yra cia tokiu panasiu likimo draugiu? Geguzes 20 d. bus susirinkimas. Tai va, but malonu pabendraut pasidalint mintim.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja27 @ 2008 05 13, 14:48)
Sveikos, mamos! 4u.gif 
Savo vaikinuka nuo rudens uzrasiau i loseli-darzeli "Aitvarelis". jam tada bus 1 m. ir 8 men. Gal yra cia tokiu panasiu likimo draugiu? Geguzes 20 d. bus susirinkimas. Tai va, but malonu pabendraut pasidalint mintim.... ax.gif

Mes kaip tik nuo rugsėjo pereinam iš lopšelio į darželio grupę. Naujiena tokia, kad lopšelinukų auklėtojos liks tos pačios ir darželyje (t.y. pakeičia patalpą, bet vaikus pasilieka tuo pačius) aš kaip ir džiaugiuos, nes mūsų auklėtojos tikrai geros. Bet ir šiaip bendrai dėl darželio gerą nuomonę turiu, svarbiausia, sąžiningai į lauką veda... ax.gif

Gegužės 20 d. ir mes į susirinkimą varom. Turbūt bendras bus g.gif Čiči, tau ir 20 d. ?
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 05 13, 15:38)
Mes kaip tik nuo rugsėjo pereinam iš lopšelio į darželio grupę. Naujiena tokia, kad lopšelinukų auklėtojos liks tos pačios ir darželyje (t.y. pakeičia patalpą, bet vaikus pasilieka tuo pačius)  aš kaip ir džiaugiuos, nes mūsų auklėtojos tikrai geros. Bet ir šiaip bendrai dėl darželio gerą nuomonę turiu, svarbiausia, sąžiningai į lauką veda...  ax.gif

Gegužės 20 d. ir mes į susirinkimą varom. Turbūt bendras bus  g.gif Čiči, tau ir 20 d. ?

O tai naujiems lopselinukams bus naujos aukletojos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja27 @ 2008 05 13, 15:54)
O tai naujiems lopselinukams bus naujos aukletojos? g.gif

Taigi darželiniokai vyriausieji išeis į mokyklą, vadinasi auklėtojų liks laisvų ...
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2008 05 13, 16:13)
Taigi darželiniokai vyriausieji išeis į mokyklą, vadinasi auklėtojų liks laisvų ...

Aaaa... biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 05 13, 13:59)
Vat būtent, kad gudrūs - manoji nepageidauja pasilikti miegot, nes, matote, man tai į darbą nereikia biggrin.gif

Maniškei vakar už bausmę neleidom jungtis kompo.. tai pareiškė. Tu kalta... (tipo aš kalta, kad tėtis jai neleidžia) doh.gif
Atsakyti